نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار vista2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهرکرد
    سن
    34
    پست
    84

    Question ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت

    سلام
    وقتی سایتی طراحی و دست مشتری داده میشه...بهتره error mode روoff بذاریم،یا حتا یه صفحه طراحی شه،زمانیکه خطایی رخ میده،این صفحه به کاربر نشون داده بشه!
    یه جایی خوندم،برنامه نویس بهتره رو سیستمش یه بخش مدیریت خطا قرار بده که وقتی خطایی ایجاد شد اونجا ثبت بشه تا راحتتر بتونه خطاها رو ببینیه و به رفع اونها بپر دازه...
    چه جوری میشه چنین کاری کرد؟
    ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدیه...واقعا نمیدونستم چه جوری برا پیداکردن جواب سوالم،سرچ بزنم...
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت

    سلام
    اول این کد رو باید توی فایل Global.asax بنویسید


    void Application_Error(object sender, EventArgs e)
    {
    // Code that runs when an unhandled error occurs

    //for get error
    string filename = Server.MapPath(".") + "\\upload\\log.txt";
    if
    (!System.IO.File.Exists(filename))
    System.IO.File.Create(filename);
    System.IO.StreamWriter sw = new
    System.IO.StreamWriter(filename, true);
    sw.Write(DateTime.Now + "\n\r" + Server.GetLastError() + "\n\r\n\r");
    sw.Close();
    Response.Redirect("error.aspx");
    }


    با این کار خطاها توی فایل تکست ریخته میشه
    حالا باید توی یه صفحه aspx این فایل تکست رو نشون بدبد
    این کد رو توی فرم لود صفحه بنویسید



    if (!IsPostBack)
    {
    string filename = Server.MapPath("~") + "\\upload\\log.txt";
    StreamReader sw = new
    StreamReader(filename, true);
    while (!sw.EndOfStream)
    {
    ListBox_error.Items.Add(sw.ReadLine().ToString());
    }
    sw.Close();


    //for random string
    randomString rn = new randomString();
    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.AppendLine(rn.Character(10));
    sb.Append("<br>");
    sb.AppendLine(rn.CharacterNumber(10));
    sb.Append("<br>");
    sb.AppendLine(rn.ManualMode(10, "qwerty"));
    sb.Append("<br>");
    sb.AppendLine(rn.NonAlphaNumeric(10));
    sb.Append("<br>");
    sb.AppendLine(rn.number(10));
    sb.Append("<br>");
    Label1.Text = sb.ToString();
    }

    البته می تونید تابع getLasteError رو توی دیتابیس هم ذخیره کنید
    آخرین ویرایش به وسیله mehrzad_ali : شنبه 03 تیر 1391 در 17:24 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار vista2010
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شهرکرد
    سن
    34
    پست
    84

    نقل قول: ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت

    زیاد متوجه کدهاتون نمیشم...میشه یه نمونه برنامه بذارید؟؟؟؟ممنون

  4. #4

    نقل قول: ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت

    نقل قول: ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: ایجاد مدیریت بخش خطا در سایت

    برای مدیریت خطاهای سیستم و نظارت بر عملکرد وب سایت می تونید از ابزار های آماده مثل log4net ، ELMAH و سیستم نظارت خود Asp.net یعنی Health Monitoring استفاده کنید . این آخری نیاز به کد نویسی نداره و فقط باید در web.config تنظبماتش رو انجام بدید و دیتابیس aspnetdb رو بسازید .

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد بخش خبر در سایت
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 09:24 صبح
  2. پیشنهاد ایجاد یک بخش جدید!
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 بهمن 1382, 14:56 عصر
  3. ایجاد یک بخش جدید ::ویروس
    نوشته شده توسط hosseinzadeh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 06:56 صبح
  4. پیشنهاد ایجاد یک بخش جدید
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 21 مرداد 1382, 15:22 عصر
  5. دعوت برای رای گیری در مورد Moderators بخش های مختلف سایت
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 30 تیر 1382, 18:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •