نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: آموزش گرافیک جاوا

  1. #1

    آموزش گرافیک جاوا

    سلام،
    من میخوام گرافیک جاوا رو یاد بگیرم .
    اگه کسی یه سایت یا وبلاگ خوب واسه یادگیری میشناسه بهم معرفی کنه .

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام.
    این سایت کار با همه ی ابزار ها رو خیلی روان و با مثال توضیح داده.
    http://www.javabeginner.com/java-swing

  3. #3

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    ممنونم از معرفی این سایت
    اما اگه سایت فارسی هم بشناسید که بهم معرفی کنید ، خیلی عالی میشه .

  4. #4

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سایت فارسی که مثل اون سایت همه چیزو گفته باشه بعید میدونم وجود داشته باشه. ولی اینو ببینید، از صفر شروع نکرده،ولی فکر میکنم بد نباشه.
    http://java.tadbirpoya.ir/articles/JAVA%20SE/Swing.htm

  5. #5

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام،
    من میخوام برنامه ی paint رو بنویسم اما اصلا نمیدونم باید از کجا شروع کنم
    میشه یه کم راهنماییم کنید.
    برنامه شو دانلود کردم اما ازش چیز زیادی نفهمیدم.

  6. #6

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    راستش در این مورد یا باید یه منبع گیر بیارید و با اون جلو برید یا مطالب رو خورد خورد پیدا کنید و بازم با اونا پیش بررید. نمیشه توضیح داد چون یه کم برای توضیح مطلب زیاده.
    ولی اینکه از کجا شروع کنید میتونید از این برنامه ی ساده یه چیزایی بفهمید:
    import java.awt.Color;
    import java.awt.Font;
    import java.awt.Graphics;
    import javax.swing.JFrame;
    import javax.swing.JPanel;

    public class Paint extends JPanel {

    public void paintComponent(Graphics g) {
    g.setColor(Color.CYAN);
    g.fillRect(0, 0, getWidth(), getHeight());
    g.setColor(Color.red);
    g.setFont(new Font("tahoma", Font.BOLD, 25));
    g.setColor(Color.black);
    g.drawRect(50, 50, 200, 200);
    g.fillRect(70, 70, 200, 200);
    g.setColor(Color.red);
    g.drawString("salam. ba in metod mituni har chizi ru safhe rasm koni", 0, getHeight() / 2);
    }

    public static void main(String args[]) {
    JFrame frame = new JFrame("A simple paint program");
    Paint paintPanel = new Paint();
    frame.setResizable(false);
    frame.add(paintPanel);
    frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOS E);
    frame.setSize(720, 480);
    frame.setVisible(true);
    }
    }

  7. #7

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    در کتاب Java Complete Reference در فصل 21 مطالب خوبی توضیح داده شده در این مورد.
    لینک دانلود کتاب:
    http://www.ziddu.com/download/125602...rence.PDF.html

    این کتاب به اسم راهنمای جامع جاوا ترجمه شده. اگه به ترجمه ی کتاب دسترسی دارید باید فصل 23 رو بخونید

  8. #8

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام ،
    واقعا از راهنمایی و توجه تون ممنونم

    من برنامه ی شما رو تو eclipse نوشتم ولی error میده، نمیدونم چرا!؟
    ازخط پنجم از آخر برنامه ایراد میگیره.

    من تو eclipse یه project و یه class به اسم Paint درست کردم و برنامه تونو توش نوشتم. موقع ساختن class هم فقط تیک main رو زدم. گفتم شاید تو این مراحل اشتباه کرده باشم!

  9. #9

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    خواهش میکنم.
    این برنامه هیچ ایرادی نداره و خیلی ها اجراش کردن.
    شما بهتره به هیچی دست نزنی. فقط کد ها رو کپی کن و اجرا کن.
    در ضمن در جاوا صدها error مختلف وجود داره. بهتر بود کل error رو اینجا میذاشتی که ببینیم.
    موفق باشی

  10. #10

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    من میخواستم ERROR رو واستون بذارم اما وقتی اونو تو تاپیک کپی میکردم پیغامم ارسال نمیشد.
    شما راست میگفتید ، من موقع تایپ اشتباه کرده بودم که حل شد.

    مرسی ، ممنون

  11. #11

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    موفق باشید

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام دوستان.می خواستم بدونم چه جوری می تونم یه تصویر رو روی JLabel نمایش بدم؟

  13. #13

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط Ma_Y_R مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.می خواستم بدونم چه جوری می تونم یه تصویر رو روی JLabel نمایش بدم؟
    اگه با netbeans کار می کنی یه jlabel درست کن بعد ازش properties بگیر icon رو بزن و عکس رو انتخاب کن

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    می خوام کد رو بدون dragکردن بنویسم اون موقع چه جوری باید تصویر رو قرار بدم؟

  15. #15

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط Ma_Y_R مشاهده تاپیک
    می خوام کد رو بدون dragکردن بنویسم اون موقع چه جوری باید تصویر رو قرار بدم؟
    سلام.
    اینطوری میتونی انجامش بدی:
    JLabel lbl=new JLabel(new ImageIcon("icon.png"));

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    به جای icon باید تصویر مورد نظرم رو قرار بدم؟

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    دوست عزیز کد بالا جواب نداد.....

  18. #18

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام،
    من برای اینکه تو NetBeans یه صفحه ی سفید ایجاد کنم (واسه زمینه ی برنامه ی paint ) ،
    یه کلاس از نوع JFrame ایجاد کردم و تو قسمت Design اش از palette ها یه panel رو تو صفحه گذاشتم اما وقتی فایل رو run میکنم صفحه رو نشون نمیده!!
    اما چیزای دیگه مثل button رو نمایش میده!!
    نمیدونم ایرادم کجاست؟

    اگه کسی میدونه بگه باید چیکار کنم،
    ممنون

  19. #19

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام
    چون رنگ panel با رنگ فرمت یکی شده نمی بینیش
    روی panel راست کلیک کن properties رو بزن در پنجره باز شده رنگ background رو تغییر بده

  20. #20

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط Ma_Y_R مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کد بالا جواب نداد.....
    جواب میده.حتما جای عکستون اشتباهه
    عکستون توی چه مسیریه؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    جواب میده.حتما جای عکستون اشتباهه
    عکستون توی چه مسیریه؟
    متاسفانه مشکلم دقیقا اینه که نمیدونم چه جوری باید مسیر رو بنویسم؟

  22. #22

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط Ma_Y_R مشاهده تاپیک
    متاسفانه مشکلم دقیقا اینه که نمیدونم چه جوری باید مسیر رو بنویسم؟
    با اجازه جناب spiderman200700
    وقتی می خوای path بدی باید با 2تا \ مسیر ها رو از هم جدا کنی
    یعنی اینطوری:


    JLabel lbl=new JLabel(new ImageIcon("C:\\Users\\x\\Desktop\\name.png"));
    آخرین ویرایش به وسیله yegane8 : یک شنبه 25 تیر 1391 در 01:06 صبح

  23. #23

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    میتونی اینکار هم بکنی
    عکساتو داخل پوشه ی پروژه بذار(کنار پوشه ی SRC)، بعدش موقع مسیر دادن فقط اسم عکس و پسوندشو بنویس
    مثلا:
    JLabel lbl=new JLabel(new ImageIcon("icon.png"));

    icon.png داخل پوشه ی پروژه و کنار پوشه ی SRC قرار گرفته.

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_Y_R
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    71

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    دوستان هر دو روش بالا رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد

    // (label2=new JLabel("Label with text",new ImageIcon("C:\\Users\\LG\\Desktop\\Wallpaper(3).JP EG "),SwingConstants.LEFT



    فقط متن رو نشون میده....

  25. #25

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    کدی که نوشتید بدون مشکل کار میکنه و عکس رو هم نشون میده.
    احتمالا برای شما که نشون نمیده، مسیر یا اسم عکس رو دارید اشتباه میدید.
    راحت ترین کار اینه که عکس را داخل پوشه ی پروژه بذارید و فقط اسم و پسوند عکس رو وارد کنید.

  26. #26

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام،
    من میخوام چند تا از Button هام رو رنگی کنم ( دکمه ی رنگ ها واسه برنامه ی paint ) (میخوام وقتی دکمه ی مثلا زرد رو انتخاب میکنم ، رنگ زرد انتخاب شه) اما نمیدونم چه طور باید این کارو کرد ؟
    Button هایی هم که گذاشتم از هم فاصله دارند، نمیدونم چه طوری باید به هم بچسبونمشون ؟
    تو NetBeans مینویسم.

    اگه کسی میتونه راهنماییم کنه.

    " ممنون
    "

  27. #27

    نقل قول: آموزش گرافیک جاوا

    سلام
    برای رنگ JButton میتونید ا setBackground و setForeground استفاده کنید.

    برای به هم چسبیدن هم میتونید از BoxLayout استفاده کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آموزش زبان جاوا از سطح مبتدی
    نوشته شده توسط nama62 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 آذر 1396, 16:54 عصر
  2. ویدئو های فارسی و رایگان آموزش گرافیک برای طراحی وب
    نوشته شده توسط sqlcommandbuilder در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1389, 18:05 عصر
  3. سوال: گرافیک جاوا
    نوشته شده توسط reza....... در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 08:10 صبح
  4. آموزش پایه جاوا (قسمت پنجم)
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 24 شهریور 1384, 19:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •