نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

  1. #1

    Unhappy 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    سلام دوستان، من 2تا سوال در مورد برنامه نویسی آندروید دارم.


    1. چه جوری یه استایل برای botton بسازم که کیفیت استایل به هم نریزه. برای مثال این 2 عکس زیر رو ببینید:



      این عکس مربوط به سورس است : btn_Source.png

      و این عکس هم استایل ساخته شده : btn_Style.jpg
    2. سوال دوم هم در مورد کیبورد خود آندروید هست. اگه بخوایم وقتی کیبورد باز میشه، زیر همه آبجکتها باز بشه، چی کار باید کرد





    با تشکر از دوستان.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    سلام
    درمورد عکس اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم باید از عکسهای 9patch استفاده کنید
    به این آدرسها سری بزنید
    http://radleymarx.com/blog/simple-guide-to-9-patch
    http://android9patch.blogspot.com
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار srfarzad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    244

    نقل قول: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    برای سوال اولتون بهتره خودتون براش یه استایل تعریف کنید:
    لینک آموزشی :
    کد HTML:
    http://www.dibbus.com/2011/02/gradient-buttons-for-android/
    سوال 2) کیبورد اندروید به طور پیشفرض در پایین همه ویجت ها قرار داره همیشه..میشه سوال تون رو دقیق تر بگین

  4. #4

    نقل قول: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط srfarzad مشاهده تاپیک
    برای سوال اولتون بهتره خودتون براش یه استایل تعریف کنید:
    لینک آموزشی :
    کد HTML:
    http://www.dibbus.com/2011/02/gradient-buttons-for-android/
    سوال 2) کیبورد اندروید به طور پیشفرض در پایین همه ویجت ها قرار داره همیشه..میشه سوال تون رو دقیق تر بگین
    در مورد سوال اول ممنونم.... 9patch رو امتحان کرده بودم. یکم دردسر داشت کا باهاش. و از گرادینت استفاده کردم.

    در مورد سوال دوم، اگه توو عکس مشاهده کنید، آبجکت های برنامه تماما مثل زمانیه که کیبورد بسته بود. وق وقتی که کیبورد باز میشه آبجکت ها به بالا حرکت می کنند و میشه تمام آبجکت ها را مشاهده کرد اما برنامه ای که می داشتم می نوشتم، وقتی کیبورد باز میشه روی آبجکت ها میاد و دکمه های برنامه زیر کیبورد قرار می گیره.

  5. #5

    نقل قول: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    سلام من میخوام برنامه ای با جاوا بنویسم گه دوربین اندرویدی به طور خودگار عکس یگیرد . فقط نمیدونم دستور عکس گرفنن به طور خودکار چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید

  6. #6

    نقل قول: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    سلام من میخوام برنامه ای با جاوا بنویسم گه دوربین اندرویدی به طور خودگار عکس یگیرد . فقط نمیدونم دستور عکس گرفنن به طور خودکار چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید

  7. #7

    نقل قول: 2 سوال در مورد برنامه نویسی آندروید

    دوربین رو روشن میکنی بعد


    SurfaceView surface = new SurfaceView(context);
    cam.setPreviewDisplay(surface.getHolder());

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد برنامه نویسی با ++Turbo C
    نوشته شده توسط Amir-Turk در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1387, 11:18 صبح
  2. سوال: سوال در مورد برنامه نویسی شی گرا
    نوشته شده توسط Alamat Soal در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 آذر 1387, 15:44 عصر
  3. چند سوال در مورد برنامه نویسی با فایل
    نوشته شده توسط gune_baxan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 تیر 1387, 18:49 عصر
  4. یک سوال در مورد برنامه نویسی شبکه
    نوشته شده توسط ahmad_r در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 09:32 صبح
  5. یک سوال در مورد برنامه نویسی تحت وب
    نوشته شده توسط عماد در بخش Foxpro
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 10:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •