نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگي نمايش يك متن در قالب فايل Word

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    39

    Question چگونگي نمايش يك متن در قالب فايل Word

    با سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي
    من تو برنامم يك richtextboxدارم كه متني درون آن وجود دارد حالا ميخوام با فشردن يك كليد اين متن با نرم Wordباز بشه دوستاني كه ميدونن لطفا راهنمايي كنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار b.saminjad
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    230

    نقل قول: چگونگي نمايش يك متن در قالب فايل Word

    سلام

     System.IO.File.CreateText("d:\\1.txt").Close();
    System.IO.File.WriteAllText("d:\\1.txt", richTextBox1.Text);
    System.Diagnostics.Process.Start("wordpad", "d:\\1.txt");


    به جای wordpad مسر برنامه word رو بنویس

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    39

    نقل قول: چگونگي نمايش يك متن در قالب فايل Word

    نقل قول نوشته شده توسط b.saminjad مشاهده تاپیک
    سلام

     System.IO.File.CreateText("d:\\1.txt").Close();
    System.IO.File.WriteAllText("d:\\1.txt", richTextBox1.Text);
    System.Diagnostics.Process.Start("wordpad", "d:\\1.txt");


    به جای wordpad مسر برنامه word رو بنویس
    با سلام خدمت دوست عزیز
    منظور از مسیر برنامه word مسیری که office نصب شده یا کلا کلمه word رو باید بجای wordpad باید بنویسم اگه منظور اولی باشه که مسیر برنامه word تو سیستمهای مختلف که فرق میکنه اینجوری حالا چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید ممنون

  4. #4

    نقل قول: چگونگي نمايش يك متن در قالب فايل Word

    سلام
    از این کامپوننت استفاده کنید . مثالش هم مکانی که برنامه نصب میشه موجوده .
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    39

    نقل قول: چگونگي نمايش يك متن در قالب فايل Word

    نقل قول نوشته شده توسط Death_2008 مشاهده تاپیک
    سلام
    از این کامپوننت استفاده کنید . مثالش هم مکانی که برنامه نصب میشه موجوده .
    موفق باشید
    میشه مراحل کار رو مختصر توضیح بدی آخه من هر کاری کردم نشد.من اومدم هر دو فایل رو تو یک مسیر نصب کردم ولی تو مسیر نصب هیچ فایل dll.* ی که بشه تو برنامه اضافه کرد نبود البته یه چیزایی که اضافه میکردم error میداد و قبول نمی کرد مگه این طوری نیست لطفا راهنمایی کن من یه جورایی تازه کارم

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در متن فايل Word
    نوشته شده توسط ahesteh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 11:41 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 00:10 صبح
  3. سوال: چگونگي نمايش فايل هاي fmlکه ساختار فلش دارند
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 اسفند 1387, 08:54 صبح
  4. سوال: چطوري ميشه يك فايل word را در html نمايش داد ؟
    نوشته شده توسط alihoseini در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1387, 00:47 صبح
  5. دخیره متن در قالب word و pdf ؟!
    نوشته شده توسط Sociant7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 13:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •