نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبادل ازلاعات بین دو فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شهرضا
    پست
    37

    تبادل ازلاعات بین دو فرم

    دوستان سلام

    اگر بخواهم فرضا از مقدار دو پارامتر در فرم 2 را در فرم 1 استفاده کنم چه کدی باید بنویسم؟
    از فرم 1 فرم 2 فراخوانی میشود.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تبادل ازلاعات بین دو فرم

    نقل قول نوشته شده توسط MJG1287 مشاهده تاپیک
    دوستان سلام

    اگر بخواهم فرضا از مقدار دو پارامتر در فرم 2 را در فرم 1 استفاده کنم چه کدی باید بنویسم؟
    از فرم 1 فرم 2 فراخوانی میشود.
    سلام دوست گرامی،اگر در سایت جستجو میکردید مطمئنم زودتر به جواب میرسیدید.
    فرض کنید 2 فرم با عنوان فرم1 و فرم2 داریم،بر روی فرم 1، یک textbox و یک دکمه و بر روی فرم 2،یک label داشته باشیم،میخواهیم که با کلیک بر روی دکمه،مقدار textbox مربوط به فرم1 را درون label مربوط به فرم2 نمایش دهیم،برای این کار داریم:
    در فرم اول متغییری را که می خواهیم در فرم 2 ببینیم به صورت public static string st تعریف میکنیم و در form2 به این شکل به آن دسترسی پیدا میکنیم form1.st
    کد کامل آن بصورت زیر میباشد:
    کدهای مربوط به فرم 1 :
      

    public static string st;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    st = textBox1.Text;
    Form2 frm2 = new Form2();
    frm2.ShowDialog();
    }

    کدهای مربوط به فرم 2 :
      private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = Form1.st;
    }

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: تبادل ازلاعات بین دو فرم

    با سلام به شما دوست گرامی و سپاس از دوست عزیزم mohammaddou

    به این لینک مراجعه کنید

    کد HTML:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?348699-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1/page1
    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تبادل اطلاعات بین فرم ها و استفاده از آن
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 15:51 عصر
  2. تبادل یک متغیر بین چند فرم...
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 00:03 صبح
  3. تبادل اطلاعات بین فرم بک و دو را به من یاد دهید
    نوشته شده توسط محمد حسن زرین در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 12:26 عصر
  4. تبادل فایل بین یک برنامهClient و یک برنامهServer دراینترنت
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1383, 14:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •