نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تایپ در textbox و ظاهر شدن لیستی مانند جستجو در google

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hamedjonjon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    man inja zendegi mikonam,khoneie babam!!!
    سن
    34
    پست
    93

    تایپ در textbox و ظاهر شدن لیستی مانند جستجو در google

    سلام دوستان عزیز
    می خواستم یه جستجو در دیتابیس انجام بدم که با تایپ داخل یه textbox لیستی از موارد یافت شده رو در زیر اون نشان بده
    دقیقا مانند جستجو در گوگل

    راه حلی که به ذهنم رسید این بود که در TextChange Event مربوط به textbox یک کوئری جستجو بنویسم که با هر بار تغییر متن داخل دیتابیس جستجو انجام بده و محتویات یک دیتاگرید ویو رو تغییر بده

    اگه راه حل بهتری وجود داره لطفا کمکم کنید
    با تشکر از افرادی که پاسخ میدهند
    آخرین ویرایش به وسیله hamedjonjon : شنبه 24 تیر 1391 در 15:21 عصر

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: تایپ در textbox و ظاهر شدن لیستی مانند جستجو در google


  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hamedjonjon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    man inja zendegi mikonam,khoneie babam!!!
    سن
    34
    پست
    93

    نقل قول: تایپ در textbox و ظاهر شدن لیستی مانند جستجو در google

    سلام
    ببخشید
    نمی دونستم دقیقا چه چیزی رو جستجو کنم
    ممنون از راهنمایی شما

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hamedjonjon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    man inja zendegi mikonam,khoneie babam!!!
    سن
    34
    پست
    93

    نقل قول: تایپ در textbox و ظاهر شدن لیستی مانند جستجو در google

    در فایل Auto Complete_ADO.rar
    یک DAL.dll بود که اون رو به برنامه خودم اضافه کردم اما در کد
    DAL.SQLdb db = new DAL.SQLdb()

    SQLdb رو نمیشناسه و قرمز میشه و میگه
    does not exist in DAL

    مشکل از کجاست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: تایپ در textbox و ظاهر شدن لیستی مانند جستجو در google

    من الان تست کردم، مشکلی نداشت!
    در ضمن، سوالات مربوط به هرتاپیک رو داخل خودش اگه بپرسید سریعتر جواب میکیرید!

تاپیک های مشابه

  1. ظاهر شدن پیغام restart vs در کنترل سفارشی شده textbox
    نوشته شده توسط behzadk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1388, 20:48 عصر
  2. باز شدن listbox موقع تایپ در textbox
    نوشته شده توسط thuvsrt در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 19:40 عصر
  3. ظاهر شدن اعداد فارسی در تگ <OL>
    نوشته شده توسط ویندوز کار در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 06:58 صبح
  4. ظاهر شدن یک تصویر بعد از چند دقیقه فشار ندادن هیچ کلیدی ....
    نوشته شده توسط alireza_63 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1383, 07:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •