مشاهده دست آورد نظرسنجی: میزان تاثیگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی:

رای دهنده
62. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • تاثیرگزاری بسیار زیاد است

    7 11.29%
  • بالای حد متوسط، ولی نه آنقدر زیاد

    11 17.74%
  • در حد متوسط

    12 19.35%
  • زیاد تاثیری نداشته است

    15 24.19%
  • به نظر من فقط وقت تلف کردنه

    17 27.42%
نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

  1. #1

    Question میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    سلام

    به نظر شما تحصیلات دانشگاهی شما در رشته کامپیوتر چقدر در آینده شغلی شما موثر بوده است؟

    خواهشمندم که افرادی که جزو لیست زیر هستند در صورت لزوم فقط نظر بدهند و در نظرسنجی شرکت نکنند.
    - افرادی که با وجود اینکه رشته تحصیلیشان کامپیوتر بوده است، شغل بعد از فارغ التحصیل شدنشان ربطی به کامپیوتر ندارد.
    - افرادی که ارتباط شغلی آنها با رشته تحصیلی کامپیوتر بسیار کم است(مثل افرادی که به عنوان یک کارمند ساده استخدام شده اند و در بخش های مبتنی بر تکنولوژی و فناوری دخالتی ندارند)

    در حالت کلی خواهشمندم که تنها کسانی در این نظرسنجی شرکت کنند که کارشان به طور بسیار زیادی با مباحث فنی در علم کامپیوتر گره خورده است.

    در صورتی که در این زمینه مورد خاصی را می خواهید مطرح کنید لطفاً فقط از پستهای عمومی استفاده کنید و پیام خصوصی نفرستید.

    با تشکر فراوان...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    با سلام

    ببین دوست عزیز سیستم اموزشی ایران از اون اول ابتدایی تا مقطع دکترا مشکل داره و فقط مربوط به رشته کامپیوتر نیست
    حالا مثلا رشته کامپیوتر:
    تا دلت بخواد درسهای اضافی داره مثل:اندیشه 1و2،اخلاق 1و2،تاریخ صدر اسلام و . . . . .
    حالا بعضی از کارشناسان وزارت علوم میگن خوب در کنار دروس تخصصی باید اینها هم اموزش داده بشه ما میگیم حالا چرا 1و2 داره حداقل هردوتاشون یکی باشه . میگن که نه حجم بالا است ما میگیم خوب این یکی حالا قبول.

    مشکل سرفصلها: اساتید طبق سرفصهایی که اموزش داده تدریس میدن که خیلی ابتدایی است مثلا تو درس برنامه سازی پیشرفته که من سرفصلها را میدیدم نوشته بود درس تا اخر حلقه ها و foreach تدریس نشه!!!؟

    من که به شخصه هر چی یاد گرفتم خودم ا اینترنت و کتابها یاد گرفتم

    در نتیجه تو ایران دانشگاه رفتن فقط برای گرفتن مدرک کامپیوتر است تا معلوم بشه ما رشته کامپیوتر هستیم ولی برای یاد گرفتن بیرون از دانشگاه

  3. #3

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    درود به همه خسته نباشید
    به نظر من تحصیلات تا جایی در شغل (در این جا کامپیوتر و ...) می تونه موثر باشه که ما با استفاده از تحصیلات چیزی رو یادبگیریم و در شغل خودمون از اون استفاده کنیم در غیر این صورت بی فایده هستش.
    البته در جای دیگه تحصیلات فقط از نظر مدرک به عنوان کلیدی برای ورود به یک شغل می تونه موثر باشه همین.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vasilopita
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Dezfoul
    پست
    253

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    سلام. به نظر من تنها خاصیتی که دانشگاه می تونه داشته باشه اون فضای علمی و اون جوی هستش که باعث میشه بیشتر کار کنی و بیشتر به فکر پیشرفت باشی. وقتی اطرافیانت هه در حال کار کردن و یادگیری باشن مسلما تو هم بیشتر تلاش خواهی کرد. ولی خود دروس دانشگاه (به خصوص تو ایران) و این نحوه ی تدریس (اکثرا تئوری و کمتر عملی) زیاد تاثیر گذار نخواهد بود.

  5. #5

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    درود به همه
    تنها خاصیتی که دانشگاه می تونه داشته باشه اون فضای علمی و اون جوی هستش که باعث میشه بیشتر کار کنی و بیشتر به فکر پیشرفت باشی
    من که چنین چیزی ندیدم همه فقط فکر نمره گرفتن هستن(منظور از همه 80 درصد یا بیشتر)
    شما توی همین سایت ببینید مخصوصا در بخش c,C++‎ که بیشر به رشته کامپیوتر و برنامه نویسی مربوط میشه همه می خوان پروژه ها رو آماده دریافت کنن تا جایکه حتی خودشون یک خط کد هم نمی نویسند(اگر بخوان هم نمی تونن)
    حالا چنین افرادی مدرک آنچنانی هم بگیرند آیا چیزی رو بلد شدن تا بعنوان شغل پیشه کنند؟؟؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    دلم مي خواد حرفتو از طلا بگيرم
    من که چنین چیزی ندیدم همه فقط فکر نمره گرفتن هستن(منظور از همه 80 درصد یا بیشتر)
    شما توی همین سایت ببینید مخصوصا در بخش c,C++‎‎ که بیشر به رشته کامپیوتر و برنامه نویسی مربوط میشه همه می خوان پروژه ها رو آماده دریافت کنن تا جایکه حتی خودشون یک خط کد هم نمی نویسند(اگر بخوان هم نمی تونن)
    حالا چنین افرادی مدرک آنچنانی هم بگیرند آیا چیزی رو بلد شدن تا بعنوان شغل پیشه کنند؟؟؟
    واقعيت تلخيه اما هست
    تازه شما مدرك داشته باش و كارم بلد باش وقتي ارزشي نداره چه فايده؟
    وقتي تو يك شركت كارت ارزشي نداشته باشه و فقط بهش مثل رفع مشكل نگاه بشه چه فايده ؟
    من يك پروژه قبل از اينكه تو شركت جديد بيآم براي يك شركت نوشتم طرف قشنگ گفت "مگه چه خبره اين قيمت زياده چهار تا دكمه رو فرمه ، آه آتيشي گرفتم "
    ما هممون مشكل داريم (ايرانيا)
    حالا بعضی از کارشناسان وزارت علوم میگن خوب در کنار ...
    مگه اين كارشناسا از كجا ميآْند ؟ حالا بماند اونايي كه با بند پ وارد مي شند اما خيليا هم با مدرك دانشگاه ميآند و كار كردن رو فقط هوله رفتن مي دونند
    هر كس بيشتر هوله رفت باهوش تر و زرنگ تره و كسي كه كار كرد و وقت و ارزش براي كارش قائل شد (ببخشيد منظورم خودمم) ابله هستش و بيگاري مي ده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    ببینید خداییش من تا حالا کسی رو ندیدم که بگه از دانشگاه به جایی رسیدم (رشته کامپیوتر)
    بنظر من 90 تا 95 درصد بچه های رشته کامپیوتر فقط واسه مدرک اومدن دانشگاه که بعد از 4 سال بگن فلانی مهندس کامپیوتره. شاید باورتون نشه ولی توی مقطع کارشناسی کسانی بودند توی کلاس ما که هنوز بلد نبودند ویندوز عوض کنند !!
    توی کلاس ما 95 درصد از بچه ها برنامه نویسی بلد نیستند فقط بلدند توی ++Turbo C حلقه For , While , ... بنویسند و همچنین با اسمبلی mov ax,a ,... بنویسند. به حساب خودشون هم برنامه نویسن ! آیا واقعا این ها براشون میشه شغل ؟
    من نمیگم لقمه رو آماده بذارن دهن دانشجو اما حداقل میتونن مسیر رو بهشون نشون بدن. نظام دانشگاهی ما کلا ایراد داره.
    من تا الانش به جرات میگم از دانشگاه هیچی یاد نگرفتم....

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mas'oud
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    120

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    منم میگم هیچی تو دانشگاه یاد نمیدن.
    مثلا معماری و ریزپردازنده و مدار به چه درد دانشجوی نرم افزار میخوره!؟

    از نظر من فقط برای استخدام در دولت خوبه اونم با معدل بالای 14

  9. #9

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    سلام

    من هم دانشجوی کاردانی انقلاب اسلامی تهران ( ترم 3) هستم.

    دقیقاٌ تمام چیز هایی را که گفتین را من هم اونجا دیدم. الان طرف ترم 5 هست هنوز درس ترم 1 که سی پلاس پلاسه را پاس نکرده و 1000 بار بهش گفتم برو یه دانشگاه دیگه حد اقل می خواد فردا به اطرافیان بگه من مدرگم را از اونجا گرفتم که مگه انقلاب اسلامی چی هست که این افکار را طرف داره

    ولی من حرف آخر را می زنم.
    چون فردا را نمیشه توی این کشور پیش بینی کرد باید تا میشه حواسمان را جم کنیم
    یعنی چی ؟ یعنی اینکه ما اگر می تونیم دولتی قبول بشیم باید بریم و دولتی بخونیم نه اینکه بگیم ولش کن بابا ....
    فردا که معلوم نیست چی بشه یک دفه دیدی به خاطر همین دولتی یا غیر دولتی بودن جایی راهمون ندادن.
    به هر حال بین بد و بد تر باید بد را انتخاب کرد.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    بهتره گفته بشه مدرک دانشگاهی.
    دانشگاه و البته مدرکش در این مدرک گرایی تآثیری که در پیدا کردن شغل میگذارد در تحصیل نمیگذارد.
    اگر جایی استخدام شده باشید و خوب کار کرده باشید حتی بیشتر از حد تصور و فقط به خاطر نداشتن مدرک شغل خدتون را از دست داده باشید منظور من رو خوب میفهمید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار tomalaki
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    36
    پست
    156

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    مدرک دانشگاهی تنها برای استخدام های دولتی به درد میخوره. برای کار آزاد به خصوص برنامه نویسی سواد خیلی اهمیت داده. سواد سواد سواد! که من تازه دارم برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای یاد میگیرم، البته خودم فناوری اطلاعات خوندم، اما مجبورم که یاد بگیرم چون احساس میکنم برنامه نویسی نتونستم تا الان پیدا کنم که دیدگاهش با من یکی باشه.

  12. #12

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    نقل قول نوشته شده توسط abdullah20 مشاهده تاپیک
    با سلام

    ببین دوست عزیز سیستم اموزشی ایران از اون اول ابتدایی تا مقطع دکترا مشکل داره و فقط مربوط به رشته کامپیوتر نیست
    حالا مثلا رشته کامپیوتر:
    تا دلت بخواد درسهای اضافی داره مثل:اندیشه 1و2،اخلاق 1و2،تاریخ صدر اسلام و . . . . .
    حالا بعضی از کارشناسان وزارت علوم میگن خوب در کنار دروس تخصصی باید اینها هم اموزش داده بشه ما میگیم حالا چرا 1و2 داره حداقل هردوتاشون یکی باشه . میگن که نه حجم بالا است ما میگیم خوب این یکی حالا قبول.
    البته من با این قضیه مخالفم
    چون یکی از دوستان من که در امریکا درس می خواند و الان دکتری دارد در دانشگاه یک کتاب تاریخ نشان من داد که حداقل از لحاظ حجم و کلفتی کتاب باید یک 3 یا 4 تا از کتاب تاریخهای ما را کنار هم بگذاریم تا مثل اون بشود .!!!!!

  13. #13

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    من رشته نرم افزار خوندم و حالا هم در یک شرکت در حال برنامه نویسی هستم .
    البته قبول دارم که سیستم اموزشی مشکل دارد و اینها ...
    ولی در کار به این نتیجه رسیدم که اگر در درسها دقت بیشتری داشتم حالا یافتن راه حل برای کارها خیلی راحت تر و علمی تر می شد .
    یعنی به عینه تاثیرات بعضی از مباحث و سرفصلها را (البته بعضی از آنها) را در کار دارم مشاهده می کنم و دارم افسوس می خورم .

  14. #14

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    من نرم افزار خوندم و به جز دو ترم ؛ آن هم دروس ریاضی و برنامه سازی توصیفی و شبکه عصبی و یک ذره پایگاه داده، به جرات می تونم بگم مزخرفات یاد گرفتم.
    کلا از مجموع صد و چهل و خورده ای واحدی که گذروندم فکر می کنم روی هم 16 واحدش به درد می خورد.
    یک مشت آت و آشغال و چرندیات فسیل شده ی 40 سال قبل به همراه ملغمه ای از دروس بی ربط که فکر می کنم بهترینشون ادبیات و تنظیم بوده به خوردمون دادند.
    با لیسانس دانشگاه چیزی در حدود یک PDF یاد گرفتیم. من تنبل نبودم که غر بزنم، معدل A شدم و دارم این جرف رو می زنم.
    درسی که بشه از تمام ساعات برگزاریش تنها 2 جلسه رفت، درسه؟؟ جلسه ی اول معارفه، جلسه ی دوم برای دیده شدن و گرفتن حذفیات آزمون.
    درسی بود به نام گسسته، بهترین و با ارتباط ترین درس غیر کامپیوتری بود. قدرش رو ندونستیم.

    غر زیاد دارم بزنم.
    اما دانشگاه رفتن در فرهنگ فکری آدم هم اثر داره.
    صرف نظر از این که چیزی یاد گرفته یا نه.
    همینه که باعث ایجاد تفاوت بین یک تکنسین دوره دیده و یک فارغ التحصیل می شه.

    در کل،
    دانشگاه رفتن به خودی خود اثرات مثبتی داره. اگر کنارش درس هم بدن خیلی خوب می شه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    من الان ترم 2 هستم ...
    خدا میدونه یه درسی داریم به اسم "وصیت نامه امام خمینی" ... 1 واحد هستش .. ولی به خدا قسم میخورم که به دردمون بخوره ... آخه این درس به ما چه ؟؟؟
    درس دیگه که داریم : آشنايي با مباني دفاع مقدس - اندیشه اسلامی - آشنايي با قرآئت وروانخواني قران کريم - آیین زندگی (اخلاق کاربردی) و...

    هیچکدومشون به دردمون نمیخورن به خدا ... ما توی راهنمایی و دبیرستان قرآن و دین و زندگی و اینا رو داشتیم ... همونا کافی بود ... اگه کسی بخواد مسلمون باشه خودش باید خود اختیار بره اینا رو بخونه .. نه این که به زور بکنن تو حلقش ... از بحث خارج نشیم.
    ولی یه درسایی هم هست به اسم مباني اينترنت - و یکی هم برنامه نويسي مبتني بر وب ... که واقعا درسای خوبی هستند ... ولی گاها استادامون هستند که کم لطفی میکنن و مطالب به درد بخور نمیگن...

    درس برنامه سازی رو که زبان C رو یاد میدادن پاس نکردم چون استادش خوب درس نمیداد ... فقط 2 نفر پاس کردند که اونا هم به "رشوه" و این موارد متوسل شدن!!! به همین راحتی!

    مثلا توی دانشگاه ها همش شده دات نت و ASP.net ... یکی نیست بگه عزیز من .. مگه این دلفی .. یا PHP .. چشه ؟ حالا لابد میخوان بگن دلفی پولیه و فلان و بمان .. چرا به جاش Qt درس نمی دن ؟ Qt که رایگانه؟
    البته می دونم که پیش نیازش ++C هستش ... ولی خب مشکل همینه که اکثر اساتید ++C رو درست درس نمیدن که حداقل بتونیم خودمون جداگانه Qt رو یاد بگیریم...

    من خودم الان چون کارم گرافیک و وب هستش ، درسای مربوط به این ها رو بلدم ... وگرنه خدا میدونه الان پاسشون کرده بودم یا نه!!

    ما اگه میخوایم توی نظام آموزشی مون تغییر ایجاد کنیم باید نظام آموزشی رو از نو بنا کنیم ... دانش آموز رو طوری بار بیاریم که وقتی رسید دانشگاه ، فکر و ذکرش صرفا گرفتن مدرک نباشه...!
    متاسفم ... ! واقعا متاسفم چون با وضعیت فعلی این تبدیل به یه رویا میشه!

    حرف دل من رو دوستانی که قبل از من پست دادند ، گفتند... من هم معتقدم که مدرک دانشگاهی تاثیرش توی ایران زیاده ... ولی یه دانشجو رو باید از همون بچگی توی دبستان طرز تفکرش رو طوری تغییر بدیم که علاوه بر سعی بر گرفتن مدرک ، کار هم یاد بگیره .. مضافا نظام آموزشی هم باید از پایه نوشته بشه...

    ببخشید طولانی شد.

  16. #16

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    صرف نظر از اینکه سطح بهره وری یک دانشجو به طور کاملا مستقیم با ممارستش در آموختن در ارتباطه ، آدم تو دانشگاه با یه سری مباحث و سرفصل ها آشنا میشه که اگه بخواد میتونه ادامشون بده. بنظرم کامپیوتر (مخصوصا برنامه نویسی) علمی نیست که برای آموختن حتما نیاز به دانشگاه رفتن داشته باشه همونطور که بیل گیتس برای رسیدگی به شرکت خود و تحقق ایده هاش تحصیلات دانشگاهی رو بیهوده دید و رها کرد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    با سلام

    تنها چیزایی که از این عمری که گذاشتم برا درس خوندن و اینهمه کتابی که خوندم تو مدرسه و دانشگاه بدرد من خورد سواد خوندن و نوشتن + ریاضی تا دوم یا سوم راهنمایی + اصل حمار . تمام علم و دانش ناچیزی که الان دارم تو زمینه کامپیوتر و حتی تدریس دانشگاه ازش استفاده میکنم از چیزی بوده که خودم جدا از درس و مدرسه یاد گرفتم .


    موفق باشید

  18. #18

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    اصل حمار


    من نخواستم اسم دروس رو بیارم. به نظرم اخلاق در آیینه ی وصایای امام هم می تونه به جای خود درس خوبی باشه اما نه برای دانشجوی فنی مهندسی.
    دروس اختیاری تون رو یک نگاه بندازید، خداییش همش کاربردی نیست؟ دروس اجباری رو هم یک نگاه بندازید.
    مهم ترین اصل ایجاد عرضه برای تقاضای بازار هست.
    باید دید الان و چند سال دیگه بازار چی می خواد؟ متخصص مانیکور پدیکور می خواد؟ خب درسش رو بدن.
    یادمه جانشین آقای جاسبی در مصاحبشون در رادیو رو..
    مجری گفت اگر دانشگاه داره درس مهندسی اژدهاکشی می ده، ما که تو مملکت اژدها نداریم..
    آمار دکتر های سرگردان و بی کار رو که گفت؛ مسئول محترم داد زد که اولا ما فقط وظیفه داریم دکتر بدیم ببرون، کارش به ما ربط نداره، دوما به تو چه.
    خب دیگه چه توقعی دارید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    نقل قول نوشته شده توسط You-See مشاهده تاپیک


    من نخواستم اسم دروس رو بیارم....
    من جدی گفتم اینارو .
    تنها اصل و قانونی که بدردم خورده از این درسها همین اصل حماره .

    توضیح تکمیلی برای اونها که یادشون نیست این اصل رو یا نخوندن :

    اگر که یه حمار ( خر ) ی داشته باشیم و یکم علف یه جایی دور تر از خره باشه طوری که شما یک مثلث در نظر بگیرید و این خره و اون غذا توی دوتا گوشه ی این مثلث باشن ، پس این خره دوتا راه داره برا رسیدن به اون غذا : یکی مسیر یک ضلعش و یکی دیگه بره از مسیر گوشه سوم عبور کنه! ---> این خره با اون خریش هم میفهمه که باید این مسیر یک ضلع رو برای رسیدن به غذا طی کنه .


    من از این اصل برای توضیح بعضی کارا به بقیه استفاده میکنم که جواب هم میده .
    مثلا الان اینجا خیلی کاربرد داره :
    بجای اینکه ما بریم اینهمه وقتمون رو تو دانشگاه تلف کنیم و بعد آخرش خودمون چیزایی رو که میخوایم بخونیم از همون اول خودمون همون چیزی که دوست داریم رو میریم دنبالش و یاد میگیریم ، چند سال هم وقتمونو تلف نمیکنیم .

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار M_Maskout
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    150

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    خدا میدونه یه درسی داریم به اسم "وصیت نامه امام خمینی" ... 1 واحد هستش .. ولی به خدا قسم میخورم که به دردمون بخوره ... آخه این درس به ما چه ؟؟؟
    درس دیگه که داریم : آشنايي با مباني دفاع مقدس - اندیشه اسلامی - آشنايي با قرآئت وروانخواني قران کريم - آیین زندگی (اخلاق کاربردی) و...

    هیچکدومشون به دردمون نمیخورن به خدا ... ما توی راهنمایی و دبیرستان قرآن و دین و زندگی و اینا رو داشتیم ... همونا کافی بود ... اگه کسی بخواد مسلمون باشه خودش باید خود اختیار بره اینا رو بخونه .. نه این که به زور بکنن تو حلقش ... از بحث خارج نشیم.
    دوستاني كه چنين نظري رو تأييد مي‌كنن، به اين موضوع دقت داشته باشن كه قطعاً براي يه مهندس كامپيوتر، اين جور درس‌ها هيچ كاربردي نداره. اما وقتي قراره يه دانشگاه به كسي دانشنامه بده (و اون شخص جزو دانشمندان جهان بشه)، بايد شأنيت يك دانشمند (آدم با سواد) رو داشته باشه. و مثلاً اين طور نباشه كه اين آقا يا خانم تحصيل كرده، فقط از يه موضوع سر در بياره (مثلاً فقط كامپيوتر). بلكه هر فرد تحصيلكرده، لازم هست تا راجع به مسائل عمومي مطرح در جامعه (مثلاً موضوعاتي راجع به جنگ ايران و عراق) اطلاعات داشته باشه.
    در باره برنامه نويسي (در حالت كلي)، فكر نمي‌كنم كه هيچ كدوم از دوستان تا به حال از حتي ساده‌ترين انتگرال‌ها استفاده كرده باشن چه برسه به اعداد موهومي و سري فوريه و مسائل از اين دست. اما اين آيا به اين معني است كه رياضيات سطح بالا به درد يه مهندس نمي‌خوره؟
    دوستان بعضي از مسائل رو به ديده‌ي احساس نگاه نكنند. ربطي نداره كسي موافق و يا مخالف ساختار و نظامي باشه، تا زمانيكه تحت پوشش سازماندهي اون نظام هست، بهتره عقايد و مناسبات اون نظام رو به عنوان يك فرد تحصيلكرده بشناسه.

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    مثلا توی دانشگاه ها همش شده دات نت و ASP.net ... یکی نیست بگه عزیز من .. مگه این دلفی .. یا PHP .. چشه ؟
    يادمون باشه دانشگاه محل آموزش تكنولوژي نيست. بلكه محل آموزش و توليد علمه. قطعاً لازمه تا توقعاتي (=اهداف) كه به خاطرش مسير زندگي رو انتخاب مي‌كنيم رو به خوبي بشناسيم.

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad Salehi مشاهده تاپیک
    ببخشید طولانی شد.
    مال من هم همينطور!

  21. #21

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    هی می خوام پست آخرم باشه!

    نه عزیزم ربطی به نظام حاکم نداره. اگر بیان و مبانی وهابیت یا کابالائیسم یا هر چیز دیگه هم درس بدن نظر بنده همونه.
    مشکل امثال ما این هست که می ری برای مصاحبه جمله ی اولشون اینه، سابقه ی فلان داری؟ چند سال؟
    کسی که متخصص قلبه مهمه که قلب آدم رو درست کنه. به من چه که کراوات بسته یا ریش و ...
    مهندسی هم همین طوره. الان شما داری از بابیلون استفاده می کنی. کی درستش کرده؟ اصلا برات مهمه؟
    نویسنده ی DLL های ویندوز چقدر در رابطه با جنگهای صلیبی اطلاعات داره؟
    این حرف ها کدومه؟
    برای متخصص تنها و تنها حوزه ی تخصص اهمیت داره. حالا می خواد طول ریش هاش مثل طالبان یا خاخام ها زیاد باشه یا مثل مارکوپولو ولگرد باشه یا مثل بایزید بسطامی اهل دل و ایمان.
    نرم افزاری که صحیح نوشته شده باشه و درد مردم رو دوا کنه مهم نیست نویسندش چند تا نمازش قضا شده.
    این دروس می باید اختیاری باشه.
    البته ممکنه من در اشتباه باشم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  22. #22

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    یک بحثی هست و اون اینه که شما به دانشگاه چه دیدی دارید و تا چه مدرکی ؟
    لیسانس و بالاتر همه به هم مرتبطند . اگر دنبال کار می گردید که به دانشگاه نیاز ندارید .
    فرهنگ غلطی که در جامعه وجود دارد این است که برای کار باید لیسانس داشته باشد ، این اشباه است نه لیسانس و مطالب مرتبط با آن .
    اگر در لیسانس مثلا به شما گسسته درس می دهند و در بازار کار به درد نمی خورد برای این است که شما اگر ادامه تحصیل دادید و به مدارج بالاتر رفتید و خواستید هوش مصنوعی بخونید به اون نیاز مبرم دارید و درسهای دیگر....
    دید لیسانس این است که کسی که دانشگاه امده و لیسانس می گیرد می خواهد ادامه تحصیل بدهد و به مدارج بالا برسد و تولید علم کند نه اینکه تا لیسانس گرفت بره توی بازار کار و بگه من لیسانس دارم و باید یک کار در سطح برنامه نویس حرفه ای به من بدهند و بعد که گفتند بلدی dll بنویسی بگه " لعنت به این دانشگاه که چیزی به من یاد ندادند "
    خوب اگر می خواهی dll نویس حرفه ای بشی نیازی به لیسانس دانشگاه نداری برو فنی حرفه ای و بعد که دیپلم گرفتی برو شروع کن به برنامه نویسی تا بعد از چند سال حرفه ای شوی ، دیگه نیاز بع دانشگاه رفتن نیست .
    اصلا اصل دانشگاه بر مبنای این است که در دانشگاه یک سری دروس ارائه می شود و دانشگاه هم امکاناتی در اختیار شما قرار می دهد و شما باید با همکاری دوستانتان و تجربه اساتید و استفاده از این امکانات بتوانید به فعالیت علمی بپردازید نه اینکه به شما dll نویسی یاد بدهند .
    حالا اگر شما حال درس خواندن ندارید که به دانشگاه های معروف بروید و از این امکانات استفاده کنید دیگه به خودتون مربوطه !!!!!!!!!!!!!
    والا تمامی این مطالبی که در مورد دانشگاه گفته می شود در خارج هم هست . البه درسته که بعضی امکانات و مطالب هم هست که دانشجو را به سمت کاربردی شدن مدیریت می کند .
    مشکل امثال ما این هست که می ری برای مصاحبه جمله ی اولشون اینه، سابقه ی فلان داری؟ چند سال؟
    کسی که متخصص قلبه مهمه که قلب آدم رو درست کنه. به من چه که کراوات بسته یا ریش و ...
    مهندسی هم همین طوره. الان شما داری از بابیلون استفاده می کنی. کی درستش کرده؟ اصلا برات مهمه؟
    نویسنده ی DLL های ویندوز چقدر در رابطه با جنگهای صلیبی اطلاعات داره؟
    این حرف ها کدومه؟
    تازشم یکم منطقی فکر کنید ، یک نفر dll نویس حرفه ای با اخلاق که هم قواعد کدنویسی و هم قواعد اخلاق و انصاف را به خوبی بلد باشه خیلی بهتر از هرکدوم از متخصصهای نامبرده به صورت جدا است .
    بیلگیتس که میگید به این صورته چند ترم رفت دانشگاه و بعد ول کرد گفت این دانشگاه به درد من نمی خوره . یعنی فهمید محیط دانشگاه برای پیاده کردن ایده ها ش جای مناسب نیست . باور کنید توی دانشگاه های آمریکا راه های ایجاد مایکروسافت را به کسی یاد نمی دهند !!!!!!!!!!!!!!!!!
    یه خاطره براتون بگم و سرتون را درد نیارم :
    تو دوران خدمت کار تایپ انجام می دادم . بعد در ورد در یک مورد با مشکل مواجه شدم که تا حالا ندیده بودم . رفتم از یک سرباز که درجه اش خیلی از من پایین تر بود (من ستوان و اون سرجوخه) و توی کامپیوتر به صورت کاربردی خیلی کار کرده بود سوال را پرسیدم و به جواب هم رسیدم .
    فرمانده به من گفت توی دانشگاه چه کار می کنید . و این دانشگاه ها الکی است و ..... از این حرف ها . البته اون سرباز هم برای گرفتن حال من به همون شکل .
    بعد از کلی صحبت گفتم جناب شرمنده ولی ما در دانشگاه کار با ورد را یاد نمی گیریم ، راههای شناخت ساختار ورد و ساخت ورد را یاد می گیریم . کار کردن با ورد برای این سربازها است که درس نمی خوانند و بعد می خواند بیان تو بازار دنبال کار .
    ...........................
    آخرین ویرایش به وسیله soft-c : جمعه 23 فروردین 1392 در 11:53 صبح

  23. #23

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    مسئله اینه که الان کامپیوتر توی خونه ی همه هست.
    به همین دلیل خواهی نخواهی یک چیزی در موردش کسب می کنید. خیلی تکنولوژی تمیزی است و لازم نیست برای تعمیرش آچار به دست توی روغن غلط بخورید.
    محدودیت سنی و جنسی هم ندارد.
    هرکسی در خانه اش و در اتاقش به آن دسترس مستقیم دارد.
    نیازی نیست مسافتی را طی کند یا از نظر فیزیکی زحمتی بکشد.
    حتی بسیاری از معلولان به آن دسترسی دارند و به راحتی با آن کار می کنند.

    برای یادگیری آن خیلی وقتها یک کتاب آموزش مقدماتی یا فیلم های آموزشی کارتان را راه می اندازد. اگر کسی از وقت آزادش کمی مطلوب استفاده کند می تواند چیزهای زیادی را یاد بگیرد و با کمی علاقه می تواند برنام نویسی را شروع کند. این در مقایسه با رشته هایی مثل عمران یا مهندسی برق و مخصوصا مکانیک فاصله زیادی دارد.

    حتی در اینترنت هم آموزشهای مربوط به رایانه یا دیگر علوم خیلی خیلی فاصله ی بیشتری دارد به خاطر اینکه برنامه نویسان خودشون سایتها رو میسازند و اول هم به فکر حل مشکلات خودشون بودند !

    مثلا خیلی ها میتوانند در خانه نرم افزارهای کوچک و کاربردی بنویسیند و نتیجه اش را سریع مشاهده کنند و برای استفاده اش هم یک کلیک کافی است. اما یک مهندس عمران کارش ساختن سازه است و هزینه ی زیاد تجربه زیاد و .. لازم دارد. یا مکانیک ها نمی توانند در اتاقشان ماشین فرغون هم بسازد چه برسه به ماشین یا وسیله ای که کار کند.

    دسترسی همه ی ما به این تکنولوژی باعث شده است که این علم همه گیر بشه و محدود به تنها کسانی که لیسانس آن را می گیرند نباشد.

    این مسئله در مورد رشته های دیگر فنی وجود ندارد و برای مهندس مکانیک شدن امکانات زیاد و یک محیط علمی لازم است که درون آن تجربه شود.

    اگر مسئله هم فقط نرم افزاری بودن این علم بود که باعث میشه اینقدر بدون تحصیل واردش بشوند پس چرا رشته های دیگه مثل مدیریت یا علوم انسانی اینقدر همه گیر نشدند و درجا می زنند.

  24. #24

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.


    یک نفر dll نویس حرفه ای با اخلاق که هم قواعد کدنویسی و هم قواعد اخلاق و انصاف را به خوبی بلد باشه خیلی بهتر از هرکدوم از متخصصهای نامبرده به صورت جدا است .

    شوخی می کنید!
    همینه که فوتبال ما هم وضعش اینه.
    برای من مهمه که کسی که میاد برای استخدام، آدم باشه، و کار بلد باشه.
    منظور من اینه که یک سری قواعد اخلاقی عمومی و جنرال رو باید همه داشته باشند. اما دیگه مهم نیست که مشروب می خوره یا نماز می خونه.
    تا زمانی که در محیط کار داره کار می کنه و حاشیه نداره کافیه.
    بحث اصلا و ابدا سیاسی نیست.
    دانشگاه باید تربیت کننده ی نیرویی باشه که دردی از اجتماع رو به دوش بکشه و با تحلیل و تحقیق دنبال راههای بهتری باشه. اگر هم لازم بود آچار به دستش بگیره.
    در مورد خاص نرم افزار؛ نوشتن کد رو همه می نویسن. تایپیست هم می تونه کد بزنه.
    تحلیل پشت کد مهمه. من یک کد می زنم ماکارونی، شما یک کد می زنی اصل توسعه. اینه تفاوت فکر پشت قضیه.
    حالا نمی دونم تحلیل های پشت کد های برنامه نویس ها چطور به تعداد نماز قضا شده ربط پیدا می کنه.
    دوستان؛ خیلی خوبه که آدم کد نویس بلد باشه اسکیت بازی کنه. معلق بزنه. ژانگولر دربیاره و هزار تا کار دیگه، اما "لازم نیست".
    تمام حرف من همینه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  25. #25

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    کلا بحث جالبی شده

    ولی همه میدونیم که در مقطع مهندسی درس چرت و پرت زیاد پاس میکنیم . این وضع توی دوره ارشد خیلی متفاوت و تخصصی تره و درس مزخرف کمتره .

    به هر صورت درسهایی که پاس میکنیم از 8 ترمی که میریم دانشگاه حدود 2 ترمش مفیده . برای من درسهایی مثل : ساختمان داده ها - پایگاه داده ها - سیستم عامل - آزمایشگاه سیستم عامل - سی - پاسکال - دلفی - مهندسی اینترنت - کامپایلر - زبانهای برنامه سازی - mathlab - گرافیک - اسمبلی - ریز پردازنده .

    بعضی از درسها هم خوبن ولی توی دبیرستان قبلا پاس کردیم مثل ریاضی ها و فیزیک ها و انگلیسی ها .

    بی خود ترین درسهایی هم که پاس کردم که هیییییییییییییچ ربطی به نرم افزار نداشت : معماری کامپیوتر - مدار و آزمایشگاهش .

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار mpnetmpnet
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جلوی مانیتور
    سن
    38
    پست
    39

    نقل قول: میزان تاثیرگزاری تحصیلات دانشگاهی در آینده شغلی شما.

    من هم توی دانشگاه چیزی یاد نگرفتم، بیشتر افراد اطرافم هم نه اطلاعات تخصصی در مورد نرم افزار داشتن و نه میونه ای با این موضوع. تازه من توی یکی از دانشگاههای معتبر فنی درس خوندم.
    بعد از لیسانس یکی رفت عکاسی، یکی رفت موسیقی، 10 درصدم نیافتادن توی این کار. (البته این به استعداد سنجی و علاقه سنجی و... پیش از دانشگاه هم بر میگرده که میدونید اصلا مهم نیست!!!)
    مشکل اینجاست که ما همرو فرستادیم دانشگاه.
    خیلی جالبه که افتخار میکنن ظرفیت صندلی ها اضافه هم اومده. مگه میخوایم نون بخریم آخه!
    حقیقت دانشگاه دنبال کردن علمی و تخصصی دانشه (فضای آکادمیک). و میشه اینطور هم نگاه کرد که یک دانش به گونه ای آموخته بشه که در سطوح بالا کارهای تخصصی به دانش آموخته ی مورد نظر سپرده بشه. اسم کسانی که لیسانس و فوق لیسانس میگیرن مثلا کارشناس یا کارشناس ارشده نه تکنیسین!
    برای کارهای معمولی و غیر تخصصی معمولا کالج ها یا آموزشگاههای معتبر باید کورسها یا دوره های تخصصی ارائه بدن.
    نه اینکه من با لیسانس بشینم کد بزنم، یکی دیگه هم با دیپلم بشینه کد بزنه. هیچ کدومم اصولشو بلد نباشیم، به قول اون دوستمون کد ماکارانی یا به اصطلاح spaghetti code تحویل بدیم. تازه اونی که از دیپلم شروع کرده توی کار از من جلوتره.
    من فکر میکنم ما در سیستم کاری و تحصیلیمون هنوز تفاوت بین تکنیسین(کاردان) و مهندس(کارشناس) رو نمیدونیم یا درک نکردیم.
    کسی که میخواد کار در یک بخش کوچکی رو انجام بده باید دوره ی مورد نظر رو در مدت کوتاهی مثلا 6 ماه یا یک سال یاد بگیره و بره سراغ اون کار نه اینکه 4 5 سال بمونه توی دانشگاه قد همون 6 ماه هم چیزی یاد نگیره.
    یک مهندس کامپیوتر باید بلد باشه سیستم طراحی کنه، چندتامون به RUP و UML و غیره بعد از دانشگاه تسلط داشتیم؟!
    ای کاش سیستم حق امضا رو برای نرم افزار پیاده میکردن.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: به نظر شما آینده متعلق به کدام زبا ن است ASP.NET یا PHP
    نوشته شده توسط ghameshloe در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 19:42 عصر
  2. سوال: به راهنمایی ونظر شما برای آینده نیاز دارم!
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 23:01 عصر
  3. شما کدام ابزار را برای گزارشگیری ترجیح می‌دهید؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 44
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 00:29 صبح
  4. تست میزان صحت و سلامت کدهای نوشته شده توسط شما!
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 06:36 صبح
  5. آیا می دانید پورت های باز سیستم شما کدامند؟!
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1382, 18:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •