نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: میشه بگید مشکل این کد چیه؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Question میشه بگید مشکل این کد چیه؟

    با سلام
    میشه بگید مشکل کد زیر چیه که در این برنامه Erorr می گیره؟

    void __fastcall TForm3::Button1Click(TObject *Sender)
    {
    edit1.text = "asdasd" ;
    }

    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: میشه بگید مشکل این کد چیه؟

    سلام.
    اول اینکه به حروف کوچک و بزرگ دقت کنید و بعد اینکه برای اشاره گرها به جای "." از "<-" استفاده کنید مثال :

    Edit1->Text = "asdasd";

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: میشه بگید مشکل این کد چیه؟

    خیلی ممنون تصمیم گرفتم با Embarcadero RAD Studio XE2 برنامه نویسی کنم اما نمی دونم با این ++VLC C برنامه نویسی کنم یا با دلفی ؟
    اگه کدهای ++VLC C با #C یا جاوا فرق کنه که با دلفی شروع می کنم؟نظر شما چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: میشه بگید مشکل این کد چیه؟

    بسم رب المهدی (عج)
    سلام
    من با Embarcador rad studio 2010 برنامه نویسی می کنم فرقی نداره دلفی یا C++‎‎ چون مثل مثال بالاست در دلفی برای اشاره کردن از "." استفاده می شه و در C++‎‎ از "<-" من خودم C++‎‎ کار میکنم و واقعا ازاش راضی هستم الانم دارم .ASP رو یاد میگیرم از اونم خوشم اومده بنظرم تا الان خیلی شبیه C++‎‎ هستش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: میشه بگید مشکل این کد چیه؟

    من هم با نظر دوستمون ++Hichkas موافقم. خوبی C++‎‎‎‎‎‎‎builder برای من اینه که دو تا ویژگی رو کنار هم داره : اول اینکه از زبان C++‎‎‎‎‎‎‎ استفاده میکنه و دوم، از VCL و توابع و روال های دلفی در برنامه های C++‎‎‎‎‎‎ براحتی می تونم استفاده کنم. برای کسایی که با C++‎‎ راحت تر هستن خوبه یعنی دلفی رو با کامپوننت ها و توابعش، ولی به زبان C++‎‎ ، در اختیار شما می گذاره. C++‎‎‎‎‎builder برای من با دلفی خیلی فرقی نداره فقط کدهایی که با دلفی می نویسم به طور مستقیم می تونم وارد C++‎‎‎‎‎ کنم ولی با C++‎‎‎‎‎ اگه نوشته باشم باید برای انتقالشون به دلفی کدش رو دستی بنویسم. شما با C++‎‎‎‎‎builder اگه یک فایل pas رو به پروژه اضافه کنید C++‎‎‎‎‎builder به طور اتوماتیک یک فایل hpp رو به همون اسم می سازه که میشه از طریق اون، از فایل pas تو برنامه ی C++‎‎‎‎‎ استفاده کنید. کامپننت های دلفی هم به همین شکل فایل hpp دارند که تو C++‎‎‎‎‎ از اونها میشه استفاده کرد مثلا وقتی یک vcl form application با C++‎‎‎‎‎ می سازید به شکل زیر فایلهای hpp رو تو برنامه می تونید ببینید :

    #include <System.Classes.hpp>
    #include <Vcl.Controls.hpp>
    #include <Vcl.StdCtrls.hpp>
    #include <Vcl.Forms.hpp>

    اما برتری دیگه ای که دلفی نسبت به C++‎‎‎builder داره تو Aouto Complation هست که تو دلفی هم سرعت بیشتری داره و هم درست تر کار میکنه. مثلا تو C++‎‎‎builder ثوابتی که با define تعریف میشن، با ctrl + space لیست نمیشن. یعنی وقتی می نویسی vk_... بعد ctrl + space رو میزنی، تو دلفی لیست کلیدهای مجازی رو نمایش میده ولی تو C++‎‎‎builder نمایش نمیده و شما باید به شکل دستی عبارت رو کامل کنی اونم با رعایت بزرگی و کوچکی حروف. البته من این مشکل رو تا الان فقط برای ثوابت define دیدم، که تو visual studio به خوبی کار میکنه. برای رفع این مشکل تو آدرس زیر یک برنامه نوشتم که می تونی باهاش کار کنی، احتمالا لازمت بشه :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...7%DB%8C-define
    کافیه کتابخونه هایی که زیاد باهاشون کار میکنی رو کپی کنی تو دایرکتوری این برنامه و یک بار به شکل دستی اضافیاشو حذف کنی و سیو کنی به شکلی که فقط عبارات define بمونه بعد بیرون از محیط برنامه نویسی این فایل اجرا میشه و به شما کمک می کنه عبارت مورد نظرت رو با شروع به تایپ، از تو لیست انتخاب کنی.
    با این حال من C++‎‎builder رو بخاطر زبانش، به دلفی ترجیح می دم.
    امیدوارم درست گفته باشم.
    آخرین ویرایش به وسیله Ananas : یک شنبه 04 تیر 1391 در 02:01 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: میشه بگید مشکل این کد در کجاست ؟؟؟
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1390, 10:01 صبح
  2. یه خاطا تو برنامه میشه بگید مشکل چیه؟
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 01:28 صبح
  3. سوال: مشکل این کد چیه؟ خطای عجیبی صادر میشه.
    نوشته شده توسط ztx4 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 20:53 عصر
  4. مشکل این برنامه چیه؟
    نوشته شده توسط shahram126 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •