نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه نوشتن مستقیم مقادیر در تگ های HTML

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259

    نحوه نوشتن مستقیم مقادیر در تگ های HTML

    سلام
    من می خواستم در کد زیر مقدار تگ img از داخل برنامه (مثلاً از داخل یک Textbox ) بنویسم چطور این کار را می توان انجام داد؟
     <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <img src="Textbox.text">
    </body>
    </html>

    لطفاً با C#‎ بفرمائید.
    با تشکر

  2. #2
    با سلام
    Img مورد نظر رو run as server کن
    حالا بنویس
    img.imageurl="your picture"

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    با تشکر
    یعنی برای حالت کلی هر تگی باید run as server بشود؟
    در حالتی که بخواهیم تمام تگ ایمیج '' img src="Textbox.text" " را مستقیماً در میان کد های Html بنویسیم چطور؟

  4. #4
    با استفاده از response.write نیاز شما حل نمیشه ؟ مثلا :
    response.write ("<img src='mypic.jpg'>")
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    جناب titbasoft دستور Response.Write درست عمل می کند اما چطور می توانم محل اجرای این دستور را تعیین کنم؟ مثلاً داخل یک سلول از جدول
    با تشکر از توجه تان

  6. #6
    احتمالا منظور شما یک جدول client-side باید باشه. اگر بله یک متغیر public توی فرم خودتون تعریف کنید. هر جا که لازمه اون رو مفدار دهی کنید. (مثلا توی click event یک button مقدار اون رو بکنید myfile.jpg) و به صورت زیر ازش استفاده کنید:
    <Table>
    <TR>
    <TD>
    <img src='<%=myPublicVar%>'>
    </TD>
    </TR>
    </TABLE>


    اگر هم جدول شما server side هستش که راحت از meTableCell.innerHTML می تونید استفاده کنید.
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    با تشکر از راهنمایی مفیدتان

  8. #8
    با سلام
    نه عزیزم احتیاج به سرور ساید کردن نیست گفتم شاید با این راه راحتتر باشی
    ولی اگه با Javascript آشنایی داری اینطوری هم بنویسی جواب میگیری
    اول برای تصویر یک ID اختصاص بده
    <IMG ID="IMG1" .....>
    بعد روی اون حالتی که میخوای تغییر مسیر به تصویرت بدی بنویس
    document.getElementByTd("IMG1").src=....
    البته اگه SRC مستقیما در دسترس نبود بازم توی گزینه ها بگردی معادلش رو پیدا میکنی
    البته ناگفته نمونه که راه بالا هم بسیار منطقی و جالبه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    باز هم ممنون
    راستش من با جاوا اسکریپت آشنایی کمی دارم و توضیحات شما را متوجه نشدم اگر سورس کد نمونه دارید ممنون می شوم وگرنه که به لطف جناب titbasoft مشکل حل شد و لازم نمی دانم بیشتر از این وقت شما را هم بگیرم
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. include فایل html در یک فایل html
    نوشته شده توسط nargesi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 16:08 عصر
  2. اجرای فایل HTML
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 00:00 صبح
  3. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح
  4. قرار دادن یک فایل فلش در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •