نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

  1. #1
    کاربر جدید آواتار Mohammadbaymani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    34
    پست
    6

    Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    من یک برنامه نوشتم برای بازار بورس و حجم داده ها خیلی زیاه برای لود کردن داده ها به مشکل بر خوردم
    توی Wcf تمامی درخواستهایی را که به سرور پاس می دی به صورت پیش فرض توی یک صف می زاره و تا اولی تموم نشه به سرای دومی متد نمی ره

    حالا من می خوام 2 تا کانکشن جدا ایجاد کنم که به هم مرتبط نباشند اما نمی دونم چکار باید بکنم

    از دوستان اگر کسی جواب این سوال رو میدونه لطف کنه به من بگه 11


    مرسی

  2. #2

    نقل قول: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    سمت کلاینت استفاده از Async
    سمت سرور تغییر ConcurrencyMode

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Mohammadbaymani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    34
    پست
    6

    نقل قول: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    مرسی آقا سعید

    اما من این کارها رو انجام دادم. ولی مسئله ی من چیزه دیگه ایه

    به صورت پیش فرض ارتباط کلاینت با سرویس سمت سرور در سیلورلایت 2 کانال هست

    من می خوام این 2 تا کانال رو بتونم مدیریت کنم یا بتونم افزایش بدم

    به صورت پیش فرض خودش مدیریت می کنه و بعضی وقتها به مشکل بر می خورم یکی از متدها رو روی کانالی ارسال می کنه که متد دیگه روی آن کانال ارسال شده و تا زمانی که اون متده به اتمام نرسه این متد را فراخوانی نمی کنه !!!

    آقا سعید راهکاری برای این کار دارید ؟!

  4. #4

    نقل قول: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    حقیقتش اینه که من خیلی اطلاعات راجع به برنامه ات و حجم دیتا های ردوبدل شده بین کلاینت و سرورت رو ندارم

    مثلا
    از duplex استفاده می کنی؟
    متدی که call می کنی dataset یا حجم بالای دیتا است؟ و هر دفعه برای refresh اطلاعاتت همین مقدار اطلاعات رو از سرور میگیری؟
    کاربرات داخل شبکه هستن یا اینترنت؟
    اگه حجم اطلاعات و تعداد کاربرات بالان سروری که استفاده کردی قویه؟ و ......

  5. #5
    کاربر جدید آواتار Mohammadbaymani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    34
    پست
    6

    نقل قول: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    مرسی راه حلشو پیدار کردم

    مشکل من این بود که توی WCF وقتی یک درخواست را به سرور میدی اگر این درخواسته 20 ثانیه زمان ببره تمام درخواستهای بعد از اون رو توی صف می زاره تا درخواست اولی که تموم شد درخواستهای بعدی را اجرا میکنه.

    من می خواستم همزمان بتونم چند تا درخواست به سرور بدم و توی صف نزاره. همزمان مقدار را بر گردونه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ferankyy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    خونه
    پست
    277

    نقل قول: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    اگر میشه لطف کن راه حلشو بزار چون منم همین مشکل را دارم .

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Mohammadbaymani
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    34
    پست
    6

    نقل قول: Call کردن همزمان 2 متد در WCF

    توی قسمت Application Start برنامه Silverlight کد زیر رو وارد کن


      HttpWebRequest.RegisterPrefix("http://", WebRequestCreator.ClientHttp);

تاپیک های مشابه

  1. delete کردن همزمان دو جدول
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 09:22 صبح
  2. رنگی کردن همزمان تمام موارد یافت شده در memo
    نوشته شده توسط carbon در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 20:58 عصر
  3. سوال: virtual کردن یک متد و استفاده در کلاس فرزند
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 13:00 عصر
  4. وارد کردن همزمان داده ها در لیبل
    نوشته شده توسط AspNet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 فروردین 1385, 23:48 عصر
  5. Call کردن یک تابع در برنامه
    نوشته شده توسط demon_da در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1383, 13:53 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •