صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 112 از 112

نام تاپیک: آموزش جاوا - java

  1. #81

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام من از سایت زیر یه سری فیلم آموزش گرفتم اما فیلم ها موضوعی اند یعنی هر جلسه یه موضوعی است!!!
    http://www.aghazeh.com/amozeshi-vide...yan-farsi.html
    میشه بگید که من که تا الان با جاوا کار نکردم و تازه می خوام شروع کنم از کجا باید شروع کنم؟
    لیست موضوعات رو میشه بگید یا اگه کسی اینو قبلا گرفته یا دیده میشه بگه ترتیبش چجوریه؟
    ممنون

  2. #82
    کاربر جدید آواتار sniper_I
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    A Cold Mountain
    سن
    36
    پست
    29

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام به همه دوستان
    راستش من چند سال پیش با جاوا کار میکردم در حد متوسط برنامه می نوشتم ولی بنا به دلایلی ولش کردم. حالا که دوباره اومدم سراغش با یه سری مطالب تازه روبرو شدم که میخوام بدونم چی هستن؟؟
    اولیش این Java 7 که میگین منظورشون ورژن Jdk هستش؟؟؟ چیزی که من الان دارم ,ورژن 1.5 هستش.
    سوال دومم اینه که من عادت به inteliJ دارم و با اون کار میکنم. به نظر دوستان بهترین محیط IDE برا کار با Java کدومه؟؟؟
    ببخشید اگه یه زمانی سوالاتم خارج از بحث تاپیک بود!
    با احترام

  3. #83

    نقل قول: آموزش جاوا - java


  4. #84

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    اولیش این Java 7 که میگین منظورشون ورژن Jdk هستش؟؟؟ چیزی که من الان دارم ,ورژن 1.5 هستش.
    هم jre هم jdk ورژن 1.7 اش اومده
    سوال دومم اینه که من عادت به inteliJ دارم و با اون کار میکنم. به نظر دوستان بهترین محیط IDE برا کار با Java کدومه؟؟؟
    من با eclipse کار نکردم ببینم چجوریه ولی netbeans خداااس

  5. #85

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام
    من تازه جاوا رو شروع کردم.متاسفانه یا هرچیز دیگه با کتاب جاوای قلزم شروع کردم(همون کتاب سبزه-از قدیم داشتمش).توی این کتاب همه مثالها با پکیجsimpleIO هست.
    2 هفته است بالا و پایین کردم نتونستم این پکیج رو به به برنامه توی netbeans اضافه کنم.اون آدرسی که توی کتاب نوشته دیگه فعال نیست.یکسریفایل کلاس هم دانلود کردم.اونهارو تبدیل به jarهم کردم جواب نداد
    دوستان اگه میتونید کمک کنید. اگه simpleIO رو دارید لطفا برام ایمیل کنید
    nazemi.reza@yahoo.com

  6. #86

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    من تصمیم رفتم یه زبان برنامه نویسی یاد بگیرم. جاوا رو پیشنهاد کردن بعضی از دوستان.ولی خیلی ها هم گفتن قبل جاوا C++‎ رو یاد بگیر.من موندم الان که با چی شروع کنم.کدومشون بهتر و باد گیریش ساده تر هست؟ اگه میشه راهنمایی کنید دوستان.
    سپاس

  7. #87

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    کل پستهای این صفحه را با دقت و علاقه خوندم. کلا بحث جالبی اینجا مطرح هست. متاسفانه بحث آموزش جاوا این روزها لوث شده، یعنی خیلی ها که دانش جاوایی ندارند یا دانش جاوایی کمی دارند سعی دارند دیگران را راهنمایی کنند این موضوع را کاملا از جوابهایی که داده اند میشه فهمید. به نظر من که سالها کار جاوا انجام دادم برای یادگیری جاوا اول باید علاقه داشت، یادگیری جاوا در ابتدا یه کم اذیت کننده است، چون فضای برنامه نویسی جاوا یه کم از ما که همه چیزمون با ویندوز شروع میشه و به ویندوز ختم می شه و یادگرفتیم که همیشه با ابزار کار کنیم و کمتر کدنویسی کنیم کمی غیرقابل لمسه. اگه علاقه داشته باشید و با پشتکار یادگیری جاوا را پیگیری کنید حتما موفق می شید.
    اگه زبان انگلیسی شما خوبه، راهنمای آموزش جاوای شرکت اوراکل را به شما پیشنهاد می کنم اگه زبان انگلیسی نمی تونید بخونید تنها و تنها کتابی که توصیه می کنم کتابهای برنامه نویسی به زبان جاوا مهندس صدیقی هست که متن خیلی روانی داره و به صورت خودآموز می شه ازش استفاده کرد. ولی باز هم تاکید می کنم قبل از اینکه کتاب اهمیت داشته باشه باید علاقه و پشتکار داشته باشید.
    لینک دانلود چند فصل از کتابهای برنامه نویسی جاوا صدیقی را هم براتون می ذارم
    http://www.filefactory.com/file/33jd...mming_Demo.pdf
    http://www.filefactory.com/file/brnz...mming_Demo.pdf
    http://www.filefactory.com/file/7b5a...mming_Demo.pdf

  8. #88

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    بهتر نبود به جای این همه آدرس گذاشتن، به هم دیگه جاوا یاد بدیم
    الان خود من یه مشکل دارم اونم گرفتن یه عدد از کاربر تو جاواس تو C++‎ که این جوری میکردیم
    int main()
    {
    int a;
    cin>>a;
    }

    حالا تو جاوا نمیدونم چجوریه لطفا کمک کنید.

  9. #89

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    دوست عزیز شما اول باید پله پله شروع کنی منبع فارسی من بهت کتابهای محمد رضاصدیقی رو پیشنهاد میکنم که خیلی ساده و روون توضیح داده و مطمئنن جواب اکثر سوالت رو ازش میگیری! اینجا اگه دقت کنی همه بیشتر سوال در مورد نحوه اجرای کدشون که با اررور مواجه شده یا اینکه اصلا نمیدونن برای پیاده سازی فلان الگوریتم چه syntax از جاوا رو استفاده بکنن میکنن.

    جواب سوال شما میشه این:

    System.out.println("please enter a number");
    Scanner sc=new Scanner(System.in(;
    Int number=sc.next();
    System.out.print(number);

  10. #90
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2

    Talking نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط ali_up1 مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام جاوا یاد بگیرم ولی نمی دونم کد های جاوا رو کجا بنویسم و چطوری اجراش کنم
    سلام برای اینکه کد جاوا روی سیستم run بشه شما باید اول jre را روی سیستم نصب کنی بعد یه محیط کدنویسی جاوا نصب کنی مثل NetBeans یا JDeveloper یا Eclipse یا ... بعد کدهات رو تو این محیط بنویسی به همین آسونی

  11. #91

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام.بچه ها من یه کمک میخوام راجع به یه برنامه جاوا در حد مبتدی...این ایمیلم.اگه کسی هست ممنون میشم کمک کنه
    sadaf_matchless_000@yahoo.com

  12. #92

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    همین جا سوالت رو بگو بهتر میشه کمک کرد

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام
    این آموزش درست کردم برای کسانیکه جاوا تازه می خواهند شروع کنند کاملا برای افراد مبتدی به کار میره البته باید یک مقدار برنامه نویسی html بلد باشند

    امیدوارم به کار بیاد در اصل اینها ترجمه سایت w3schools هستش

    http://s4.picofile.com/file/78128251...ript.docx.html

  14. #94
    کاربر تازه وارد آواتار m.a.d1992
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    71

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط zehs_sha مشاهده تاپیک
    سلام این لینک مربوط به برنامه نویسی جاوا که برای یادگیری بسیار مفید می تونه باشه

    http://www.irandevelopers.com/category.asp?id=12
    عزیزم لینکی گذاشتی خرابه، لطفا مجددا بررسی کنید

  15. #95

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط noroozifar مشاهده تاپیک
    سلام
    این آموزش درست کردم برای کسانیکه جاوا تازه می خواهند شروع کنند کاملا برای افراد مبتدی به کار میره البته باید یک مقدار برنامه نویسی html بلد باشند

    امیدوارم به کار بیاد در اصل اینها ترجمه سایت w3schools هستش

    http://s4.picofile.com/file/78128251...ript.docx.html
    این که جاوااسکریپت هست چه ربطی به جاوا داره؟!!!!
    انتقال بدین به انجمن مربوطه.

  16. #96

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    کتاب آموزش JavaServerFaces از انتشارات ناقوس کتاب خوبیه

  17. #97

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سایت jsf2.ir هم در این رابطه داره فعالیت میکنه

  18. #98

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    دوستان من مي خوام جاوا رو شروع كنم تا در نهايت بتونم براي آندرويد برنامه نويسي كنم
    چندتا سوال دارم ممنون ميشم كساني كه تجره كار سطح متوسط به بالا با جاوا رو دارند جواب بدهند
    من وي بي كار كردم ، وي بي دات نت هم متوسط بلدم

    اول اينكه چه كتابي رو بخونم كه از پايه گفته باشه؟
    فارسي و انگليسي فرقي نداره برام
    بين اين دو كتاب چه فرقي هست؟
    Java 2: The Complete Reference by Herbert Schildt
    Java The Complete Reference, 8th Edition by Herbert Schildt

    الان آخرين ورژن جاوا چي هست؟
    با نت بينز هم مي خوام كار كنم
    با تشكر

  19. #99

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام و خسته نباشید به همگی

    آموزش جاوا SE (از پایه) رو توی لینک زیر دارم هر ماه میزارم. بد نیست یه سری بهش بزنید.

    http://www.rasekhoon.net/article/sho...ans-(IDE)-(1)/

  20. #100

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط fatemeh-r مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید به همگی

    آموزش جاوا SE (از پایه) رو توی لینک زیر دارم هر ماه میزارم. بد نیست یه سری بهش بزنید.

    http://www.rasekhoon.net/article/sho...ans-(IDE)-(1)/

    ممنون خوندم مطلبتون رو
    فقط يكم گيج شدم من كه مي خوام جاوا رو ياد بگيرم بعدش براي آندرويد برنامه نويسي كنم كدوم پلتفرم رو بايد شروع كنم؟
    نوشته بوديد SE براي ابتدايي هست ، EE براي تحت شبکه، تحت وب
    بنظر مياد كه EE بهتر باشه ، اما اكثر دوستان ميگفتن كه SE رو شروع كنم

    من كه قصد دارم براي آندرويد و نت برنامه نويسي كنم ، آيا جاوا جوابگوي نيازم هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله roozbehzi : شنبه 09 آذر 1392 در 10:17 صبح

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار Ehsan rashydy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Teh-Hes
    پست
    146

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط roozbehzi مشاهده تاپیک
    ممنون خوندم مطلبتون رو
    فقط يكم گيج شدم من كه مي خوام جاوا رو ياد بگيرم بعدش براي آندرويد برنامه نويسي كنم كدوم پلتفرم رو بايد شروع كنم؟
    نوشته بوديد SE براي ابتدايي هست ، EE براي تحت شبکه، تحت وب
    بنظر مياد كه EE بهتر باشه ، اما اكثر دوستان ميگفتن كه SE رو شروع كنم

    من كه قصد دارم براي آندرويد و نت برنامه نويسي كنم ، آيا جاوا جوابگوي نيازم هست؟
    شمایی که میخوای جاوا رو شروع کنی باید بری سراغ نسخه ی SE،
    شما تو این نسخه مفاهیم پایه(مثلا شی گرایی) و کلا اساس زبان جاوا رو یاد میگیری، طوری که اگه با این نسخه آشنا نباشی، نه میتونی اندروید کار کنی نه EE،
    اگه میخوای جاوا رو اساسی یاد بگیری راه درستش اینه که یه مرجع خوب زبان اصلی گیر بیاری، شروع کنی خوندن و تمرین کردن و سمپل دیدن.
    آخرین ویرایش به وسیله Ehsan rashydy : شنبه 09 آذر 1392 در 11:33 صبح

  22. #102

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    چيزي كه متوجه نشدن اينكه
    زبان برنامه نويسي جاوا كه ثابته
    محيط نوشتن هم كه گوناگونه مثل netbeans و ....
    حالا اين se و ee چيه؟ محيط برنامه نويسي كه نيستش ، اگر يه پكيج هست كه امكاناتي رو ساپورت ميكنه براي برنامه نويسي
    من مبتدي كه ميرم كدهاي جاوا رو ياد ميگيرم برام نبايد فرقي داشته باشه se با ee در حد نيازم از امكانات استفاده ميكنم
    درسته؟

    ضمنا من ميخوام اين كتاب رو بخونم
    Java The Complete Reference 8th 2012 herbert schildt

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار sina4everafter
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    TEH
    پست
    123

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام دوستان.من تقریبا تمام نظرات و خوندم.می خواستم بدونم بین دو کتاب "راهنماي جامع Java( نوشته ی رهاد قلي زاده نوري)" و "برنامه نويسي به زبان جاوا ( نوشته ی حمد رضا صديقي)" که هر دو کتاب برای انتشارات کانون نشر علوم هست، کدوم و پیشنهاد می کنید؟؟ممنون.

  24. #104

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    دوستان چرا از کتاب Introduction to Java Programming نوشته Liang استفاده نمیکنین؟ ، خیلی خوب گفته توی دانشگاه ما هم از روی همین کتاب درس میدن

  25. #105

  26. #106

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    من نتونستم آدرسی پیداکنم...لطفا لینکه گذاشتید رو بررسی کنید...ممنون

  27. #107

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام و خسته نباشید . من تازه برنامه نویسی با جاوا رو شروع کردم .یه سوال داشتم می خواستم ببینم نحوه ی اجرای برنامه توی نت بین چه جوریه وقتی گزینه ی ران رو میزنی یه چیزه دیگه میاره اگر که شما میدونید مشکل کجاست لطفا به من بگید ممنوم.
    آخرین ویرایش به وسیله _alireza_ : شنبه 31 خرداد 1393 در 22:01 عصر

  28. #108

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام دوستان. دنبال یک منبع خوب برای یادگیری جاوا میگردم. با انگلیسی مشکلی ندارم .

    اگه میشه یک منبع مثل یک سایت یا PDF یا کتاب معرفی کنید که جاوا رو از پایه یاد بده.

    متشکرم.

  29. #109
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    نقل قول نوشته شده توسط A.N.A.P مشاهده تاپیک
    سلام دوستان. دنبال یک منبع خوب برای یادگیری جاوا میگردم. با انگلیسی مشکلی ندارم .

    اگه میشه یک منبع مثل یک سایت یا PDF یا کتاب معرفی کنید که جاوا رو از پایه یاد بده.

    متشکرم.
    Pearson Absolute Java 5th Edition
    http://s5.picofile.com/file/81288536..._2012.pdf.html

    من خودم هم اخیرا با همین کتاب شروع کردم. انگلیسی هست.. و به شدت آدم رو خر فهم میکنه.. من الان پروژه های فصل 3 رو دارم انجام میدم پس اگه نیاز داشتی پیغام بذار تا با هم تبادل اطلاعات کنیم.. پیشنهاد هم میکنم قبلش یه IDE مثل Netbeans و همینطور Notepad++ رو دانلود کنی به درد میخوره.. وقت بخیر

  30. #110

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    how to program with java 9th edition کتاب خوبی هست که یه مرجعه کامله و و از همون اول همه چیز رو به صورت مفهومی توضیح داده.ترجمه شده ی این کتاب تو بازار 45 هزار تومانه که تو بعضی از دانشگاه ها هم تدریس میشه.

  31. #111

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان. یه سوالی داشتم میشه پارامتر های تایع parseInt از کلاس Integer رو توضیح بدید داخل کتاب بعضی وقت ها یا کم میگن یا گنگ ممنونم.

  32. #112

    نقل قول: آموزش جاوا - java

    کتاب های رایگان و خوبی تو سایت زیر هست، اگه تونستید یه نگاهی بکنید.
    http://ebook-dl.com/computer/programming/java

    فیلم آموزشی جاوا (Lynda – Java Essential Training) هم هست.
    http://ebook-dl.com/item/lynda-java-essential-training
    آخرین ویرایش به وسیله m.alinejad : دوشنبه 13 مرداد 1393 در 16:51 عصر

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. Java Platform, Standard Edition (Java SE) 6 Beta
    نوشته شده توسط sokoot در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 09:25 صبح
  2. java یا #c
    نوشته شده توسط milder در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 13:03 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •