نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: توابع بازگشتی چگونه کار می کنند؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    Lightbulb توابع بازگشتی چگونه کار می کنند؟

    سلام خدمت همه دوستان گرامی اگر امکان داره کار این تابع بازگشتی رو به من توضیح بدید ممنون میشم ...
    //this program calculation  appendix of 2+5+11+23... 1 to 20 of appendix formula  d(1)=2,d(n)=2*d(n-1)+1
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    long int d(long int);
    int main()
    {
    // int i;
    for(int i=1;i<=20;i++)
    {
    cout<<d(i)<<"\t";
    if(i%5==0) cout<<endl;
    }
    getch();
    }
    long int d(long int n)
    {
    if(n==1)
    return 2;
    else
    مخصوصا این قسمت return 2*d(n-1)+1;
    }

  2. #2

    نقل قول: توابع بازگشتی چگونه کار می کنند؟

    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  3. #3

    نقل قول: توابع بازگشتی چگونه کار می کنند؟

    اینم همون مثالی که گفتی
    http://com-edu.persiangig.com/Cpro/C-3-4.html

    موفق باشید.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4

    نقل قول: توابع بازگشتی چگونه کار می کنند؟

    این تابع بازگشتی میخواد جمله n ام یک دنباله ای رو حساب کنه که جمله اولش هست 2
    و جمله n ام بر اساس یک فرمولی از جمله n-1 ام پیدا میشه . به همین سادگی .

    ولی اگه تو Trace الگوریتم و یا Recursion Tree (درخت بازگشت مساله) مشکل دارید ، پیشنهاد میکنم

    به مفاهیم بازگشت مطالعه ای داشته باشید تا بهتر درک کنید ، چون این ویژگی الگوریتم بازگشتی نسبت به

    الگوریتم های تکراریه ، که تعداد خط کدشون پایین تر ولی درک کد سخت تر !! (البته نه این مساله شما ما الگوریتم های

    بازگشتی خیلی خیلی پیچیده ای داریم)

    موفق باشید ./






تاپیک های مشابه

  1. لینوکس چیست؟ و چگونه کار میکند؟
    نوشته شده توسط houshmand در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 28 آبان 1396, 21:05 عصر
  2. سوال: تابع بازگشتی چگونه کار میکنه؟
    نوشته شده توسط E G A L E در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 21:23 عصر
  3. سوال: برنامه های گیم نت نظیر GamePort چگونه کار می کنند؟
    نوشته شده توسط ferankyy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1388, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •