نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

  1. #1

    آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    سلام،من C++‎‎ رو در حد مقدماتی کتاب برنامه نویسی پیشرفته دانشگاه بلدم،ولی دلفی رو به صورت کاربردی کار کردم،از اونجایی که IDE ی C++‎ Builder شبیه دلفی هست،به نظرتون می تونم سریع به C++‎‎ سویچ کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    سلام.
    من که کتابای برنامه نویسی پیشرفته دانشگاه رو نخوندم تونستم پس شما هم می تونی. البته سریع یا آهسته بستگی به پشتکار خودت داره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    بسم رب المهدی(عج)
    سلام من هم توی دانشگاه مثل شما فقط یه یادگیری در حد برنامه نویسی پیشرفته دانشگاه یککم بیشتر یاد گرفتم اونم بخاطر استاد فوق العاده ای بود که داشتم البته بازم از تنبلی خودم ضعیف بودم اما الان دارم راحت یاد میگیرم چون خودم میخوام که سریع و فوی یادبگیرم بعدشم دلفی خیلی شبیه C++‎ راحت می تونید سوئیچ کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    34

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎‎ یاد بگیرم

    ولی دوست عزیز یادگرفتن سی پلاس پلاس بیشتر از سه چهار روز وقتت رو نمی گیره (مخصوصا اگر تجربه ی جزئی تو زبان دیگه داشته باشید که بسیار ساده است).
    ولی سوال اصلی اینه که با چه کتابخونه ای می خوایی برنامه نویسی کنی ؟؟
    رو چه سیستم عاملی می خوایی کار بکنی ؟؟

    یادگرفتن ساینتکس یه زبان ، کار بسیار ساده ای هست . یادگیری کتابخونه ی استاندارد اون زبان هم زیاد پیچیده نیست .

    اما برای برنامه نویسی بر فرض روی سیستم عامل ویندوز شما می خوایید با چه کتابخونه ی برنامه بنویسید ؟؟ دوست دارید برنامه هاتون تو همون محیط CMD اجرا بشن ؟؟

    اونجاست که شما باید شروع کنید یاد گیری win32api(بسیار زمان بر و اصطلاحا کثیف ولی پرقدرت) یا باید برید سراغ کیوت (بسیار خوش استایل ، ولی شاید نچندان کامل) یا GTK (بهتره تو شرایط حال حاضر به عنوان یه آماتور سراغش نرید . مگر اینکه به اندازه کافی ازش اطلاعات داشته باشید و بدونید می خوایید باهاش چیکار بکنید)

    که بسیار زمان بر هستش (ولی برای کسی که علاقه داره بسیار شیرین هست )

    در ضمن تو دانشگاه برنامه نویسی یاد نمی دن .

    یه اشتباهی که برنامه نویس های ما می کنن اینه که برنامه نویس های ما کتاب خونه رو با زبان یکی می گیرن . (اونم دلیلش جاوا و سی شارپ هست . چون تو این زبان ها شما با کتابخونه های استاندارد برنامه نویسی می کنید کمتر پیش می یاد یه کتابخونه ی جانبی استفاده کنید )

    ولی تو سی و سی پلاس پلاس اینطوری نیست .
    شما با یه ساینتکس روبرو هستید .
    می تونید از کتابخونه ی Qt استفاده کنید . می تونید با win32api برنامه نویسی کنید . می تونید از FLTK

    در مورد کتاب خونه VCL هیچ اطلاعی ندارم. (اونم می تونه یه انتخاب باشه)

    یه زبان برنامه نویسی ، با یه کتابخونه ی برنامه نویسی فرق داره !!

  5. #5

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    همونطور که گفتم دلفی کارم.می خوام C++‎ رو برای windows و با استفاده از VCL کار کنم،به نظرتون چیزای عجیب غریب زیادی در C++‎ نسبت به دلفی می بینم؟یا می تونم براحتی همون پروژه هایی رو که تو دلفی کار کردم با CPP باز نویسی کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    ولی دوست عزیز یادگرفتن سی پلاس پلاس بیشتر از سه چهار روز وقتت رو نمی گیره (مخصوصا اگر تجربه ی جزئی تو زبان دیگه داشته باشید که بسیار ساده است).
    میشه بیشتر توضیح بدید چطور میشه تو 3 ، 4 روز C++‎ (فقط Syntax) رو یاد گرفت!؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    34

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎‎ یاد بگیرم

    نقل قول نوشته شده توسط ms2222 مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید چطور میشه تو 3 ، 4 روز C++‎‎ (فقط Syntax) رو یاد گرفت!؟
    برای شروعتون این رو بخوانید

    همونطور که گفتم دلفی کارم.می خوام C++‎‎‎ رو برای windows و با استفاده از VCL کار کنم،به نظرتون چیزای عجیب غریب زیادی در C++‎‎‎ نسبت به دلفی می بینم؟یا می تونم براحتی همون پروژه هایی رو که تو دلفی کار کردم با CPP باز نویسی کنم؟
    چه کاری می خوایید در سی پلاس پلاس انجام بدید که در دلفی نمی تونید انجام بدید ؟؟
    ( اگر دنبال برنامه نویسی سیستم (درایور نویسی و ... ) و کاربری های خاص نیستید چرا همون دلفی رو ادامه نمی دید ؟؟ )
    (من خودم سی پلاس پلاس کار می کنم ولی لزومی نداره شما رو هم بی دلیل تشویق کنم به یادگیریش. به کاربری خودتون نگاه کنید و تصمیم بگیرید)

    در مورد VCL من دارای صلاحیت نیستم که نظری بدم . دوستان بیشتر راهنمایی خواهند کرد شمارو !!

  8. #8

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎‎ یاد بگیرم

    نقل قول نوشته شده توسط weox__ مشاهده تاپیک
    برای شروعتون این رو بخوانید



    چه کاری می خوایید رد سی پلاس پلاس انجام بدید که در دلفی نمی تونید انجام بدید ؟؟
    ( اگر دنبال برنامه نویسی سیستم (درایور نویسی و ... ) نیستید چرا همون دلفی رو ادامه نمی دید ؟؟ )
    (من خودم سی پلاس پلاس کار می کنم ولی لزومی نداره شما رو هم بی دلیل تشویق کنم به یادگیریش. به کاربری خودتون نگاه کنید و تصمیم بگیرید)
    کار خاصی نمی خوام انجام بدم که با دلفی نشه،فقط چون از سینتکس CPP در همین حد مبتدی که کار کردم خوشم اومده و اینکه دستانی دارم که CPP کارن و دلفی بلد نیستم و می خوام بتونم با اونها کار کنم،در عین حال مثالای بیش تر مقالات آموزشی با زبان C یا C++‎ می باشد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    برای شروعتون این رو بخوانید
    خیلی ممنونم که به من منبع معرفی کردید ، ولی من خودم 3 سالی میشه که با C++‎‎‎‎ آشنا شدم و تقریبا یکسالی هست که تمرکزم گذاشتم روی FrameWork های مبتنی بر C++‎‎‎‎ ولی هنوز که هنوزه نمیتونم بگم Syntax C++‎‎‎‎ رو کامل بلدم...
    C++‎‎‎‎ سینتکسش بسیار انعطاف پذیره و گستردگی بسیار زیادی داره ...
    من از این تعجب کردم که شما گفتید تو 3 ، 4 روز میشه سیتکس C++‎‎‎‎ رو یاد گرفت!!

  10. #10

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    نقل قول نوشته شده توسط ms2222 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنونم که به من منبع معرفی کردید ، ولی من خودم 3 سالی میشه که با C++‎‎‎‎ آشنا شدم و تقریبا یکسالی هست که تمرکزم گذاشتم روی FrameWork های مبتنی بر C++‎‎‎‎ ولی هنوز که هنوزه نمیتونم بگم Syntax C++‎‎‎‎ رو کامل بلدم...
    C++‎‎‎‎ سینتکسش بسیار انعطاف پذیره و گستردگی بسیار زیادی داره ...
    من از این تعجب کردم که شما گفتید تو 3 ، 4 روز میشه سیتکس C++‎‎‎‎ رو یاد گرفت!!
    من اگر چه در C++‎ برنامه هایی در حد ماشین حساب نوشتم با این حال فک می کنم Syntax اون رو بلدم،مگر Syntax همون if , else , for ,while و.. نیست؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    34

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎‎ یاد بگیرم

    من از این تعجب کردم که شما گفتید تو 3 ، 4 روز میشه سیتکس C++‎‎‎‎ رو یاد گرفت!!
    جواب شما دارای اشکال منطقی هست .

    بنده در جوابم کلمه "کامل" ذکر نکردم و نگفتم که ایشون بعد سه چهار روز حرفه ای می شن .
    اگر حرفی از یادگیری کامل بود شما حق داشتید .
    ولی بنده ذکر کردم یادگیری در حدی که شما بتونید راهتون رو با سی پلاس پلاس ادامه بدید.

    لطفا جواب رو کامل بخونید و عجولانه قضاوت نکنید !!


    خیلی ممنونم که به من منبع معرفی کردید ، ولی من خودم 3 سال که با C++‎‎‎‎ آشنا شدم و تقریبا یکسالی هست که تمرکزم گذاشتم روی FrameWork های مبتنی بر C++‎‎‎‎ ولی هنوز که هنوزه نمیتونم بگم Syntax C++‎‎‎‎ رو کامل بلدم...
    من به این دیدگاه اعتقادی ندارم . من کاربردی تر می دونم شخص بعد از یادگیری مقدمات ساینتکس . موازی با پیشرفت در مفاهیم ساینتکس . یک کتابخونه ی برنامه نویسی رو هم کار بکنه . لزومی هم نداشت دوسال عمرتون رو با ساینتکس تلف کنید . الانم لزومی نداره تمرکزتون رو روی فرمورک های سی پلاس پلاس بزارید. یک فرمورک به احتمال زیاد تمام نیاز های شما رو برطرف میکنه . (مثل اقیانوسی نباشید که عمقش یک بند انگشت هست . می شه مثل دریاچه بود که عمقش چند صد متر باشه )

    این نظر شخصی هست . لزومی بر منطقی/درست بودنش نداره !!
    آخرین ویرایش به وسیله weox__ : دوشنبه 05 تیر 1391 در 15:09 عصر

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    34

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎‎‎ یاد بگیرم

    من اگر چه در C++‎‎‎‎ برنامه هایی در حد ماشین حساب نوشتم با این حال فک می کنم Syntax اون رو بلدم،مگر Syntax همون if , else , for ,while و.. نیست؟
    بمرور زمان با مفاهیم شی گرایی . پیاده سازیشون و صدها مطلب ریز و درشت دیگه آشنا خواهید شد .
    آخرین ویرایش به وسیله weox__ : دوشنبه 05 تیر 1391 در 15:08 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    کلی جواب نوشته بودم زمان ارسال اینترنتم قطع شد همش پرید...(این بار خلاصه در از دفعه ی قبل می نویسم)

    جواب شما دارای اشکال منطقی هست .

    بنده در جوابم کلمه "کامل" ذکر نکردم و نگفتم که ایشون بعد سه چهار روز حرفه ای می شن .
    اگر حرفی از یادگیری کامل بود شما حق داشتید .
    ولی بنده ذکر کردم یادگیری در حدی که شما بتونید راهتون رو با سی پلاس پلاس ادامه بدید.

    لطفا جواب رو کامل بخونید و عجولانه قضاوت نکنید !!
    بله ، این تیکه حق با شماست...
    من به این دیدگاه اعتقادی ندارم . من کاربردی تر می دونم شخص بعد از یادگیری مقدمات ساینتکس . موازی با پیشرفت در مفاهیم ساینتکس . یک کتابخونه ی برنامه نویسی رو هم کار بکنه . لزومی هم نداشت دوسال عمرتون رو با ساینتکس تلف کنید . الانم لزومی نداره تمرکزتون رو روی فرمورک های سی پلاس پلاس بزارید. یک فرمورک به احتمال زیاد تمام نیاز های شما رو برطرف میکنه . (مثل اقیانوسی نباشید که عمقش یک بند انگشت هست . می شه مثل دریاچه بود که عمقش چند صد متر باشه )
    شما هم عجله کردید!! من هم نگفتم دو سال داشتم سینتکس C++‎ رو مطالعه می کردم...
    3 ، 4 سال قبل با C++‎ آشنا شدم ، اما در اون زمان داشتم با VB کد می زدم...
    بعد مجبور به کوچ کردن شدم به C++‎ هر چند در این بین با C#‎ هم کار کردم و پروژه های خوبی هم باهاش انجام دادم ولی از کد زدن با C#‎ خیلی لذت نبردم...
    الانم لزومی نداره تمرکزتون رو روی فرمورک های سی پلاس پلاس بزارید. یک فرمورک به احتمال زیاد تمام نیاز های شما رو برطرف میکنه
    بله ، اما من مقدمات MFC رو کار کردم همزمان با C#‎ بعدش با Qt آشنا شدم ، و حالا کاملا رو Qt تمرکز کردم...
    ولی میگم زمانی میشه ادعا کرد سینتکس C++‎ رو کاملا مسلط بود که حده اقل یک برنامه نویس بدونه بطور مثال در عمل تفاوت Type Casting ها در C++‎ چی هست...

  14. #14

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    متاسفانه مردم بجای اینکه به من کمک کنن،رو سر هم می پرن،متاسفم که خویشتن داری بلد نیستید.

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    34

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    متاسفانه مردم بجای اینکه به من کمک کنن،رو سر هم می پرن،متاسفم که خویشتن داری بلد نیستید.
    کاملا با نظر شما موافقم. این رسم تالار های فارسی هست که تا یه نفر یه جوابی می نویسه ، نه تنها همکاری وجود نداره بلکه فقط می خوان مو رو از ماست بکشن بیرون و شخص رو تخریب کنن و نه تنها شخص پرسشگر جوابی دریافت نمی کنه ، بلکه با این جو کسی علاقه هم نداره توی تالار های فارسی فعالیت کنه (مگر اینکه واقعا حوصله ی اینقدر تخریب و سوهان رو داشته باشه) . وقتی در مشابه های خارجیشون کاربران منطقی با سطح فنی بالا و حوصله ی بسیار زیادی سعی در کمک کردن بهم دارند !!


    توی پیغام خصوصی چند راهکار بنظرم رسید که به شما متذکر شدم . امیدوارم بدردتون بخوره !!
    آخرین ویرایش به وسیله weox__ : دوشنبه 05 تیر 1391 در 20:40 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    به نظر من هم نمیشه سه یا چهار روزه Syntax ها رو تو هیچ زبانی یاد گرفت همه می دونن IF شرط یا Forیا Whileحلقه اما درست کار کردن باهاشون و بدون اشکال بودن افراد کمی بلد هستن به نظر من اول باید خوب روشون تمرین کرد من هنوز به مشکل روبرو هستم توشون
    من یه استاد خیلی خوب داشتم اون می گفت که اگر می خواین برنامه نویس قوی بشین تو هر زبانی باید فکر برنامه نویسی داشته باشین و برنامه نویسی باید با پوست وخونتون عجین بشه
    من می گم سریع میشه برنامه نویسی C++‎ رو یاد گرفت ولی بسته به همت خودتون میزان وقتی که میذارید و تمرکز و از همه مهمتر تمرین کردن هستش
    هر چی بیشتر تمرین کنید بیشتر پیشرفت می کنید تکیه به کتاب نکنید از اینترنت بیشتر کمک بگیرید
    تمرین برای خودتون طرح کنید و سعی کنید حتما از اولین تمرینی که طرح می کنید و برنامه اش رو می نویسید حتی اگر جمع دوتا عدد باشه (منظور از ساده بودن تمرین های اولیه است) جواب بگیرید تا از زبانی که با اون برنامه نویسی می کنید لذت ببرید اولین تمرین ها ساده ترینها باشند و کم کم سخت کنید تا خوب راه بیفتید
    یا حق

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    ظاهرا سوئه تفاهم شد!!
    بنده با پستم قصد تخریب کسی رو نداشتم و ندارم و هیچ وقت هم نخواهم داشت...
    من فقط می گم اگر قرار باشه راهنمایی صورت بگیره ، کاملا واقع گرایانه ، بدون تعصب و منطقی باشه...
    همه ی ما تلاشمون اینکه بتونیم بهم کمک کنیم و کیفیت سایت را ببریم بالا ، ولی به شخصه بعید میدونم بشه با جواب های سطحی و غیر منطقی بشه اینکار رو انجام داد...
    کاملا با نظر شما موافقم. این رسم تالار های فارسی هست که تا یه نفر یه جوابی می نویسه ، نه تنها همکاری وجود نداره بلکه فقط می خوان مو رو از ماست بکشن بیرون و شخص رو تخریب کنن و نه تنها شخص پرسشگر جوابی دریافت نمی کنه
    بدون شک جناب weox__ در برنامه نویسی با سواد تر و با تجربه تر از من هستند و کسی هم قصد تخریب ایشون رو نداره ولی این موضوع دلیلی بر این نیست که پاسخ غیر منطقی ایشون رو قبول کرد...

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    34

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    این همه نکته فنی تو این بحث بود .این همه نکته فنی تو جواب من بود .
    چرا همرو ول کردید چسبیدید به تعداد روز ها ؟؟


    من هنوزم سر حرف خودم هستم .
    برای یادگیری ساینتکس یه زبان نیازی نیست شاهکار بکنید.
    سه چهار روز کافی هست . کتابی که در لینک هست رو مطالعه کنید . (کما اینکه دوستمون در دلفی هم تجربه دارند)

    این بحث تمومه .

    اگر دلیل فنی ای دارید که این جواب غیر منطقی هست من دوست دارم بشنوم.

    با داستان سر کردن نه حرف من نقض می شه . نه جواب شما ثابت .
    موفق باشید و بجای ادامه ی این بحث بیهوده اگر در VCL تجربه دارید به دوستمون کمک کنید

  19. #19

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    برای یادگیری ساینتکس یه زبان نیازی نیست شاهکار بکنید.
    سه چهار روز کافی هست . کتابی که در لینک هست رو مطالعه کنید . (کما اینکه دوستمون در دلفی هم تجربه دارند)
    درود به همه من هم موافق هستم من قبلا با vb برنامه می نوشتم اما 7 روزه بادلفی و در چند روز دیگه هم با سی برنامه می نویسم
    اگر در VCL تجربه دارید به دوستمون کمک کنید
    دوست خوبمون آقای عشایری سنگ تموم گذاشته https://barnamenevis.org/showthread.p...8%B4-C-Builder
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  20. #20

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    در کلی ترین حالت اگر از بعضی از مسائل جزئی تر و کم اهمیت تر صرف نظر کنیم تنها تفاوت دلفی و C++‎ Builder در سینتکس آنهاست و از لحاظ چارچوب کاری با یکدیگر برابرند. ولی از آنجایی که کتابخانه های زیادی در مورد C++‎ وجود دارد از آنها نیز به راحتی می توانید در C++‎ Builder استفاده کنید که از جمله آنها می توان به کتابخانه Boost Libraries اشاره کرد.
    در ضمن در رابطه با دوستمان من نظر موافقی ندارم. به نظر من C++‎ آنقدر زبان راحتی نیست که بتوان در چند روز سینتکس آنرا یاد گرفت، لااقل من یکی که آنقدر باهوش نیستم که در طی این مدت کم بتوانم C++‎ یاد بگیرم. همانطور که میدانید سینتکس فقط شامل مواردی مثل for و while نمی شود و مدام موارد جدیدی به آن اضافه می شود که به عنوان نمونه می توانید در مورد C++‎ 11 که جدیدترین استاندارد آن است تحقیق نمایید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: آیا می تونم سریع C++‎ یاد بگیرم

    دوست گرامی که این تاپیک رو ایجاد کردید برای اینکه مطمئن بشین، پیشنهاد میکنم که یک برنامه ی ساده مثل همون ماشین حسابی که گفتید (که خیلی وقت گیر نباشه) رو با C++‎builder بنویس و ببین برنامه نویسی با C++‎builer چطوره. به نظر من با مطالبی که اینجا گفته شده، اگه یک برنامه ی کوچیک هم تست کنید تقریبا با تفاوت ها و شباهت های دلفی و C++‎builder آشنا میشی. کار سختی نیست حالا دوستمون گفتن 3 یا 4 روز منم با نظرشون (برای شروع برنامه نویسی) موافقم، حالا فرض کن مثلا 1 ماه یا هر چقدر. بالاخره چیزی نیست که یکدفه یاد بگیری یعنی به مرور زمان بهتر و بهتر میشه مثلا اینطور نیست که 4 ماه هیچ کاری نتونی بکنی و فقط باید یاد بگیری و یادبگیری ، بعد یکدفعه بعد از 4 ماه همه چیز بلد باشی. به نظرم بعد از 3 یا 4 روز که هیچ، بعد از یک ساعت کتاب خوندن هم میتونی دست به کار بشی و از برنامه های ساده شروع به انتقال کد از دلفی به C++‎ کنید. قدم به قدم پیش برید لازم نیست C++‎ رو کاملا فول باشید تا بتونید ازش استفاده کنید. از هلپ دلفی هم حتما کمک بگیر چون قسمت هایی داره که یک کد مشابه رو که دقیقا یک نتیجه رو باید داشته باشه، هم با دلفی و هم با C++‎builder کنار هم آورده و خیلی میتونه کمک کنه برای دونستن معادل کدها تو دو تا زبان.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: آیا لازمه javascript رو یاد بگیرم
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 آذر 1389, 22:06 عصر
  2. چگونه می توان mysql را سریع یاد بگیرم ؟
    نوشته شده توسط maedehd در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 08:11 صبح
  3. چطور می تونم اسمبلی رو از ابتدا یاد بگیرم
    نوشته شده توسط khareh_siah در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1385, 19:36 عصر
  4. تازه می خوامم یاد بگیرم
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1384, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •