نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به مشخصه یک تگ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    Wink دسترسی به مشخصه یک تگ

    سلام دوستان
    اگه میشه کمکم کنید.
    این کد زیر رو در نظر بگیرید.

    <li id="nav1" onmousemove="nav1()" ><a href="#">لپ تاپ</a>
    <ul id="ulnav1">
    <li><a href="#">Apple</a></li>
    <li><a href="#">HP</a></li>
    <li><a href="#">Dell</a></li>
    <li><a href="#">Lenovo</a></li>
    <li><a href="#">Samsung</a></li>
    </ul></li>

    حالا من درون اسکریپتم اینو نوشتم.

    function nav1(){
    alert('Mouse Move');
    };


    میخوام به جای کد alert به مشخصه height تگ ul که آیدیش ulnav1 است مقدار بدم. اما نمیدونم چه طوری باید دسترسی پیدا کنم.
    لطفا کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: دسترسی به مشخصه یک تگ


    var i;
    for(i=15;i<=50;i++){
    $('ulnav1').height=i;
    };

    این کد رو نوشتم ولی باز هم تغییری در ارتفاع ul ایجاد نکرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: دسترسی به مشخصه یک تگ

    به اینصورت باید استفاده کنید:
    $('ulnav1').setStyle("height", i);

    http://mootools.net/docs/core/Element/Element.Style

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: دسترسی به مشخصه یک تگ

    متشکر درست شد.
    ولی یک مشکلی هست. من میخوام زیاد شدن height به صورتی باشه که کاربر بتونه ببیبنه. یعنی کم کم زیاد بشه.
    در حالی که الان وقتی ماوس رو میبری روی ul ارتفاعش از قبل زیاد شده و بعد به کاربر نمایش میده.
    نمیشه کاری کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: دسترسی به مشخصه یک تگ

    اگر می خواید بصورت انیمیشن ایجاد کنید باید از متدهای مخصوص اینکار استفاده کنید:

    window.addEvent('domready', function() {
    $('mydiv').tween('height', 300);
    });

    http://mootools.net/docs/core/Fx/Fx.Tween
    آخرین ویرایش به وسیله eAmin : چهارشنبه 07 تیر 1391 در 11:27 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mohsen.
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    29
    پست
    339

    نقل قول: دسترسی به مشخصه یک تگ

    متشکر. مثل اینکه باید یک دور کامل آموزششو بخونم. دی:

تاپیک های مشابه

  1. دادن دسترسی اینترنت به کلیه کامپیوترهای شبکه
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 10:52 صبح
  2. دسترسی به مشخصه یک کلاس داخل کلاس دیگر
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 تیر 1387, 21:30 عصر
  3. دسترسی به دو سطر مجاور در یک جدول
    نوشته شده توسط Sadegh_S در بخش T-SQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 تیر 1382, 13:33 عصر
  4. دسترسی به یک فیلد از یک رکورد در رکوردست
    نوشته شده توسط MBeigy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 خرداد 1382, 23:37 عصر
  5. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •