صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 112

نام تاپیک: آموزش جاوا - java

  1. #1

    آموزش جاوا - java

    سلام این لینک مربوط به برنامه نویسی جاوا که برای یادگیری بسیار مفید می تونه باشه

    http://www.irandevelopers.com/category.asp?id=12
    VIP=Very Important Person

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aakh1361
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران - سه راه افسریه - شهرک کاروان
    پست
    380
    ممنون
    اگر به صورت PDF دربیاد خیلی خوب میشه

  3. #3
    اگه ممکنه یه بار دیگه لینک رو بررسی کنید
    من که چیزی داخل این آدرس پیدا نکردم
    و اگه ممکنه یه جا آپلود کنید تا اگر اونجا پاک شد اینجا باشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار ali_up1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    پست
    57
    سلام من می خوام جاوا یاد بگیرم ولی نمی دونم کد های جاوا رو کجا بنویسم و چطوری اجراش کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار بیتافرهی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    206
    سلام
    من نمی دونم با چه کتابی برای یادگیری جاوا شروع کنم؟چه برنامه ای را باید تهیه کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    من یک کتاب فارسی دیدم ماله جعفر نژاد قمی هست و همچنین کتاب آقای قلزم اونایی که دانشجوی کامپیوتر هستند یا بودند حتما با این دو استاد بزرگ آشنا هستند. خیلی خوب گفته اصلا من واقعا لذت بردم که این کتاب رو خوندم چه جلد قشنگی داره کتاب آقای قلزم عکس یک ببر روی جلدش هست. من وقتی این دو کتاب رو دیدم از اون موقع به بعد فهمیدم بابا جاوا جاوا هم که می گن سخته جیزی نیست. خیلی قشنگ گفته. اصلا کلا جاوا خیلی آسونه من خودم با جاوا اسکریپت شروع کردم بعد به جاوا رسیدم . برنامه های هم که می نویسم همه می شه با vb نوشت ولی خوب جاوا هم خوبه.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    نقل قول نوشته شده توسط بیتافرهی مشاهده تاپیک
    سلام
    من نمی دونم با چه کتابی برای یادگیری جاوا شروع کنم؟چه برنامه ای را باید تهیه کنم؟
    حتما یک IDE خوب اول انتخاب کنید مثلا Netbeans بالاترین رای هم آورده توی این فروم. وقتی IDE خوب باشه آدم از برنامه نویسی لذت می بره خیلی قوی هست تازه بقول یکی از دوستان آقای بهمنی می گه وقتی کلید F5 رو می زنی همه کار براتون انجام می ده. من خودم با eclipse کار می کنم اگر با eclipse می خواهید کار کنید باید کلید F11 رو بزنید تا همه کار بکنه. یک پسر خاله دارم استاد جاوا اون با خود IDE ی که ماله سان هست یا همان sun کار می کنه اون هم با کلید F5 همه کاراش راه می افتاده. یک همکار دارم که با Jbuilder کار می کنه او با کلید F9 هست که کاراشو انجام می ده. استاد خودم که توی کلاس باهمون کار می کرد با IDE الان هم توی آمریکا زیر دست گسلین کار می کنه اون همیشه به ما می گفت که با JDeveloper کار می کرد عاشق ارکل هم بود بیشتر توی کار نرمال کردن جدوال بود یک کتاب خوب هم به همون معرفی کرد که بریم بخونیم ولی می گفت سعی کنیم فیلمهای آموزشی گیر بیاریم چون چیزی که آدم با چشماش ببینه با اونیکه وقت بزاره یک کتاب بخونه خیلی فرق می کنه. راستم می گفت حالا آدم بره یک کتاب بخره اونم توی این گرونی تازه چی زبان بیگانه وقت بزاره آخرشم هیچی. بقول یکی از مهندسین همکار می گفت این آمریکایی وقتی تکنولوژی درست می کنند خودشون درست استفاده می کنند ولی الکی می آن یک سری کتاب درست می کنند توشم یک مشت مزخرف می نویسن می دن به این کشورهای جهان سومی مثل ایران که بخون و وقتشون رو بریزن دور. ولی خوب می دونید که دنیارو ایرانی ها ساختن مخصوصا این آمریکای جنایت کار رو الان که می رین توی NASA همه ایرونی هستند یک چها پنجتا آمریکایی اونم نه که آمریکایی چون ما آمریکایی نداریم یک کشوری که ۳۰۰ سال تمدن داره که اصل و نسب نداره از این مهاجرها هستند مثل هندیها و افغانیها بقیه همه ایرانی هستند. خلاصه کتاب رو ول کن خودتم خسته نکن که دنبال چندتا کتاب بری ببینی کدوم بهتر. توی همین فروم کلی مطلب هست فیلم هست نوار هست دیگه چی می خوای.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار zacaria
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    AZERBAYCAN
    پست
    51
    نقل قول نوشته شده توسط ali_up1 مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام جاوا یاد بگیرم ولی نمی دونم کد های جاوا رو کجا بنویسم و چطوری اجراش کنم
    سلام
    همین کتابی که معرفی کردند، فصل دوم(نصب ) رو بخون.
    کامل توضیح داده.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط javaphantom مشاهده تاپیک
    من یک کتاب فارسی دیدم ماله جعفر نژاد قمی هست و همچنین کتاب آقای قلزم اونایی که دانشجوی کامپیوتر هستند یا بودند حتما با این دو استاد بزرگ آشنا هستند. خیلی خوب گفته اصلا من واقعا لذت بردم که این کتاب رو خوندم چه جلد قشنگی داره کتاب آقای قلزم عکس یک ببر روی جلدش هست. من وقتی این دو کتاب رو دیدم از اون موقع به بعد فهمیدم بابا جاوا جاوا هم که می گن سخته جیزی نیست. خیلی قشنگ گفته. اصلا کلا جاوا خیلی آسونه من خودم با جاوا اسکریپت شروع کردم بعد به جاوا رسیدم . برنامه های هم که می نویسم همه می شه با vb نوشت ولی خوب جاوا هم خوبه.

    خوب این کتاب اسمی آدرسی شماره ای چیزی نداره ؟
    روش نوشته کتاب آقای قلزم ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966
    نقل قول نوشته شده توسط kassit مشاهده تاپیک
    خوب این کتاب اسمی آدرسی شماره ای چیزی نداره ؟
    روش نوشته کتاب آقای قلزم ؟
    هرچی کتاب فارسی ترجمه در مورد کامپیوتر پیدا کردید بریزید دور. اگرم تالیف شده بازم بریزید دور .
    مال استادتونه بریزید دور . ماله دوستونه بریزید دور. اینجا براتون فیلم و عکس درست کردن بریزید دور.

    فقط کتابهای references به زبان انگلیسی. اگر می خواهید conceptual یاد بگیرید.
    هر کی هم هرچی دلش می خواد بیاد بگه.
    شما بخونید برای پیاده سازی نتونستید اون وقت از دوستان این فروم یا جایی دیگه کمک بخواهید ولی حداقل مفهوم کار و بفهمید

  11. #11

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام خسته نباشيد
    خواستم در رابطه با يك پروژه دانشجوي با دوستاني كه با برنامه نويسي جاوا اشنايي دارند مشورت كنم
    اين پروژه يك برنامه اي است كه قرار است در روي يك سرور نصب شود به همراه يك پايگاه داده ضمنا شبكه فوق يك شبكه lan مي باشد .
    لطفا در صورت امكان سريعا جواب راهنمايي كنيد
    با تشكر

  12. #12

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط nabarati مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشيد
    خواستم در رابطه با يك پروژه دانشجوي با دوستاني كه با برنامه نويسي جاوا اشنايي دارند مشورت كنم
    اين پروژه يك برنامه اي است كه قرار است در روي يك سرور نصب شود به همراه يك پايگاه داده ضمنا شبكه فوق يك شبكه lan مي باشد .
    لطفا در صورت امكان سريعا جواب راهنمايي كنيد
    با تشكر
    سلام
    سوالتون واضح نیست ولی تا جایی که من فهمیدم هم با استفاده از socket programming توی جاوا قابل پیاده سازیه و راحت ترش پیاده سازی با استفاده از JSP , Servlet است .

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام
    من يه كتاب ديدم كه ميتوني از آدرس زير دانلود كني . كتاب خوبيه و لي براي يادگيري به يك كتاب نبايد اكتفا كني . در ضمن اگه به تالار java se در همين سايت مراجعه كني همه چيز در مورد جاوا اونجا پيدا ميشه. موفق باشي.
    (http://daramade-interneti.blogsky.com/)


    آدرس تالار جاوا در همين سايت:
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?f=85

  14. #14

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    فقط کتابهای references به زبان انگلیسی.
    قبول دارم ولی همه که انگلیسیشون مثل شما خوب نیست استاد.
    One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of one extraordinary man (Elbert Hubbard)

  15. #15

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام
    من دو تا کتاب معرفی می کنم. اولیش برای کسایی که نمیخوان زیاد پول بدن. کتاب آموزش جاوا در 21 روز انتشارات نص. کتاب خوبی هست ولی ترجمش زیاد خوب نیس. اگه با این کتاب شروع می کنید بهتره قبلا C++‎ خونده باشید
    دوم کتاب دیتل ترجمه ی مهندس پاشایی که باید بگم حرف نداره!!! فقط یکمی قیمتش حرف داره و قطر کتاب = 30 cm !!!!!

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    Isfahan
    پست
    52

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    علاقه مندم بیشتر در مورد برنامتون بدونم بلکه تونستم کمک کنم

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    238

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط huni_1989 مشاهده تاپیک
    سلام
    من دو تا کتاب معرفی می کنم. اولیش برای کسایی که نمیخوان زیاد پول بدن. کتاب آموزش جاوا در 21 روز انتشارات نص. کتاب خوبی هست ولی ترجمش زیاد خوب نیس. اگه با این کتاب شروع می کنید بهتره قبلا C++‎ خونده باشید
    cm !!!!!
    حیف پول که آدم بده بابت این کتاب حتی اگه ۱۰۰۰ تومان باشه.من خریدم و ای کاش نمی خریدم.

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    15

    Lightbulb نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام


    مجموعه مقالات سایت ( irandevelopers.com )

    دانلود :
    http://arsanjan.persiangig.com/Book/Maghalat-Java.zip

    پسورد فایل : " arsanjan.blogfa.com "

    منبع :
    http://www.irandevelopers.com/category/programming/java]
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    java source >> آموزش جاوا و اپلت
    http://www.eanja.com/plugins/content/content.php?cat.51

    فیلم های آموزشی جاوا :
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=62884

    لینک های مهم جاوا :
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=28475


    موفق باشید
    خدانگهدار
    آخرین ویرایش به وسیله amin-z : دوشنبه 23 شهریور 1388 در 14:19 عصر

  19. #19

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    چقدر طول مي كشه يك جاواكار توپ شد؟ميگن بالاترين درامد رو برنامه نويسان جاوا دارن.درسته؟

    من vb و C#‎ بلدم مي تونم جاوا كار كنم؟

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    178

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    من vb و C#‎ بلدم مي تونم جاوا كار كنم؟
    جاوا به شکل بسیار بسیار عجیبی به #C شبیه هست.منطق شی گرایی و وراثت در این دو زبان کاملا یکی است.
    اگر #C را خوب بلدی خیلی خیلی راحت جاوا رو هم یاد میگیری

    تا اونجایی که من خبر دارم بالاترین درآمد در بین برنامه نویسان متعلق به برنامه نویسان ++C , C هست
    البته جاوا هم کاربرد بسیار زیادی داره و درآمدش کمتر از اونا نیست

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    سن
    36
    پست
    44

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    با عرض سلام خدمت دوستان.
    من چند وقته که دارام در به در دنبال کتاب Beginning Java 2 JDK 5 Edition که نوشته ی Ivor Horton و برای انتشارات WROX است , می گردم‌(نسخه آفست انگلیسی آن نه ebook).
    کل انقلاب هم زیر پا گذاشتم اما نتونستم پیداش کنم. پارسال توی پاساژ فروزنده طبقه دوم یه کتاب فروشی بود که فقط کتابهای خارجی می فروخت و این کتاب را داشت اما دفعه پیش که رفتم دیگه کتاب فروشی نبود !
    خلاصه اگه کسی جایی رو میشناسه که بشه این کتاب را اونجا پیدا کرد لطفا بنده را راهنمایی کند.
    با تشکر
    Dante 0747

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار java.source.ir
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    209

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط بیتافرهی مشاهده تاپیک
    سلام
    من نمی دونم با چه کتابی برای یادگیری جاوا شروع کنم؟چه برنامه ای را باید تهیه کنم؟
    سلام، یک کتاب فارسی خوب که سال گذشته (1387) در زمینه جاوا منتشر شده است، برای شروع این زبان برنامه نویسی مناسب است. خودم نیز آن را خوانده ام و چندین پروژه را نیز با کمک آن نوشته ام.
    در صورت تمایل با آدرس پستی زیر تماس برقرار نمایید:
    java.source.ir@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله java.source.ir : پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388 در 12:27 عصر

  23. #23

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    هیچ کتاب خوب به زبان فارسی نداریم بیشتر کتابهایی که دوستان معرفی میکنند دیدم هم قدیمی هست و هم بد ترجمه شده، یک کتاب خوب از دید من کتاب لاتین thinking in java 4th/e هست و آن را جالب دیدم و دارم می خوانم. کسانی که با این کتاب آشنا هستند دوست دارم نظرشان را بدهند.

  24. #24

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط Sundown مشاهده تاپیک
    جاوا به شکل بسیار بسیار عجیبی به #C شبیه هست.منطق شی گرایی و وراثت در این دو زبان کاملا یکی است.
    اگر #C را خوب بلدی خیلی خیلی راحت جاوا رو هم یاد میگیری

    تا اونجایی که من خبر دارم بالاترین درآمد در بین برنامه نویسان متعلق به برنامه نویسان ++C , C هست
    البته جاوا هم کاربرد بسیار زیادی داره و درآمدش کمتر از اونا نیست
    دوستان شاید تاریخچه ی جاوا آشنا نیستید اول جاوا آمد و بعد سی# به عنوان یک کپی ناقص از آن طراحی شد.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    کرج
    پست
    238

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    کتاب آموزش جاوا دیتل چطوره ؟من C++‎ ش رو خونده بودم خوشم اومده بود رو همین حساب رفتم جاواش رو هم خریدم.چون زبون اصلیه خواستم ببینم به زحمتش می ارزه که حسابی وقت بذارم روش.دوستان اگه کسی این کتاب رو خونده یه نظری بده.ممنون

  26. #26

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    این کتاب تقریبن تمامی مباحث را پوشش می ده(البته تقریبن و اونم برای جاوا se ) ولی به توصیه ی یکی از اساتید همین سایت کتاب thinking in java باید خیلی بهتر باشه(البته خودم نخوندم ) چون این طور که من متوجه شدم اصول کار که شی گرایی است را به خوبی پوشش داده(یعنی به صورت روان شی گرایی را اموزش می دهد ) به علاوه ی مطالب جاوای برادران دیتل.
    کلن اگه زبانت خوبه همون thinking in java را بخوان و اگه وقت نداری و می خوای فارسی بخونی جاوای برادران دیتل(البته دیتل هم بد نیست)

  27. #27

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام نظرتون در مورد jdeveloper 11 چیه برای شروع؟؟

  28. #28
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    178

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    زبان برنامه نویسی جاوا JAVA (بهترین و کاملترین زبان برنامه نویسی دنیا)
    حیف که اینجا جای این حرف ها نیست !
    چی میشد خدا آف تاپیک رو نمیآفرید !

  29. #29

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    اگر کسی خواست کتاب بخونه فقط کتاب تالیف شده را بخونه که اگه مرجع انگلیش باشه بهتره.
    در ضمن شاید تو دلتون بگین برو بابا دلت خوشه ما که اون قدر زبان بلد نیستم یا اینکه اینکار وقت گیر است
    ولی به مرجع بودن کتاب انگلیسی دقت کنید که این کارتون را ساده می کنه چون وقتی این کلمه را روی یک کتاب خارجی دیدید مطمئن باشید که این کتاب اونقدر ساده و کامل نوشته شده که بنا بر مرجع بودنش در تمام دانشگاه های دنیا قابل تدریس باشه برای کاهش ترس بعضی از بچه ها باید بگم حتی روی بعضی از این کتاب ها حک شده که این کتب با مثلا 500 کلمه نوشته شده

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار jlover
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر میز کامپیوترم !
    سن
    39
    پست
    314

    Thumbs up نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط masgharian مشاهده تاپیک
    اگر کسی خواست کتاب بخونه فقط کتاب تالیف شده را بخونه که اگه مرجع انگلیش باشه بهتره.
    در ضمن شاید تو دلتون بگین برو بابا دلت خوشه ما که اون قدر زبان بلد نیستم یا اینکه اینکار وقت گیر است
    ولی به مرجع بودن کتاب انگلیسی دقت کنید که این کارتون را ساده می کنه چون وقتی این کلمه را روی یک کتاب خارجی دیدید مطمئن باشید که این کتاب اونقدر ساده و کامل نوشته شده که بنا بر مرجع بودنش در تمام دانشگاه های دنیا قابل تدریس باشه برای کاهش ترس بعضی از بچه ها باید بگم حتی روی بعضی از این کتاب ها حک شده که این کتب با مثلا 500 کلمه نوشته شده
    خب چطو میشه فهمید که کتابی مرجع هستش
    ؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط jlover مشاهده تاپیک
    خب چطو میشه فهمید که کتابی مرجع هستش
    ؟
    ۱. تحقیق در اینترنت در مورد کتاب
    ۲. شناختن مطالب کتاب و نویسندش
    ۳. تجربه
    ۴. پرس و جو از افراد مطلع
    ...
    اصولن کتاب های مرجع در هر شاخه توسط خوانندهاشون شناخته می شن.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار jlover
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر میز کامپیوترم !
    سن
    39
    پست
    314

    Red face نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط cups_of_java مشاهده تاپیک
    ۱. تحقیق در اینترنت در مورد کتاب
    ۲. شناختن مطالب کتاب و نویسندش
    ۳. تجربه
    ۴. پرس و جو از افراد مطلع
    ...
    اصولن کتاب های مرجع در هر شاخه توسط خوانندهاشون شناخته می شن.
    4 - رو که دارم تو همین انجمن انجام میدم
    1 - رو که باید اسم کتابی رو بدونم برم ببینم ذیگران درباره ش چی گفتن ( حالا چه فارسی چه انگلیسی
    2 - رو هم که قرلونت برم تا 4 صفحه از متابو نبینم که نمیشه نظر داد ، مثلا دیشب یه pdf فارسی بارگیری کردم که الان میبینم خوندنش وقت تلف کردنه و باید درود بفرستم به همون رالف مورلی و مترجمینش لرای جاوا،جاوا،جاوا که با وجود کامل ابودن ، مفاهیم طراحی رو حسابی تشریح کرده
    3 - رو هم که نمیدونم ئیگه چی بگم ، دارم کار می کنم ، تجربه درباره ی انتخاب کتاب که فعلن در حئی دارم که برای اونایی که تو نقطه ی صفر هستند ، در حد خوذم راهنماییشون کنم ، ولی به شخصه احتیاج به راهنمایی بزرگترا دارم
    به هر حال ممنون میشم چند تا کتاب که اطمینان دارید منبع هستند رو معرفی بفرمایین
    ارادتمند

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار cups_of_java
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    1,544

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    بهترین کتاب از نظر من که اتفاقن مشهورترین هم هست و نویسندش جزو آدم های معروف هست (تو آمازون می تونید این مسایل رو تحقیق کنید) Thinking In Java هستش. نسخه ۴ این کتاب بسیار کامل و پر باره. نسخه های قبلیش برای دانلود رایگان هست ولی کامل نیستن.

    کتاب بعدی (برای مبتدی ها البته) می تونه کتاب Java, How to program باشه از همون برادران دایتل که ۲ جلد هم داره.

    کتاب Effective Java کتاب جذابی هستند و حاوی نکاتی اموزنده از تکنیک های برنامه نویسی در جاوا
    کتاب Bitter Java هم تقریبن همون سبک بالاست.
    ...
    ضمنن کافیه در Google Books روی جاوا جستجو کنید تا کتاب های بیشتری رو ببینید البته این همه کتاب جلوی پیشرفت سریع رو می گیره و اصلن لازم نیست. بهترین گزینه از نظر من همون کتاب اول هستش.

  34. #34

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط ali zi zeperto مشاهده تاپیک
    کتاب آموزش جاوا دیتل چطوره ؟من C++‎‎ ش رو خونده بودم خوشم اومده بود رو همین حساب رفتم جاواش رو هم خریدم.چون زبون اصلیه خواستم ببینم به زحمتش می ارزه که حسابی وقت بذارم روش.دوستان اگه کسی این کتاب رو خونده یه نظری بده.ممنون
    این کتاب یکی از بهترین کتاب‌های نوشته شده در زمینه‌ی جاوا است. فقط یک لطفی به خودت بکن و نسخه اصلی کتاب رو به زبان انگلیسی بخون. توی تمام ترجمه‌هایی که من از کتاب‌ها دیدم هر جا مترجم نتونسته یک چیزی رو ترجمه کنه کل مطلب رو حذف کرده. فصل‌های آخر کتاب‌ها هم که به صورت پیش‌فرض حذف میشه.
    وقتی هم که کارت با این کتاب تموم شد می‌تونی بری سراغ نسخه‌ی پیشرفته‌ی کتاب:

    Java: How to program Advanced

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار jlover
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زیر میز کامپیوترم !
    سن
    39
    پست
    314

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط شیلانینوایی مشاهده تاپیک
    با تشکرامااین لینک کار نمیکند.


    google(کتاب آموزش جاوا + قم)

    در ضمن، ضمن احترام برای این کتاب، بهتره یه مرجع پدر و مادر دار تر رو تهیه کنید، اگه قصد اصولی یاد گرفتن رو دارید
    پیشنهاد من «جاوا، جاوا، جاوا» هستش، علاوه بر اینکه مطمئنن دوستان در پستهای قبلی بیدلیل کتابهای thinking in java و java,how to program رو معرفی نکردند و از روی تجربه، بجا این عناوی رو پیشنهاد دادند

    موفق باشید

  36. #36

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام.
    راهنماي جامع كانون نشر علوم را بگير من كه خوب ديدمش همه چيز داره.
    نويسندش هربرت شيلد


    http://www.nashreoloom.com/ShowBooks.aspx?id=177

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    كرج
    سن
    40
    پست
    37

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام
    با حرف مجید موافقم
    نشر علوم بهترین فارسی چون یک مرجعه خوبیه ... من خودم اینرو مطالعه می کنم که عالیه.
    در ضمن یکی از معیار های اصلی انتخاب من وجود ایندکس آخر کتاب هستش. من اینوپیشنهاد می کنم.

  38. #38

    نقل قول: آموزش c

    سلام به همگی.من یه سوال دارم و اون اینه که برای اینکه یه هکر خیلی خیلی خیلی خوب بشم باید چه چیز هایی را یاد بگیرم؟

  39. #39

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام
    اگه سوالم رو در جای اشتباهی مطرح می کنم جدا معذرت میخوام و اگه بهم بگین جای درستش کجاست ،ممنون میشم...
    من میخوام رو برنامم صدا بذارم...یعنی مثلا یه ماشین دارم و میخوام وقتی دکمه ی "اچ" رو میزنم ، ماشینه بوق بزنه...
    آیا همچین کاری ممکنه؟

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mahdi68
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    878

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط golsana مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه سوالم رو در جای اشتباهی مطرح می کنم جدا معذرت میخوام و اگه بهم بگین جای درستش کجاست ،ممنون میشم...
    من میخوام رو برنامم صدا بذارم...یعنی مثلا یه ماشین دارم و میخوام وقتی دکمه ی "اچ" رو میزنم ، ماشینه بوق بزنه...
    آیا همچین کاری ممکنه؟
    سلام
    آیا برنامتون با زبان جاوا نوشتین ؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. Java Platform, Standard Edition (Java SE) 6 Beta
    نوشته شده توسط sokoot در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 09:25 صبح
  2. java یا #c
    نوشته شده توسط milder در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 13:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •