نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: an error occurred configuring sql server agent

  1. #1

    an error occurred configuring sql server agent

    دوستان من یه مشکلی در را رابطه با replication پیدا کردم البته قبلش اینو بگم که من مقاله های سایتو کاملا خوندم واین سوالو اینجا مطرح میکنم
    من تو همون قسمت اول یعنی configure distribution تو مرحله آخرش با این error مواجه میشم

    an error occurred configuring sql server agent
    regcraetkeyex() returned error 5

    البته بگم اجنت من در حال start هست و خودمم با سطح دسترسی کامل کانکت هستم

  2. #2

    نقل قول: an error occurred configuring sql server agent

    فکر می‌کنم سرویس اسکیوال با یک Account ران می‌شه و سرویس Agent با یک Account دیگه.
    بهتره هردو با ۱ Account ران بشم، مثلا Network Service

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استارد شدن sql server agent.. در ویندوز64بیتی
    نوشته شده توسط fatameh2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 13:42 عصر
  2. Error در نصب sql server 2008 روی win 7
    نوشته شده توسط farzane_t در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 10:51 صبح
  3. Error 26 در SQL SERVER 2005 و vb.net
    نوشته شده توسط Softprog در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 11:50 صبح
  4. عدم دسترسی به SQL Server Agent در هاست برای تعریف job
    نوشته شده توسط first_squit در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 00:07 صبح
  5. sql server agent من کو؟
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 شهریور 1386, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •