نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

  1. #1

    ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    سلام..
    من با جاوا اسکریپت یه تقویم دارم که می تونم چند تاریخ را انتخاب کنم، و تاریخ های انتخاب شده را در innerHtml یک تگ html نشون بدم، مثل شکل زیر
    1.jpg
    حالا چطور این تاریخ ها را با زدن دکمه ای ارسال کنم به کنترل های asp ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    ا با زدن دکمه ای ارسال کنم به کنترل های asp ؟؟؟
    سلام .
    اگر منظورتون سرور هست ، با اجکس می شه این کار رو به راحتی کرد.

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    می شه توضیح بدین چطوری؟؟ من زیاد با آجاکس آشنایی ندارم، الان داده هام تو یه تگ div چاپ میشه، و در ضمن تو یه آرایه هم هست، چطوری این ها را به سرور ارسال کنم؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    دوست من، شما دو راه پیش رو دارید، یکی استفاده از یک فیلد مخفی (تگ input و type=hidden) و ریختن اطلاعات در این فیلد در هنگام ارسال فرم هست. برای این که در هنگام ارسال فرم اسکریپت های شما اجرا شده و مقدار رو در فیلد مخفی بریزند باید به شیوه ی زیر اسکریپت ها رو به صفحه معرفی کنید:
    Page.ClientScript.RegisterOnSubmitStatement(this.G  etType(), "Calendar", "Your Scripts");


    البته به جای اینکه در هنگام ارسال فرم مقادیر رو در فیلد مخفی بریزید، می تونید در هنگام اضافه شدن تاریخ ها به تگ مورد نظرتون، اونها رو به فیلد مخفی هم اضافه کنید تا نیازی به اجرای دستورات اضافه نباشه.

    و در سمت سرور هم به این شکل می تونید به مقدار ارسال شده دسترسی داشته باشید:
    Request.Form["Hidden Input Name"]


    راه دوم همونطور که دوستمون فرمودند استفاده از AJAX هست که می تونید در موردش جستجو کنید.

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    می شه بگین منظورتون از کد اسکریپ چیه/؟؟ من کلی کد جاوا اسکریپت دارم، همش را اینجا بذارم؟؟ ببخشید اگه سوالم خیلی سادست...

  6. #6

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    سلام. این یه نمونه است .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip cal.zip‏ (184.2 کیلوبایت, 61 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    مرسی، ولی مشکل من دقیقا همین جاست، من نمی خوام اطلاعات را تو یه تکس باکس بریزم، می خوام اولا بتونم چند تا تاریخ انتخاب کنم، و همه ی تاریخ ها را نمایش بده، و دوما تاریخ ها را برای سرور ارسال کنم...

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    خوب این تکست باکس هم به سرور فرستاده می شود.

  9. #9

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    این یه نمونه است که مقادیر انتخابی را به سرور می فرستد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    اول باید بگم که من و دوستم با هم داریم کار می کنیم.
    دوم : ممنون از وقتی که گذاشتین.
    سوم: ما میخوایم تقویم رو که نشون میده همزمان روزهای انتخابی رو هم نشون بده . نه اینکه با کلیک برروی یک عکس یا هر چیزه دیگه ای تقویم بیاد و بعد از انتخاب روزها دوباره محو بشه! هدف ما اینه که پس از لود صفحه ، تقویم هم به صورت فیکس نشون داده بشه و چون این تغییرات رو دادیم نمیشه از روزهای انتخابی استفاده کنیم.....
    اینی که نوشتین خوبه ولی چیزی نیست که ما دنبالش هستیم.

  11. #11

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    شما خوب با اون کار نکردین!! همون کاری که شما می خواین براتون انجام می ده.
    اگه بسته میشه دوباره باز کنید و به تاریخ ها اضافه کنید.

    دمو
    آخرین ویرایش به وسیله TeacherMath : دوشنبه 19 تیر 1391 در 12:54 عصر

  12. #12

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    شاید منظورتان اینه :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    نقل قول: ارسال اطلاعات از جاوا اسکریپت به asp

    جناب TeacherMath خیلی خیلی ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. ارسال مقدار با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط rezaei_y در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 22:50 عصر
  2. مشکل در تلفیق جاوا اسکریپت و ASP.NET
    نوشته شده توسط niterider در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 16:03 عصر
  3. سوال: مشکل در ارسال پارامتر با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط navid_gh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 18:23 عصر
  4. جاوا اسکریپت در asp.net
    نوشته شده توسط nooshin100 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 11:42 صبح
  5. چطوری از جاوا اسکریپت توی ASP.NET استفاده کنم???
    نوشته شده توسط vb4u در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1383, 05:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •