نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکلی در هاست وب ماتریکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    مشکلی در هاست وب ماتریکس

    اخیرا تمام برنامه هایی که با ACEFTPآپلود می کنم همین پیغام را می دهد در ضمن وب کانفیگ را هم آور رایت نکرده ام:
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Configuration Error
    Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

    Parser Error Message: ?

    Source Error:


    Line 199: <add assembly="System.EnterpriseServices, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
    Line 200: <add assembly="System.Web.Mobile, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
    Line 201: <add assembly="*" />
    Line 202: </assemblies>
    Line 203: </compilation>


    Source File: c:\windows\microsoft.net\framework\v1.1.4322\C onfig\machine.config Line: 201

    Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'sendMail_old' could not be loaded.


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این خطا بدین معنا است که نگارش dll ایی که روی هاست دارید با نگارش اصلی برنامه متفاوت است.
    دوباره برنامه را کامپایل کنید و سپس *کامل* آنرا آپلود نمایید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    برنامه آپلود کننده یک ورژه قدیمی را نگهداری می کرد و آنرا هم می فرستاد با حذف دستی فایلهایی که _oldداشت مشکل حل شد... :oops:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •