نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل در کار با نت بینز

  1. #1

    مشکل در کار با نت بینز

    سلام
    من نت بینز 7.1.2 رو نصب کردم
    ولی الان که میخوام پروژه جدید باز کنم چنین پیامی میده :



    هم برای پروژه های جاوا و هم پی اچ پی !!!

    ممکنه مشکل از تغییر محل نصب باشه ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    سلام
    چه پیامی؟!
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : دوشنبه 05 تیر 1391 در 00:23 صبح

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    عجب
    پس این عکس ما چرا ناپیداست !

    خدمت شما
    http://up.vatandownload.com/images/f...b02rvucqzo.png

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    این لینکی رو هم که گذاشتید مشکل داره. عکسی در کار نیست.
    چرا عکس رو ضمیمه نمیکنید؟ اینطوری توی همین سایت آپلود میشه و دیگه مشکلی بابت نمایش نخواهد بود.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    چون امکان پیوست فایل برای بنده غیرفعاله :دی






  6. #6

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    ظاهرا دوتا کلاس شناخته شده نیست.
    com.jcraft.jsch
    و
    org.apache.commons.logging
    باید کتابخونه هایی که این کلاس ها داخلشون هستند رو به پروژه اضافه کنی.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    کلا پروژه ای باز نمیشه که بخوام چیزی هم بهش اضافه کنم
    بعد اینکه new - project میزنم و جاوا یا پی اچ پی رو انتخاب میکنم این پیام میاد و دکمه نکست غیرفعاله !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    توی ویندوز روی آیکون NetBeans راست کلیک کنید و بعد run as administrator رو انتخاب کنید ببینید مشکل حل میشه.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    نه نمیشه
    اینو قبلا تست کرده ام

  10. #10

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    ویندوزتون توی درایو C هست؟
    شاید چون NetBens توی درایو D نصب شده این مشکل پیش میاد.

  11. #11

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    من هم که همینو پرسیدم :دی

    یعنی کسی چنین تجربه ای با نت بینز نداره ؟
    کسی تا حالا نت بینز رو در درایوی غیر درایو ویندوز نصب نکرده ؟!

  12. #12

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    منم مشکل دارم
    وقتی دستور
    <include<iostream#
    میزنم خطا میده ککککمممممکککککک

  13. #13

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    نقل قول نوشته شده توسط kamyRad مشاهده تاپیک
    منم مشکل دارم
    وقتی دستور
    <include<iostream#
    میزنم خطا میده ککککمممممکککککک
    معمولا از نت بینز برای توسعه برنامه های به زبان جاوا استفاده میشه! اگر محیط توسعه برای سی پلاس پلاس می خواهید یکی از این محیط ها استفاده کنید
    ++CLion , EClips , DevC++‎ , CodeBlocks , Qt Creator ,KDevelop-KDE:C

  14. #14

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    4040.jpg

    میتونه مشکل از این باشه ؟؟

  15. #15

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    404.jpg

    وقتی میخوام برنامه ای که نوشتمو اجرا کنم این میاد

  16. #16

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    نقل قول نوشته شده توسط kamyRad مشاهده تاپیک
    404.jpg

    وقتی میخوام برنامه ای که نوشتمو اجرا کنم این میاد
    بله دقیقا مشکل همینه که باید کامپایلرها را بهش معرفی کنید و الباقی ابزارها مثل لیکنکر - اسمبلر - دیباگر -ELF parser - CMake
    منهم به همین علت گفتم از یک IDE فوق العاده قدرتمند تر مثل CLion استفاده کنید کافی که قبل نصب IDE روی ویندوز یکی از کامپایلرهای ++MinGw(minimum gcc) , Clang , Microsoft Visual C را نصب کنید.
    بعد از ایکنه CLion را نصب کردید خودش به صورت اتوماتیک کامپایلر را شناسایی میکنه!
    بعدش به راحتی از نسخه C++‎‎‎‎98 - ISO-ANSI تا C++‎‎‎‎17 هم می توانید استفاده کنید.
    اگر هم که اصرار به استفاده از نت بینز دارید که کافی که یکی از کامپایلرهایی که عرض کردم نصب کنید و بعد در نت بینز مسیرهای نصب درست را انتخاب کنید

  17. #17

    نقل قول: مشکل در کار با نت بینز

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    بله دقیقا مشکل همینه که باید کامپایلرها را بهش معرفی کنید و الباقی ابزارها مثل لیکنکر - اسمبلر - دیباگر -ELF parser - CMake
    منهم به همین علت گفتم از یک IDE فوق العاده قدرتمند تر مثل CLion استفاده کنید کافی که قبل نصب IDE روی ویندوز یکی از کامپایلرهای ++MinGw(minimum gcc) , Clang , Microsoft Visual C را نصب کنید.
    بعد از ایکنه CLion را نصب کردید خودش به صورت اتوماتیک کامپایلر را شناسایی میکنه!
    بعدش به راحتی از نسخه C++‎‎‎‎‎‎98 - ISO-ANSI تا C++‎‎‎‎‎‎17 هم می توانید استفاده کنید.
    اگر هم که اصرار به استفاده از نت بینز دارید که کافی که یکی از کامپایلرهایی که عرض کردم نصب کنید و بعد در نت بینز مسیرهای نصب درست را انتخاب کنید

    clion ویندوز نسخه 32 بیت رو پشتیبانی نمیکنه
    میشه بی زحمت یه برنامه خوب دیگه رو معرفی کنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کار با quickreport
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 03:00 صبح
  2. مشکل در کار با ComboBox در SandBar
    نوشته شده توسط omar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 13:00 عصر
  3. مشکل در کار با sql Server
    نوشته شده توسط شکوفه سلامی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 09:23 صبح
  4. مشکل در کار با ado
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 14:17 عصر
  5. مشکل در کار با Shell_NotifyIcon
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •