نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: کار با فایل های html

  1. #1

    Question کار با فایل های html

    سلام. عیدتون مبارک
    چه طوری میتونیم محتوای یه jTextfield رو به یه صفحه ی وب منتقل کنیم؟؟؟
    یا مثلا یه تصویری توی فرممون داریم و میخایم که اون تصویر به صفحه ی وب منتقل بشه؟؟؟
    ببخشید هدف من کار کردن با jsp نیست بلکه کار با فایله.
    با سباس فروان.

  2. #2

    نقل قول: کار با فایل های html

    سلام.
    میتونید تگ های html رو به ابتدا و انتهای فایلتون اضافه کنیدو رشته ی حاصل رو در یه فایل با پسوند html ذخیره کنید.
    مثلا:
    String data=jTextField.getText();
    data="<html><body>"+data+"</body></html>";

    در نهایت میتونید data رو توی یه فایل با پسوند html بریزید
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: کار با فایل های html

    سلام. مرسی از جوابتون، تست میکنم امیدوارم گیر سه بیچ نده.

  4. #4

    نقل قول: کار با فایل های html

    خواهش میکنم. موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: کار با فایل های html

    سلام. قبل از بررسی مشکل قبلی برام یه مشکل دیگه بیش اومده

    ورژن نت بینز من قبلا 6.0.1 بود بنا به دلایلی مجبور شدم که به 6.8 تغییر بدم حالا بروژه ام اجرا نمیشه قبلا هیچ مشکلی نبود ولی حالا داره خطاهای زیر رو میده مثلا یه کلاس نوشته بودم که با URI یه صفحه ی HTML باز میشد ولی الان داره خطای زیر رو میده امکانش هست که یه نگاه کوچلو بندازید؟؟؟


      
    java.io.IOException: Failed to open film.htm. Error message: The system cannot find the file specified.

    at sun.awt.windows.WDesktopPeer.ShellExecute(WDesktop Peer.java:59)
    at sun.awt.windows.WDesktopPeer.browse(WDesktopPeer.j ava:52)
    at java.awt.Desktop.browse(Desktop.java:368)
    at movi_maneger.Export1.web(Export1.java:15)
    at movi_maneger.NewJFrame.jButton5ActionPerformed(New JFrame.java:229)
    at movi_maneger.NewJFrame.access$400(NewJFrame.java:2 1)
    at movi_maneger.NewJFrame$5.actionPerformed(NewJFrame .java:102)
    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Abs tractButton.java:1995)
    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed (AbstractButton.java:2318)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed (DefaultButtonModel.java:387)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultB uttonModel.java:242)
    at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseRe leased(BasicButtonListener.java:236)
    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.jav a:6263)
    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponen t.java:3267)
    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:602 8)
    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:204 1)
    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.jav a:4630)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2099)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:44 60)
    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent( Container.java:4574)
    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(C ontainer.java:4238)
    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Conta iner.java:4168)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2085)
    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2478)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:44 60)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java: 599)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilter s(EventDispatchThread.java:269)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(E ventDispatchThread.java:184)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarch y(EventDispatchThread.java:174)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:169)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:161)
    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThre ad.java:122

  6. #6

    نقل قول: کار با فایل های html

    یا اینکه وقتی میخام توی دیتابیسم درج بکنم خطای زیر رو بهم میده در ضمن من مجبور شدم که sql server رو دوباره نصب کنم ولی همون ورژن قبلیه ست.


      insert

    run:
    Jul 6, 2012 8:19:37 AM movi_maneger.NewJFrame jButton1ActionPerformed
    SEVERE: null
    java.lang.NullPointerException
    at movi_maneger.ConnectionSql.insert(ConnectionSql.ja va:28)
    at movi_maneger.NewJFrame.jButton1ActionPerformed(New JFrame.java:236)
    at movi_maneger.NewJFrame.access$000(NewJFrame.java:2 1)
    at movi_maneger.NewJFrame$1.actionPerformed(NewJFrame .java:71)
    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Abs tractButton.java:1995)
    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed (AbstractButton.java:2318)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed (DefaultButtonModel.java:387)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultB uttonModel.java:242)
    at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseRe leased(BasicButtonListener.java:236)
    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.jav a:6263)
    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponen t.java:3267)
    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:602 8)
    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:204 1)
    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.jav a:4630)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2099)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:44 60)
    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent( Container.java:4574)
    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(C ontainer.java:4238)
    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Conta iner.java:4168)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2085)
    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2478)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:44 60)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java: 599)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilter s(EventDispatchThread.java:269)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(E ventDispatchThread.java:184)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarch y(EventDispatchThread.java:174)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:169)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:161)
    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThre ad.java:122

  7. #7

    نقل قول: کار با فایل های html

    فکر نمیکنم ربطی به ورژن netbeans داشته باشه.
    مشکل از کدهاتونه احتمالا.

  8. #8

    نقل قول: کار با فایل های html

    آخه کد همون کد قبلیه
    ولی قبول دارم حرف شما منطقیه باید اجرا بشه ولی...
    آخه همون کدیه که قبلا اجرا شده، اگه مشکلی توی دیتابیسم باشه صفحه ی html که به اون ارتباطی نداره اون چرا اجرا نمیشه بس.

  9. #9

    نقل قول: کار با فایل های html

    چون به کدهاتون دسترسی ندارم نمیتونم خوب نظر بدم ، ولی احتمالا مشکل از ConnectionSql هست که مقدار null داخلش هست.
    حالا نمیدونم که چرا اینجوری میشه.
    سعی کنید System.out.println("test..."); رو در جاهای مختلف کد قرار بدید و برنامه رو اجرا کنید ببینید تا کجای برنامه test... در خروجی چاپ میشه. هر جا که در خروجی چیزی چاپ نشد مشکل از اونجاس

  10. #10

    نقل قول: کار با فایل های html

    سلام. ببخشید من یه کلاس نوشتم به صورت زیر که فایل اچ تی ام ال تو مسیر پروژه ایجاد میشه میخام اطلاعات jTextfield داخل html وارد بشه، ولی فایل html رو پر نمیکنه میشه ببینید چی کم داره؟؟؟


    public class ExportWithHtml {
    public static void export(String d1,String d2,String d3,String d4,String d5){
    Writer w = null;
    try {
    String data1 = "<html><head><title>مشخصات کتاب به صورت html<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=UTF-8\">";
    String data2 = "<style>h3,body{text-align:left;border-style:solid;border-width:1px;}</style></head><body>" + "<div style=\"color:#1100CC\">";
    String data3 = "<h2>moshakhasate file</h3>" + "<h3>name film =" + data1 + "</h2><br />";
    String data4 = "<h3>name kargardan=" + data2 + "</h2>";
    String data5 = "<h3>tarekhe sakht =" + data3 + "</h2><br />";
    String data6 = "<h3>rade seni =" + data4 + "</h2><br />";
    String data7 = "<h3>bazigaran=" + data5 + "</h2><br />";
    String data = "</div> </body></html>";
    File file = new File("bookmaneger.html");
    w = new BufferedWriter(new FileWriter(file));
    w.write(data1 + data2 + data3 + data4 + data5 + data6 + data7 + data);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "فایل در مسیر پروژه با نام bookmg.html ساخته ش");
    System.out.println("file write to bookmaneger.html");
    w.close();
    } catch (IOException ex) {
    Logger.getLogger(ExportWithHtml.class.getName()).l og(Level.SEVERE, null, ex);
    } finally {
    try {
    w.close();
    } catch (IOException ex) {
    Logger.getLogger(ExportWithHtml.class.getName()).l og(Level.SEVERE, null, ex);
    }
    }

    }

  11. #11

    نقل قول: کار با فایل های html

    سلام.
    فکر میکنم کلا کد ها رو اشتباه نوشتید.
    مثلا توی خط زیر چرا data2 رو اینجا استفاده کردید؟
     String data4 = "<h3>name kargardan=" + data2 + "</h2>";


    در ضمن ، لطفا وقتی کدهاتونو اینجا میذارید از تگ های مربوط به اون کد استفاده کنید که کدهاتون منظم دیده بشه. مثلا برای جاوا از تگ Java اسفاده کنید

  12. #12

    نقل قول: کار با فایل های html

    چه جوری میشه توی یه فایل نوشت؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله arezo1174 : یک شنبه 18 تیر 1391 در 01:04 صبح

  13. #13

    نقل قول: کار با فایل های html

    میتونید بگید توی کدوم خط اطلاعات TextField رو به کد های html اضافه می کنید؟

  14. #14

    نقل قول: کار با فایل های html

    اینجا وارد نکردم ینی کدا رو یکمی تغییر دادم الان میگم

  15. #15

    نقل قول: کار با فایل های html

    اینا طبق گفته ی شما همین جوری نوشتم ببینم جواب میده یا نه؟؟؟ ولی نداد

    public static void export(String d1){
    Writer w = null;
    try {
    NewJFrame f=new NewJFrame();
    String data1 ="<h3>name film ="+f.jTextField1.getText()+"</h3><br />";
    data1="<html><body>"+data1+"</body></html>";
    File file = new File("bookmaneger.html");
    w = new BufferedWriter(new FileWriter(file));
    w.write(data1);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "فایل در مسیر پروژه با نام bookmg.html ساخته ش");
    System.out.println("file write to bookmaneger.html");
    w.close();
    } catch (IOException ex) {
    Logger.getLogger(NewClass.class.getName()).log(Lev el.SEVERE, null, ex);
    } finally {
    try {
    w.close();
    } catch (IOException ex) {
    Logger.getLogger(NewClass.class.getName()).log(Lev el.SEVERE, null, ex);
    }
    }

  16. #16

    نقل قول: کار با فایل های html

    کدی که گذاشتید رو تست کردم.
    فایل html رو میسازه. محتوایت هم داخل فایل ریخته میشه.بدون هیچ مشکلی
    فقط نفهمیدم خط زیر توی کدهاتون چه کاری انجام میده
    NewJFrame f=new NewJFrame();

  17. #17

    نقل قول: کار با فایل های html

    برای منم فایل ساخته میشه ولی محتوای textfield منتقل نمیشه
    چرا بس ماله من نمیشه؟؟؟؟
    خوب همین جوری من به jTextField دسترسی نداشتم مجبور شدم که یه شی بسازم از اون فرمم.

  18. #18

    نقل قول: کار با فایل های html

    ببخشید شما توی قسمت باتن هم اینجوری نوشتید؟؟؟


       private void jButton2ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    // TODO add your handling code here:
    NewClass nc=new NewClass();
    nc.export(jTextField1.getText());
    }

  19. #19

    نقل قول: کار با فایل های html

    یه برنامه نوشتم واستون.
    این کاملا برای من کار میکنه.
    import java.awt.Dimension;
    import java.awt.FlowLayout;
    import java.awt.event.ActionEvent;
    import java.awt.event.ActionListener;
    import java.io.BufferedWriter;
    import java.io.FileWriter;
    import java.io.IOException;
    import javax.swing.*;

    public class HTMLCreator extends JFrame {

    private JTextArea tx;
    private JButton bt;

    public HTMLCreator() {
    super("HTMLCreator");
    setLayout(new FlowLayout());
    setSize(600, 400);
    setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
    setResizable(false);

    tx = new JTextArea();
    tx.setColumns(53);
    tx.setPreferredSize(new Dimension(550, 320));

    add(new JScrollPane(tx));
    bt = new JButton("create");
    bt.addActionListener(new ActionListener() {

    @Override
    public void actionPerformed(ActionEvent e) {
    BufferedWriter bf = null;
    try {
    bf = new BufferedWriter(new FileWriter("test.html"));
    bf.write(createHTMLTag());
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "HTML file was created");
    } catch (IOException ex) {
    ex.printStackTrace();
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "Error");
    } finally {
    if (bf != null) {
    try {
    bf.close();
    } catch (IOException ex) {
    ex.printStackTrace();
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "we have a problem");

    }
    }
    }

    }
    });
    add(bt);
    setVisible(true);
    }

    private String createHTMLTag() {
    String StartBody = "<html><body>";
    String endBody = "</body></html>";
    String container = "<h3><p align='center'>" + tx.getText() + "</p></h3>";
    return StartBody + container + endBody;
    }

    public static void main(String args[]) {
    new HTMLCreator();
    }
    }

    موفق باشید

  20. #20

    نقل قول: کار با فایل های html

    نقل قول نوشته شده توسط arezo1174 مشاهده تاپیک
    خوب همین جوری من به jTextField دسترسی نداشتم مجبور شدم که یه شی بسازم از اون فرمم.
    مشکل کدتون هم همینجا بوده دیگه.
    وقتی jTextField رو میسازید متنی داخلش نیست . باید jTextField رو توی متد سازنده ی کلاس ایجاد کنید.
    به هر حال برنامه ای که واستون گذاشتم. به راحتی کار میکنه.

  21. #21

    نقل قول: کار با فایل های html

    من که jtextfield رو ایجاد نکردم توی فرمم هست(درگ کردم از palett) با این شی به اون دسترسی بیدا میکنم ایجاد نمیکنم که
    مرسی از جوابتون یک دنیا ممنون.

  22. #22

    نقل قول: کار با فایل های html

    اونی که توی فرم دارید یه شی جداس اینیم که تازه ایجاد میکنید یه شی جداس.
    اینا حافظه های جدایی رو اشغال میکنن و به طبع مقادیر خاص خودشونو دارن.
    شی جدیدی که ایجاد کردین هنوز مقدار نداره.

  23. #23

    نقل قول: کار با فایل های html

    ببخشید که این همه سوال میبرسم
    توی یکی از تایبیکاتون گفتید که داخل متد سازنده باید ایجاد کنید. منم اومدم یه شی از همون فرم داخل متد سازنده ایجاد کردم ولی داخل متدم به تکس باکسم دوباره دسترسی ندارم. چطوری میشه به همون تکس باکسی که داخل فرمم هست دسترسی داشته باشم؟؟؟؟

  24. #24

    نقل قول: کار با فایل های html

    خواهش میکنم.
    شما با ابزار های گرافیکی netbeans برای ساخت فرمتون استفاده می کنید.
    netbeans برای ساخت فرم کلاس رو از JFrame مشتق میکنه.
    وقتی از کلاسی ارث بری میکنید (همون مشتق) ، دیگه لازم نیست برای دسترسی به TextField اون دوباره شی بسازید. شما بدون ساخت شی هم بهش دسترسی دارید .
    کافیه اسم شی مورد نظرتونو بنویسید.

  25. #25

    نقل قول: کار با فایل های html

    درسته دسترسی داریم ولی فقط توی همون فرم نه جای دیگه، مثلا توی یه کلاس دیگه که به اون تکس باکس دسترسی ندارم، حتی من اومدم سطح دسترسی تکس باکس که بیش فرضش خصوصیه ،عمومی (public) تعریف کردم ولی بازم نشد
    من توی رویداد کلیک کدم رو نوشته ام اجرا هم شد، ولی دوست دارم بدونم چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟ برام جالبه.
    اگه کسی میدونه و جواب بده ممنون میشم.
    با تشکر فراوان.

  26. #26

    نقل قول: کار با فایل های html

    اگه میخواید از یه کلاس به اشیا کلاس دیگه دسترسی داشته باشید ، یاید موقع ایجاد شی از کلاس دوم ، شی کلاس اول رو به کلاس دوم بدید.

  27. #27

    نقل قول: کار با فایل های html

    امکانش هست که یه مثال ساده بزنید؟؟؟ ممنون میشم.

  28. #28

    نقل قول: کار با فایل های html

    اینم یه مثال

    با دوبار کلیک روی JTextArea فرم دوم نشون داده میشه.
    از توی فرم دوم به JTextArea فرم اول دسترسی دارید. یعنی با کلیک روی JButton کلاس TestForm میتونید مقداری که توی JTextArea کلاس Form وجود داره رو در خروجی چاپ کنید


    import java.awt.FlowLayout;
    import java.awt.event.*;
    import javax.swing.*;

    public class Form extends JFrame {

    JTextArea tx;
    TestForm tForm = null;

    public Form() {
    super("Form");
    setLayout(new FlowLayout());
    setSize(400, 300);
    setDefaultCloseOperation(EXIT_ON_CLOSE);
    setResizable(false);

    tx = new JTextArea(16, 35);
    add(tx);

    tx.addMouseListener(new MouseAdapter() {

    @Override
    public void mouseClicked(MouseEvent e) {
    if (e.getClickCount() == 2) {
    if (tForm == null) {
    tForm = new TestForm(tx);
    } else {
    tForm.setVisible(true);
    }
    }
    }
    });

    setVisible(true);
    }

    public static void main(String args[]) {
    new Form();
    }
    }

    class TestForm extends JFrame {

    JTextArea txInForm;
    JButton bt;

    public TestForm(JTextArea tx) {
    super("TestForm");
    setLayout(new FlowLayout());
    setSize(200, 100);
    setDefaultCloseOperation(HIDE_ON_CLOSE);
    setLocation(200, 200);
    this.txInForm = tx;

    bt = new JButton("show");
    bt.addActionListener(new ActionListener() {

    @Override
    public void actionPerformed(ActionEvent e) {
    System.out.println(txInForm.getText());
    }
    });
    add(bt);

    setVisible(true);
    }
    }


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای کار روی فایل های DXF-DWG در دلفی
    نوشته شده توسط hassan p.b در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 15:12 عصر
  2. خیلی فوری !! توابع کار با فایل های نوع دار را لازم دارم
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 22:56 عصر
  3. کار با فایل های .dll
    نوشته شده توسط persianshadow در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 20:08 عصر
  4. کار با فایل های صوتی (wav)
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 23:27 عصر
  5. ابزاری برای عملیات روی فایل های HTML
    نوشته شده توسط shaniaki در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •