نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    Question چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

    سلام

    من یه متنی دارم که چندتا تایتلِ بولد داره ، چندین تا هم enter خوردن . حروفِ عربی و فارسی هم هست .

    اینطوری بگم ، مثلا یه چیز تــو مایه های این متن :
    http://hagh-olhaghigh.com/fa-IR/Content/Detail/57.aspx

    چطور میتونم خورجیه نمایشی در گوشی رو دقیقا مثله توی وب بکنم؟

    از WebView استفاده کردم ، ولی به درد نمیخوره . چونکه : فارسی رو ساپورت نمیکنه ( حتی با کلاسِ PersianReshape ) ( یا حداقل من بلد نیسم )

    آیا تنها راه اینه که از fromHTML() استفاده کنم؟ و داخلش متنم رو با تگ ها ( ساپورتی های اندروید ) ، بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار srfarzad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    244

    نقل قول: چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

    با یونیکد هم تست کنید ببینید جواب میده
    چون با Reshape این کار نمی کنه
    اگر ورژن اندورید براتون مهم نیست با ورژن 3 به بالاتر تست کنید
    چون از ورژن 3 RTL مشکلی نداره

  3. #3

    نقل قول: چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

    سلام .....
    من برا جدا کردن رشته ها از این کد استفاده میکنم
    String[] Data;
    String D = "$";
    Data = Recive.split(D);
    ولی جدا نمیشن. کمک کنین لطفا ............

  4. #4

    نقل قول: چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    سلام .....
    من برا جدا کردن رشته ها از این کد استفاده میکنم
    String[] Data;
    String D = "$";
    Data = Recive.split(D);
    ولی جدا نمیشن. کمک کنین لطفا ............
    اولاً که سوالتون ربطی به این تاپیک نداره ، باید یه تاپیک جدا میزدید

    دوماً http://www.java-examples.com/java-string-split-example

  5. #5

    نقل قول: چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

    یکی کمک کنه که خیلی گیرم ............................... لطفا

  6. #6

    نقل قول: چگونگی نمایش متن با سطرهای زیاد

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    سلام

    من یه متنی دارم که چندتا تایتلِ بولد داره ، چندین تا هم enter خوردن . حروفِ عربی و فارسی هم هست .

    اینطوری بگم ، مثلا یه چیز تــو مایه های این متن :
    http://hagh-olhaghigh.com/fa-IR/Content/Detail/57.aspx

    چطور میتونم خورجیه نمایشی در گوشی رو دقیقا مثله توی وب بکنم؟

    از WebView استفاده کردم ، ولی به درد نمیخوره . چونکه : فارسی رو ساپورت نمیکنه ( حتی با کلاسِ PersianReshape ) ( یا حداقل من بلد نیسم )

    آیا تنها راه اینه که از fromHTML() استفاده کنم؟ و داخلش متنم رو با تگ ها ( ساپورتی های اندروید ) ، بنویسم؟
    • راه اول : استفاده از WebView
    • راه دوم : استفاده از یک عنصر بصری مثل TextView به همراه دستور fromHTML که محدودیت های زیادی داره.


    تا اونجایی که من اطلاع دارم راه دیگه ای وجود نداره.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی نمایش عکس در اکسس
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1395, 11:42 صبح
  2. چگونگی نمایش یک متن به همان صورت ذخیره شده
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1392, 19:23 عصر
  3. چگونگی نمایش متن یک richtextbox l در قالب فایل word
    نوشته شده توسط 8502803 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 09:58 صبح
  4. سوال: چگونگی نمایش متن های طولانی در یک page
    نوشته شده توسط NIUSHA_KH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1388, 00:29 صبح
  5. نمایش ادامه مطلب با زیاد بودن متن
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 12:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •