نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

  1. #1

    سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

    با سلام
    من یه لیست از نام و نام خانوادگی دارم که در پایگاه داده mysql ثبت شده برای فراخوانی در صفحه php لازمه که لیست بر اساس حروف الفبا مرتب شده باشه همه راه های توی اینترنت رو دونبال کردم هیچ کدوم جواب نداد اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون می شم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

    شما توی کوئری که از بانک میگیری داده هات رو سورت کن
    SELECT * FROM tbl_info ORDER BY family ASC

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

    نقل قول نوشته شده توسط javadt مشاهده تاپیک
    شما توی کوئری که از بانک میگیری داده هات رو سورت کن
    SELECT * FROM tbl_info ORDER BY family ASC
    اگر کوئری بالا جواب نگرفتید کلمه کلیدی binary را اضافه کنید.
    یعنی:
    SELECT * FROM tbl_info ORDER BY BINARY family ASC

  4. #4

    نقل قول: سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

    همه این کار ها رو کردم اول که توی کوئری بنویسم فارسی رو سورت نمی کنه با کلمه باینری هم عربی سورت می کنه روی گ ، پ ، ژ ، چ هیچ سورتی انجام نمی ده

  5. #5
    کاربر جدید آواتار hamed_abolhsani
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1

    نقل قول: سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

    با سلام میدونم خیلی وقته از سوالتون گذشته ولی این جوابو برای اینکه ممکنه یه نفر کارش راه بیفته با سرچ کردن این موضوع گذاشتم...
    برای سورت شما باید از دستور :
    ORDER BY family COLLATE utf8_persian_ci استفاده کنید... البته میتونید به جای family اسم فیلد موردنظرتون که میخوایید سورت بر اساس اون انجام بشه استفاده کنید...
    امیدوارم به درد یکی بخوره!!

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1398
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    4

    Thumbs up نقل قول: سورت کردن لیست بر اساس حروف الفبا

    نقل قول نوشته شده توسط hamed_abolhsani مشاهده تاپیک
    با سلام میدونم خیلی وقته از سوالتون گذشته ولی این جوابو برای اینکه ممکنه یه نفر کارش راه بیفته با سرچ کردن این موضوع گذاشتم...
    برای سورت شما باید از دستور :
    ORDER BY family COLLATE utf8_persian_ci استفاده کنید... البته میتونید به جای family اسم فیلد موردنظرتون که میخوایید سورت بر اساس اون انجام بشه استفاده کنید...
    امیدوارم به درد یکی بخوره!!
    ممنون من خیلی به کارم اومد

تاپیک های مشابه

  1. چجوری میشه تو دیتاگرید بر اساس حروف الفبا یا حتی عدد سورت کرد؟؟؟
    نوشته شده توسط masoodamini در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 15:44 عصر
  2. سوال: مرتب کردن بر اساس حروف الفبا
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 21:11 عصر
  3. مرتب کردن اطالاعات بر اساس حروف الفبا در comboBox
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آذر 1386, 15:51 عصر
  4. سورت کردن dbgrid بر اساس یک فیلد خاص بدون کمک از order by در adoquery؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 14:02 عصر
  5. مرتب سازی بر اساس حروف الفبا
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1384, 01:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •