صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 70 از 70

نام تاپیک: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

  1. #41

    Question نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام.
    تو این برنامه ی نمونه اصلا میشه به صفحه پرداخت وصل شد؟یا فقط برای دیدن چگونه کار کردن متد ها می باشد.
    با تشکر

  2. #42

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    اسکریپتی که تو صفحه میزارم خطا میده
    The Controls collection cannot be modified because the control contains code blocks (i.e. <% ... %>)

  3. #43

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام به همه دوستان
    من تا چند روز پیش هیچ مشکلی با پرداخت بانک ملت نداشتم و راحت پرداخت صورت میگرفت . ولی امروز وقتی کاربر فرم پرداخت را تکمیل میکنه و دکمه پرداخت را فشار میده به سمت دروازه بانک ملت هدایت نمیشه و خطای زیر را نمایش میده .
    Error: The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a send.

    من فکر میکردم از هاسته ولی پشتیبانی هاستینگ میگه از طرف ما نیست . دوستان کسی میتونه راهنماییم بکنه که این خطا بخاطر چی میتونه باشه ؟ من از کدهام مطمن هستم
    ممون


  4. #44
    کاربر جدید آواتار ezarriny
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    9

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    خیلی ممنون مطالب بسیار پر باری بود

  5. #45

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوستای عزیز

    این نمودار مراحل کا رو نشون میده


    شما میتونید راهنمای کامل راه اندازی درگاه بانک ملت را از لینک زیر دریافت کنید
    http://efshop.ir/FileDetails/67/%D8%...E%D8%B1%DA%A9-

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    دوست عزیز ممنون از اینکه نمودار مراحل کار را گذاشتی اما به لطف دوستان و این سایت همه راهنمایی ها و سمپل ها مجانی انجام میشه لینکی که شما گذاشتید پولیه !!

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار alicomputer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    180

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    مهاجرت به سرور شاپرک
    تغییر سرور بانک ملت
    http://www.behpardakht.com/data/PGW_...User_Guide.pdf

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار alicomputer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    180

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    من تمامی مراحل برنامه نویسی را انجام دادم. حتی در هنگام کلیک بر روی دکمه پرداخت کد هم میده ولی وارد سایت بانک ملت نمیشه به نظر شما مشکل کجاست؟
    0,B7C2455CD07F568C

  9. #49
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    43

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    من وارد صفحه بانک میشم ، پرداخت رو انجام میدم ، پول از حساب کم میشه ، ولی هنگام Verify خطای 415 رو نشون میده ، مشکل از کجاست ؟؟؟
    session Timeout ها رو هم چک کردم درسته .

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    من از درگاه بانک ملت(شاپرک)استفاده میکنم
    مرحله اول خرید را انجام میدم و rescode صفر را تحویل میگیرم
    بعد متد bpVerifyRequest را صدا میزنم و بعد bpSettleRequest

    که خطای

    System.Threading.ThreadAbortException: Thread was being aborted. at System.Threading.Thread.AbortInternal() at System.Threading.Thread.Abort(Object stateInfo) at System.Web.HttpResponse.End() at CallBack.SettleRequest(String SaleOrderId, String SaleReferenceId) at CallBack.VerifyRequest(String SaleOrderId, String SaleReferenceId

    میده.
    try
    {
    string result;
    BypassCertificateError();
    BPService.PaymentGatewayImplService bpService = new BPService.PaymentGatewayImplService();
    result = bpService.bpVerifyRequest(Int64.Parse(TerminalId),
    UserName,
    UserPassword,
    Int64.Parse(SaleOrderId),
    Int64.Parse(SaleOrderId),
    Int64.Parse(SaleReferenceId));
    if (result == "0") { SettleRequest(SaleOrderId,SaleReferenceId); }
    else { ErrorInPay("-3", SaleReferenceId.ToString()); }
    }
    catch (Exception exp)
    {

    ErrorInPay("-4",exp.ToString());

    }


    حالا جالبه که اگه همین متد را بدون بلوک کد try catch صدا بزنم ، متد به درستی اجرا میشه و پرداخت هم تایید میشه

    چندین بار امتحان کردم و مطمئن شدم مشکل از همین جاست.
    کسی میدونه دلیلش چیه؟

  11. #51

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوستان عزیز جدیدترین کلاس ها و کدهای اتصال به درگاه بانک ملت (با سیستم شاپرک) در تاپیک زیر دنبال کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA

  12. #52

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوستان عزیز جدیدترین کلاس ها و کدهای اتصال به درگاه بانکملت (با سیستم شاپرک) در تاپیک زیر دنبال کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D9%84%D8%AA

  13. #53

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام
    راهنمای پیکربندی درگاه بانک ملت(شاپرک) به زبان asp.net

    با توجه به مشکلات و پیچیدگی های موجود در نمونه کد ارسال شده توسط شرکت به پرداخت ، این راهنما را ایجاد کردم تا شما بتوانید راحت تر از این وب سرویس استفاده نمایید.

    برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه فرمایید
    http://efshop.ir/FileDetails/67

  14. #54

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام، خسته نباشید. من می خوام از طریق بانک ملت، اینترنتی پول کارت به کارت کنم، لطفا راهنماییم کنید.

  15. #55

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوستان

    کسی میدونه چرا در صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه؟
    کد رو با #C نوشتم.
    به صفحه پرداخت بانک وصل میشه.
    پرداخت هم با موفقیت انجام میشه.
    ولی وقتی بر میگرده به صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه.

    شرکت به پرداخت میگه که اشکال از سرورتونه و باید پورت ها باز باشن، و شرکت ارائه دهنده هاستینگ هم میگه که تنظیمات رو روی فایروال انجام دادن.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

    ممنون

  16. #56

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط alicomputer مشاهده تاپیک
    من تمامی مراحل برنامه نویسی را انجام دادم. حتی در هنگام کلیک بر روی دکمه پرداخت کد هم میده ولی وارد سایت بانک ملت نمیشه به نظر شما مشکل کجاست؟
    0,B7C2455CD07F568C
    احتمالا شما به صورت Local دارین تست می کنین
    Up کنین روی سرور
    یا از به پرداخت بخواین IP تون رو Valid کنه که بتونین Local هم کار کنین

  17. #57

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط zahrahd63 مشاهده تاپیک
    سلام، خسته نباشید. من می خوام از طریق بانک ملت، اینترنتی پول کارت به کارت کنم، لطفا راهنماییم کنید.
    این موضوع ربطی به درگاه پرداخت بانک نداره و باید از طریق اینترنت بانک که خود بانک برای حسابتون فعال می کنه و اطلاعاتش رو بهتون میده این کار رو انجام بدین.

  18. #58
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط m3hdii مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    کسی میدونه چرا در صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه؟
    کد رو با #C نوشتم.
    به صفحه پرداخت بانک وصل میشه.
    پرداخت هم با موفقیت انجام میشه.
    ولی وقتی بر میگرده به صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه.

    شرکت به پرداخت میگه که اشکال از سرورتونه و باید پورت ها باز باشن، و شرکت ارائه دهنده هاستینگ هم میگه که تنظیمات رو روی فایروال انجام دادن.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

    ممنون
    سلام
    منم همین مشکل را داشتم.
    تمام سایت را به یک subdomain منتقل کردم ، مشکلم حل شد .
    ولی دلیلش نمی دونم

  19. #59

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط javad13 مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید.
    از اینکه این تایپیک رو ایجاد کردید ممنون.
    اما نکته اصلی این هستش که چرا ما نمی تونیم یک کتاب الکترونیکی کامل که توش نمونه کد داره رو مثله کتابهای الکترونیکیه انگلیسی زبانها درست کنیم .
    زحمت کشیدی و پی دی اف گذاشتی اما یه جاهاش بد جوری میلنگه ، اگه امکانش هست یه نمونه کد هم بزار تا بتونیم بدون سوالایه الکی و وقت گیر پرداخت آنلاین رو انجام بدیم.
    ممنون
    بهترین راهنمایی که من دیدم تو این سایت بوده، ده هزار تومن میدی ولی مشکلت حل میشه
    http://efshop.ir/FileDetails/67

  20. #60

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    بهترین راهنمایی که من دیدم تو این سایت بوده، ده هزار تومن میدی ولی مشکلت حل میشه
    http://efshop.ir/FileDetails/67

  21. #61

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط m3hdii مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    کسی میدونه چرا در صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه؟
    کد رو با #C نوشتم.
    به صفحه پرداخت بانک وصل میشه.
    پرداخت هم با موفقیت انجام میشه.
    ولی وقتی بر میگرده به صفحه CallBack هیچ پارامتری دریافت نمیشه.

    شرکت به پرداخت میگه که اشکال از سرورتونه و باید پورت ها باز باشن، و شرکت ارائه دهنده هاستینگ هم میگه که تنظیمات رو روی فایروال انجام دادن.

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

    ممنون
    منم همین مشکل را دارم لطفا راهنمایی کنید.

    مقادیر زیر نال هستند:
    Request.Form["SaleReferenceId"]
    Request.Form["ResCode"]
    و...

  22. #62

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    میشه بگید پس payerId چی شد؟ به چه دردی میخوره؟ قبلش بابت مطلب هم تنکس...

  23. #63

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام. میشه لطفا یه کد گزارشگیری از سداد با پی اچ پی هم بذارین! ممنون

  24. #64

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    من یه مشکلی داخل کد زیر داشتم
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function postRefId(refIdValue) {
    var form = document.createElement("form");
    form.setAttribute("method", "POST");
    form.setAttribute("action", "<%= PgwSite %>");
    form.setAttribute("target", "_self");
    var hiddenField = document.createElement("input");
    hiddenField.setAttribute("name", "RefId");
    hiddenField.setAttribute("value", refIdValue);
    form.appendChild(hiddenField);
    document.body.appendChild(form);
    form.submit();
    document.body.removeChild(form);
    }
    </script>

    به چای "<%= PgwSite %>"); مقدار pgwsite که داخل وب کانفیگ تعریف کردیم رو بگذاریم یا عینا همین کد شما رو استفاده کنیم ؟

  25. #65

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام من فایلو دانلود کردم ولی باز نمیشه با چه ویژوالاستدیو نوشتید 2012؟چون من 2010 استفاده میکنم

  26. #66

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوستان ببخشید که این تاپیک قدیمی را دوباره راه انداختم
    یک مشکل داشتم توی متد BypassCertificateError
    میتونید راهنماییم کنید که این تابع چه کار میکنه و چطوری میتونم به زبان vb پیاده سازی کنم

    void BypassCertificateError()
    {
    ServicePointManager.ServerCertificateValidationCal lback +=
    delegate(
    Object sender1,
    X509Certificate certificate,
    X509Chain chain,
    SslPolicyErrors sslPolicyErrors)
    {
    return true;
    };
    }

  27. #67

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    دوستان من PayerId و OrderId رو متوجه نشدم چی هست دقیقا، لطفا میشه راهنمایی کنید، ممنون : )

  28. #68

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    کو پس لین دانلود کو

  29. #69

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام به همه دوستان
    دوستان برای اینکه داخل asp.net core با درگاه بانک کار کنیم باید چه کار کنیم؟
    من داخل core به درگاه وصل میشم ولی با برگشتش مشکل دارم
    وقتی که متد برگشت را از نوع post تعریف می کنم اصلا داخل متد برگشت نمیشه ولی اگر از نوع get تعریف کنم میاد داخلش ولی هیچ چیزی دریافت نمیکنه از بانک یعنی همه null هستند
    میشه راهنماییم کنید؟ ممنون میشم

  30. #70

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام.با عرض معذرت که سوالم رو اینجا میپرسم.ببخشید کسی سمپل درگاه بانک صادرات رو نداره؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط jmajid در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1399, 15:01 عصر
  2. POST در PHP برای ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی ملت
    نوشته شده توسط sina_saeedi82 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1392, 15:09 عصر
  3. خرید سیستم پرداخت آنلاین بانک ملت
    نوشته شده توسط <body> در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 01:07 صبح
  4. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط usef.e1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 11:58 صبح
  5. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
    نوشته شده توسط leila_mahyanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 13:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •