صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 70

نام تاپیک: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

  1. #1

    سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوستان
    فکر میکنم یک بار دیگه این فایل را گذاشته بودم ولی چند تا از دوستان پیام خصوصی دادند و گفتند که این فایل را پیدا نکردن

    این فایل شامل سمپل asp.net درگاه اینترنتی بانک ملت است (تست کردم بدون مشکل است) و همچنین یک فایل pdf که به صورت کامل متد ها را شرح داده

    بازم اگه کسی مشکل داشت درون همین تاپیک مشکلشو بیان کنه من در خدمت دوستان هستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    ممنون از شما
    سمپل كاملي از بانك ملي ندارين ؟

  3. #3

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    دوست عزیز سیستم دامون و سداد بانک ملی را پیاده سازی کردم ولی هنوز تست نشده یک سری خطا ها داره که خودم احساس می کنم برای سرور است بعد از تست تقریبا چند روز دیگه میشه میذارم

    سیستم دامون=سیستم قدیمی بانک ملی است
    سیستم سداد=سیستم تقریبا جدیدتر بانک ملی است که به ارگان ها و واحد بزرگ میدن البته من خودم یه خورده پافشاری کردن برای شرکتم بهم دادن

  4. #4

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    شديدا منتظر سيستم دامون هستم.

    موفق باشين

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    دوست گرامي.

    از سيستم سداد خبري نشد . من هم منتظر لطف شما هستم .

    ضمنا سداد براي واريز وجه حقوق دسته اي هم يه نرم افزار كنترل و توليد كد داره . از اون چيزي نداري ؟

  6. #6

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام , من نیاز به نمونه یا کامل بانک ملت دارم البته با php , کسی سراغ داره ؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    دوست عزیز در تالار php بیان کن بعدشم خود بانک ملت سمپل php را میده برای asp اذیت میکنه

  8. #8

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام خدمت دوستان محترم
    خیلی ممنون از همه زحماتتون من این فایلو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم این سمپلی رو هم دیدم ولی بازم چیزی نفهمیدم اصلا این صفحه default به چه دردی میخوره لطفا بیشتر راهنمایی کنین ممنون

  9. #9

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام دوست عزیز فایل pdf ضمیمه را مطالعه بفرمائید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    یک دنیا تشکر

  11. #11

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام
    من نمیتونم وب سرویس درگاه بانک ملت رو به برنامه خودم اضافه کنم من از لینکhttps://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/p...vices/pgw?wsdl استفاده مینکم
    اما خطای The document was understood, but it could not be processed.
    - The WSDL document contains links that could not be resolved.
    - There was an error downloading 'http://pgwstest.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl=IPaymentGateway.wsdl'.
    - Unable to connect to the remote server
    - A sock

    رو بهم میده و نمی تونم وب سرویس رو اضافه کنم.

  12. #12

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    متد اصلی را اضافه کنید ببینید بازم مشکل داره

  13. #13

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    متد اصلی را اضافه کنید ببینید بازم مشکل داره
    منظور از متد اصلی چیه؟؟

  14. #14

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    شما دارید وب سرویس تست را فراخوانی می کنید

  15. #15

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام و تشکر بابت همه زحماتتون
    دوست عزیز من یه فروشگاه درست کردم که یه صفحه خرید داره و تو صفحه مشاهده سبدخرید میخوام وقتی کاربر روی دکمه پرداخت وجه و ادامه کلیک میکند به درگاه پرداخت ملت وصل بشه تو این مثالی شما گذاشته بودین من راستش سردر نیاوردم ک چجوریه لطفا واضحتر راهنمایی کنین ممنون

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام.من وقتی آدرس رو اضافه میکنم به رفرنسام نامش با اون چیزی که تو سمپلش میاره فرق داره.در ضمن تو بخش کدهام هم نمیشناسه متدشو.لطفا راهنمایی کنید.

  17. #17

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    من add sevice reference رو انجام دادم ولی توی کدم وقتی تکه کد زیر رو میزارم

    BPService.PaymentGatewayImplService bpService = new BPService.PaymentGatewayImplService();

    PaymentGatewayImplService رو نمیشناسه؟ چرا؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

  18. #18

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط 8611670474 مشاهده تاپیک
    سلام.من وقتی آدرس رو اضافه میکنم به رفرنسام نامش با اون چیزی که تو سمپلش میاره فرق داره.در ضمن تو بخش کدهام هم نمیشناسه متدشو.لطفا راهنمایی کنید.
    من هم حدودن همین مشکلو دارم .... کسی نمیدونه چرا؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    فکر میکنم یک بار دیگه این فایل را گذاشته بودم ولی چند تا از دوستان پیام خصوصی دادند و گفتند که این فایل را پیدا نکردن

    این فایل شامل سمپل asp.net درگاه اینترنتی بانک ملت است (تست کردم بدون مشکل است) و همچنین یک فایل pdf که به صورت کامل متد ها را شرح داده

    بازم اگه کسی مشکل داشت درون همین تاپیک مشکلشو بیان کنه من در خدمت دوستان هستم
    میشه لطف کنی توضیح بدی چجوری از این استفاده کرد؟؟الان من این سمپل رو اجرا کردم دکمه Pay رو زدم خطا میده

  20. #20

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    خوب دوست عزیز چون ارتباط نداری لیست خطا ها موجود است ببین چه خطایی میده به رودی یک سورس آماده شده قرار میدم

  21. #21

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    بچها من یه درگاه یک ماه پیش گذاشتم و کار میکرد
    الان این error رو میده
    Unable to connect to the remote server
    کسی میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
    ارور واسه catch هست

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار 8611670474
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    قائمشهر
    پست
    44

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام.
    قصد آموزش کد رو ندارم.فقط مراحلو میگم.

    1.از آدرس سرور تست استفاده نکنید.چون دیگه این سرور وجود نداره.
    2.
    https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl
    این آدرس رو تو رفرنسا اد کنید.
    3.این کدها هم تو وب کانفیگتون بزارین:
     <appSettings>

    <add key="PgwSite" value="https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/startpay.mellat"/>
    <add key="TerminalId" value="Terminal ID"/>
    <add key="UserName" value="UserName"/>
    <add key="UserPassword" value="Password"/>
    <add key="CallBackUrl" value="ReturnUrl"/>
    <add key="BPService.Reference" value="https://pgws.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel/services/pgw"/>
    </appSettings>



    4.این مقادیرو تعریف کنید:

    public static readonly string PgwSite = ConfigurationManager.AppSettings["PgwSite"];
    public static readonly string CallBackUrl = ConfigurationManager.AppSettings["CallBackUrl"];
    public static readonly string TerminalId = ConfigurationManager.AppSettings["TerminalId"];
    public static readonly string UserName = ConfigurationManager.AppSettings["UserName"];
    public static readonly string UserPassword = ConfigurationManager.AppSettings["UserPassword"];

    public static string RefId = "";




    5.این کدها هم واسه دکمه پرداخت بنویسید:


     try
    {
    string result;

    BypassCertificateError();
    BPService.PaymentGatewayClient bp = new BPService.PaymentGatewayClient();
    result = bp.bpPayRequest(Int64.Parse(TerminalId),
    UserName, UserPassword,Convert.ToInt64(orderID),
    Int64.Parse(txtprice.Text),
    SetDefaultDate(), SetDefaultTime(),
    txtdiscription.Text, CallBackUrl, 0);


    lblresult.Text = result;

    String[] resultArray = result.Split(',');
    if (resultArray[0] == "0")
    ClientScript.RegisterStartupScript(typeof(Page), "ClientScript", "<script language='javascript' type='text/javascript'> postRefId('" + resultArray[1] + "');</script> ", false);

    }
    catch (Exception exp)
    {
    lblresult.Text = "Error: " + exp.Message;
    }





    6.این دو تا تابع هم برای گرفتن ساعت و تاریخ با فرمت درخواستی بانکه :

     public string SetDefaultDate()
    {
    return DateTime.Now.Year.ToString() + DateTime.Now.Month.ToString().PadLeft(2, '0') + DateTime.Now.Day.ToString().PadLeft(2, '0');

    }
    public string SetDefaultTime()
    {
    return DateTime.Now.Hour.ToString().PadLeft(2, '0') + DateTime.Now.Minute.ToString().PadLeft(2, '0') + DateTime.Now.Second.ToString().PadLeft(2, '0');
    }




    7.اینم اضافه کنید :
     void BypassCertificateError()
    {
    ServicePointManager.ServerCertificateValidationCal lback +=
    delegate(
    Object sender1,
    X509Certificate certificate,
    X509Chain chain,
    SslPolicyErrors sslPolicyErrors)
    {
    return true;
    };
    }




    8.این کد جاوا اسکریپتم تو همون صفحه پرداخت بزارین:
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function postRefId(refIdValue) {
    var form = document.createElement("form");
    form.setAttribute("method", "POST");
    form.setAttribute("action", "<%= PgwSite %>");
    form.setAttribute("target", "_self");
    var hiddenField = document.createElement("input");
    hiddenField.setAttribute("name", "RefId");
    hiddenField.setAttribute("value", refIdValue);
    form.appendChild(hiddenField);
    document.body.appendChild(form);
    form.submit();
    document.body.removeChild(form);
    }
    </script>




    9.خوب حالا میره سمت درگاه.اگه همه چی درست باشه.وقتی برگرده میره به همون آدرس برگشتی که دادین.
    اونجا هم توابع bpVerifyRequest و bpSettleRequest را اجرا کنید و دیگه حله.

    اگه جایی اشتباه بود ، بگید تا اصلاح کنم.
    موفق باشید.

    مابقی مراحل هم توضیح میدم...

  23. #23

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام دوستان من میخوام یه وبسرویس برای درگاه بانک ملتم داشته باشم پی اچ پی اینا هم زیاد بلد نیستم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار mohsen_1687
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    ساری
    سن
    31
    پست
    141

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    ببخشید من این کارو انجام دادم ، یعنی کدهای دکمه پرداخت رو استفاده کردم ؛ بهم یه رشته برگردوند ، چیکارش کنم ؟؟؟ این رشته باید به بانک ارسال شه ؟ چطوری ؟ من میخوام با زدن دکمه پرداخت بره تو قسمت پرداخت انلاین بانک ولی این همینجا میمونه و فقط یه رشته برمیگردونه
    اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار samkoper
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايلام
    سن
    40
    پست
    80

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    با سلام

    دوست عزيز اگه ميشه يه كم توضيح بيشتري بدي (يه كم ريزتر و عاميانه‌تر) ممنون ميشيم يا اگه يه نمونه كه قبلا كار كردين از صفحه پرداخت و تاييد پرداخت بزارين كه خيلي بهتر ميشه
    ممنون كه وقت گذاشتي و توضيح دادي.

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار samkoper
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايلام
    سن
    40
    پست
    80

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_1687 مشاهده تاپیک
    ببخشید من این کارو انجام دادم ، یعنی کدهای دکمه پرداخت رو استفاده کردم ؛ بهم یه رشته برگردوند ، چیکارش کنم ؟؟؟ این رشته باید به بانک ارسال شه ؟ چطوری ؟ من میخوام با زدن دکمه پرداخت بره تو قسمت پرداخت انلاین بانک ولی این همینجا میمونه و فقط یه رشته برمیگردونه
    اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
    سلام
    بالاخره تونستم با موفقيت تمام مراحل رو انجام بدم
    دوست من او كدي كه بهت داده 2 قسمت داره: ( AF82041a2Bf6989c7fF9 و 0)
    1- قسمت اول يك كد پاسخ هست كه توي جدول هاي PDF جدول شماره 7 رو ببين
    2- قسمت دوم يك هم يك كد براي ارسال به بانكه
    اگه اول رشته بازگشتي 0 باشه رشته توليدي از طريق Post براي سرور بانك ارسال ميشه در غير اينصورت كد رو طبق جدول شماره 7 PDF ها بررسي كن
    اگه سوالي داشتي در خدمتيم
    يا علي

  27. #27

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    کسی نیست به منه بیچاره کمک کنه من هیچی نفهمیدم من الان از صفر بخوام شروع کنم کسی نیست به ما بگه چه کنم اقا من این فایل ضمیمه را گرفتم اما بعد باید چه کنم روی سرو اپلود کردم حال چه کنم

  28. #28

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    این سه قسمت اخر 6 و 7 و 8 رو باید در کدام فایل ها تغییر بدهیم و جای چی باید قرار دهیم

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام - من همه کار کردم هیچ اروری نمی ده ولی وقتی پرداخت رو می زنی به سایت بانک نمی ره

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار samkoper
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايلام
    سن
    40
    پست
    80

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط m_p_2020 مشاهده تاپیک
    این سه قسمت اخر 6 و 7 و 8 رو باید در کدام فایل ها تغییر بدهیم و جای چی باید قرار دهیم
    سلام ؛
    ببين دوست من قسمت 6 و 7 كد سي شارپ هستن كه بايد در قسمت كد صفحه خريدت قرار بدي كه 6 تاريخ و زمان رو طبق خواسته بانك فراهم مي‌كنه
    8 هم يه كد جاوا اسكريپته كه بايد در تگ head صفحه aspx خريدت قرار بدي!

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار samkoper
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايلام
    سن
    40
    پست
    80

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    نقل قول نوشته شده توسط mf_007 مشاهده تاپیک
    سلام - من همه کار کردم هیچ اروری نمی ده ولی وقتی پرداخت رو می زنی به سایت بانک نمی ره
    اگه همه كارها رو درست انجام داده باشي يه label داره به نام PayOutputLabel كه يه عدد بهت نشون ميده اون عدد رو از جدول 7 pdf ببين چه چي گفته. يا بگو تا برات توضيح بدم!

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام دوست عزیز- می دونم -صفحم فایل ascx هست . داکیومنت ها رو از بانک گرفتم به نظر خودم همه چیز درسته ولی نمی ره بانک وب سرویس رو هم همونی که تو سمپل هست قرار دادم .ظاهرا همه چیز درسته فقط سمت بانک نمی ره-

    اون لیبل رو برداشته بودم الان گذاشتم تو لوکال 421 می ده یعنی ip معتبر نیست دارم آپلود می کنم ببینم تو هاست چه اروری می ده
    آخرین ویرایش به وسیله mf_007 : چهارشنبه 16 مرداد 1392 در 18:59 عصر

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    تو هاست آپلود کردم مقدار لیبل این شد.
    0,5454...
    این یعنی اینکه مشکلی نداره چون صفر برگردونده قسمت اول رو - درسته ؟

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    من فکر می کنم چون از یوزر کنترل استفاده کردم این کد کار نمی کنه Page.ClientScript.RegisterStartupScript
    دوستان راه حل چیه ؟

  35. #35

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    پرداخت من بصورت کامل انجام میشه و نتیجه 0 رو برمی گردونه ولی اونجایی که باید تراکنش رو تایید نهایی بکنم به اون توابعی که فرموده بودید و در مقاله خود بانک ملت هم اشاره شده دسترسی ندارم !
    bpVerifyRequest و bpSettleRequest

    چطوری به اونها دسترسی داشته باشم ؟؟؟




  36. #36

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    پیداش کردم

  37. #37

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    من با وب سرویس و پرداخت اینترنتی تازه دارم سر و کله می زنم
    کد من BioPack.BankServices.Mellat.PaymentGatewayImplServ ice رو نمی شناسه ؟
    لطفا راهنمایی کنید

  38. #38

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    refrence را اضافه کردی

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام
    من موقع استفاده از این درگاه با خطای زیر مواجه میشم .

    A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time,
    or established connection failed because connected host has failed to respond 176.56.158.134:443


    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace
    for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Net.Sockets.SocketException: A connection attempt failed because the connected party
    did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond 176.56.158.134:443



    نظری دارید؟

  40. #40

    نقل قول: سمپل درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت به همراه فایل ضمیمه و توضیحات متد ها

    سلام خسته نباشید.
    از اینکه این تایپیک رو ایجاد کردید ممنون.
    اما نکته اصلی این هستش که چرا ما نمی تونیم یک کتاب الکترونیکی کامل که توش نمونه کد داره رو مثله کتابهای الکترونیکیه انگلیسی زبانها درست کنیم .
    زحمت کشیدی و پی دی اف گذاشتی اما یه جاهاش بد جوری میلنگه ، اگه امکانش هست یه نمونه کد هم بزار تا بتونیم بدون سوالایه الکی و وقت گیر پرداخت آنلاین رو انجام بدیم.
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط jmajid در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 خرداد 1399, 15:01 عصر
  2. POST در PHP برای ارتباط با درگاه پرداخت اینترنتی ملت
    نوشته شده توسط sina_saeedi82 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1392, 15:09 عصر
  3. خرید سیستم پرداخت آنلاین بانک ملت
    نوشته شده توسط <body> در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1391, 01:07 صبح
  4. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک اقتصاد نوین
    نوشته شده توسط usef.e1364 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 11:58 صبح
  5. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
    نوشته شده توسط leila_mahyanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 13:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •