نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد ساختار تالار گفتگو و سایت خبری (PHP)

  1. #1

    Question سوال در مورد ساختار تالار گفتگو و سایت خبری (PHP)

    با سلام خدمت همه دوستان
    من حدود یک ساله که برنامه نویسی PHP شروع کردم و تا الان هم مشکل خاصی توی ادیت صفحات و سایت ها نداشتم اما حدود یک ماهه که با Dreamweaver دارم کار می کنم و می خوام خودم از اول یه سایت کامل رو بنویسم
    و یه سوال برام پیش اومده
    یه نگاهی به این ادرس بندازید http://sweet-pony.com
    این سایت کلا یه index داره و اگه روی لینک های بخش RECENT کلیک کنید اون پست روی index لود میشه و با دستور $_GET متغیر هارو از دیتابیس می گیره (مثل http://sweet-pony.com/index.php?post_id=3) و جایگزین می کنه

    یه سایت PHP NUKE هم قبلا داشتم که لینک صفحات تالار گفتگوش اینطوری بود (مثل http://www.iietj.com/ftopicp-260.html) اما توی هاست هیچ فایلی به اسم ftopicp وجود نداشت.

    میخوام بببینم مورد دوم هم مثل اولی با اون متغیری که جلوی کلمه ftopicp هست اطلاعات رو از دیتابیس می گیره یا به ازای هر تاپیک یه فایل html می سازه؟ و چطوری

    و مورد بعدی هم اینکه کدوم روش SEO بهتری داره

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله cicada_021 : یک شنبه 11 تیر 1391 در 13:23 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: سوال در مورد ساختار تالار گفتگو و سایت خبری (PHP)

    سلام .
    ساخت تالار گفتگو که حرفش رو نزنید ، طراحی یه فروم علم بالا و تجربه بالا می خواد.
    اما سوالات شما :
    مبحثی با عنوان urlrewriting هست که این کار رو انجام می دهد ، یعنی یه آدرس جعلی تولید می کنه که مصداق حقیقی نداره و فقط جنبه رد گم کنی داره ؟!
    این کار نه تنها به seo آسیب نمی رسونه ، بلکه باعث بهبود اون می شه و همچنین جزء موارد مورد تاکید گوگل هم هست.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد ساختار تالار گفتگو و سایت خبری (PHP)

    نه نمی خوام تالار گفتگو بزنم می دونم خیلی داستان داره
    فقط می خواستم بدونم سایتم رو با همین urlwriting بزنم بهتره یا روشی که خودم رفتم (http://sweet-pony.com)

    فقط یه چیزی، پیاده سازی مبحثش سخته یا آسون ؟ یعنی تغییر این چیزی که نوشتم به urlwriting ؟

    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: سوال در مورد ساختار تالار گفتگو و سایت خبری (PHP)

    مجدد سلام.
    urlwriting
    urlrewriting
    مجبور نیستیم از این روش استفاده کنیم ، این روش بیشتر برای امنیت هست و بعد برای خوانایی آدرس صفحه و برای گوگل هم مفید هست نه حیاتی.
    من asp کار هستم از طریقه پیاده سازی در php اطلاعاتی ندارم ، فکر کنم به بخش php مراجعه کنید به راحتی به جواب برسید.


تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد تعیین طول و عرض سایت
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 مهر 1390, 14:03 عصر
  2. سوال: سوال در مورد انتقال اطلاعات بین صفحات سایت
    نوشته شده توسط arezoo_helpful در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 07:49 صبح
  3. چند سوال در مورد sql(بعد از آپلود سایت)
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 12:13 عصر
  4. اضافه کردن تالار گفتگو به سایت
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 10:54 صبح
  5. سوال در مورد تنظیم کلید اینتر در سایت !
    نوشته شده توسط cactuskhan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 06:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •