نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در تنظیم footer سایت

  1. #1

    مشکل در تنظیم footer سایت

    یه قالب سه ستونه دارم حالا اون ستون وسطیه هر چی margin هم میکنم صاف می چسبه به footer
    یعنی footer با بلندی کوتاهی دو تا ستون دو طرف مشکل نداره ولی وقتی ارتفاع وسطی بیشتر از کناری ها میشه ستون وسط و footer میچسبن به هم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    نت
    پست
    380

    نقل قول: footer

    دوست عزيز كد رو بزار
    اگر از فلوت استفاده كردي دقت كن كلير كني

  3. #3

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    میشه بگین مفهوم این clear کردن چیه؟

  4. #4
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    سلام
    clear به کلی خاصیت های float دست بالاشو خنثی میکنه.پس clear برای خنثی کردن خاصیت float به کار میره..
    برای مشکلتون باید از دیو های تو در تو به درستی استفاده کنید و توسط margin اندازه بین اونهارو تنظیم کنید.
    اگه قسمتی که مشکل دارید رو ضمیمه کنید راحتر به جواب خواهید رسید ..
    موفق باشید..

  5. #5

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    من بشدت مبتدی ام



    #content {
    width: 960px;
    margin: 0 auto;
    padding: 20px 0 30px 0;

    }

    /* Content > Main */

    #main {
    float:left;
    width: 500px;
    margin-left:30px;
    }



    .box3
    {
    width:500px;
    height:30px;
    background:url(images/ph33.png)no-repeat;
    background-position:center;
    color:#8BD3EB;
    text-align:center;
    background-position:center;
    }
    .endbox3
    {
    width:500px;
    height:30px;
    background:url('images/ph3.png') no-repeat center;
    color:#8BD3EB;
    text-align:center;
    }

    .main2 {
    float:left;
    width: 500px;
    background-color:#8BD3EB;
    background-position:center;

    }

    #footer
    {
    clear: both;
    width:960px;
    background: #F7F7F7 url(images/img07.gif) repeat;

    }

    .sidebar {
    float: right;
    width: 200px;
    }

    .sidebar2 {
    float:left;
    width: 200px;
    }


    که اینطور استفاده کردم


    <div id="content" dir="rtl">


    <div class="sidebar2">
    </div>


    <div id="main" dir="rtl" align="center">


    <table cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
    <td >


    <div class="box3"></div>


    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>


    <div class="main2">
    <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
    </asp:ContentPlaceHolder>
    </div>


    </td>
    </tr>


    <tr>
    <td >


    <div class="endbox3"></div>


    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td >
    <br />
    </td>
    </tr>
    </table>


    </div>


    <div class="sidebar" dir="rtl">
    </div>

    </div>

    <
    div id="footer" align="right" dir="rtl">
    </div>






    الان که main2 و بقیه رو گذاشتم توی جدول درست شده ولی قبلش عکس توی endbox3 رو نشون نمیداد و main2 میچسبید بالای footer نمیدونم چرا؟
    راستی ممنون که وقت میزارین و جواب میدین.. خیلی ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله zahrashoja : دوشنبه 26 تیر 1391 در 21:24 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    سلام.
    من دقیقاً نمی دونم شما چی می خواستید این کار به چه شکل باشه ولی با استفاده از کدهای خودتون من کدهای زیر رو نوشتم و نتیجه رو می تونید در شکل زیر ببینید. البته من با فایرفاکس امتحان کردم.
    site.GIF
    body 
    {
    background:#222;
    }
    #content {
    width: 960px;
    margin:0 auto;
    padding: 20px 0 30px 0;
    min-height:10px;
    background:red;
    overflow:hidden;
    }
    /* Content > Main */
    #main {
    float:left;
    width: 500px;
    margin-left:30px;
    background:orange;
    min-height:300px;
    overflow:hidden;
    }
    .box3
    {
    width:500px;
    height:30px;
    background:url(images/ph33.png)no-repeat;
    background-position:center;
    color:#8BD3EB;
    text-align:center;
    background-position:center;
    background:green;
    }
    .endbox3
    {
    width:500px;
    min-height:30px;
    background:url('images/ph3.png') no-repeat center;
    color:#8BD3EB;
    text-align:center;
    background:#111;
    }

    .main2 {
    float:left;
    width: 500px;
    background-color:#8BD3EB;
    background-position:center;
    }

    #footer
    {
    width:960px;
    background: #F7F7F7 url(images/img07.gif) repeat;
    margin:0 auto;
    }
    .sidebar {
    float: right;
    width: 200px;
    background:silver;
    }
    .sidebar2 {
    float:left;
    width: 200px;
    background:silver;
    }

    کد HTML:
    <div id="content" dir="rtl">
            <div class="sidebar2">sidebar2</div>
            <div id="main" dir="rtl" align="center">
            main
                <div class="box3">box3</div>
                <div class="main2">
                <asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
                </asp:ContentPlaceHolder>
                </div>
                <div class="endbox3">endbox3</div>
            </div>
            <div class="sidebar" dir="rtl">sidebar</div>
        </div>
    <div id="footer" align="right" dir="rtl">footer</div>
    حالا اگه چیز دیگه ای مد نظرتون بوده در میون بزارید اگه تونستم کمک می کنم.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    واااای ممنونم .. امتحان میکنم ببینم چه طور میشه
    تازه شروع کردن به یاد گرفتن css و این اولین تجربه مه
    چیزی که مد نظرمه در حالت کلی یه قالب سه ستونه س که من میخوام در اول و آخر قسمت main یه تصویر بزارم ..

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    آهان الآن متوجه شدم.
    خوب برای اینکه قسمت نارنجی دیده نشه min-height مربوط به main# رو کمش کنید مثلاً 10 پیکسل و اون کلمه main رو که در قسمت html نوشته بودم پاکش کنید.
    .......................
    به کلاس main2 اگه کد زیر رو اضافه کنید قسمت آبی بلندتر میشه.
    min-height:500px;

    .......................
    یه پیشنهاد هم دارم که به نظرم کار رو زیباتر میکنه
    در قسمت html فوتر رو داخل div با آی دی content قرار بدید
    یعنی
    کد HTML:
    <div class="sidebar" dir="rtl">sidebar</div>
            <div id="footer" align="right" dir="rtl">footer</div>
        </div>
    و
    به footer# کد زیر رو اضافه کنید
    clear:both;

  9. #9

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    myweb2.jpg

    این شکل سایتمه که تقریبن ازش راضی ام.. به نظرتون چطوره؟؟؟
    فقط با منوش کمی مشکل دارم که دقیقن وسط باشه.. با margin و padding هم نتونستم درستش کنم



    #menu {

    height: 40px;
    margin-top: 0px;
    width:940px;
    }

    #menu ul {

    list-style: none;
    line-height: normal;
    width:529px;
    }

    #menu li {
    display: inline;
    }

    #menu a {
    display: block;
    float: right;
    height: 26px;
    padding: 14px 18px 0 20px;
    background: url('../images/img06.gif') no-repeat;
    text-transform: uppercase;
    text-decoration: none;
    font-weight: bold;
    text-align: right;
    }



    #menu .first a {

    background: none;
    }



    کد HTML:
    <div id="menu" align="center" dir="rtl">
    
        <ul  dir="rtl">
      
      <li><a href="RegA.aspx" title="" dir="rtl">ثبت نام آژانس ها</a></li>
            <li><a href="#" title="" dir="rtl">لیست آژانس ها</a></li>
            <li><a href="#" title="" dir="rtl">پنل مدیریت</a></li>
            <li><a href="#" title="" dir="rtl">راهنمای عضویت آژانس</a></li>
            <li class="first"><a href="#" title="" dir="rtl">درباره ما</a></li>
        </ul>
    </div>
    
    
    <!-- content -->
    
    <div id="content" dir="rtl" align="center">
    
    
    <div class="sidebar2">
    ...

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    این شکل سایتمه که تقریبن ازش راضی ام.. به نظرتون چطوره؟؟؟
    خوبه، من که خوشم اومد.
    فقط با منوش کمی مشکل دارم که دقیقن وسط باشه.. با margin و padding هم نتونستم درستش کنم
    اینطوری نمی تونم نظری بدم. اگه خواستی کارت رو ضمیمه کن شاید تونستم بفهمم مشکلش چیه.
    اگرم می خوای بگو خودم یه نمونه درست کنم بزارم برات.

  11. #11

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    منوشو درست کردم ممنون
    نمیدونم درسته سوالای دیگه ای هم توی همین تاپیک بپرسم یا نه
    چرا بعضی وقتا تغییرایی که توی style sheet می دم توی صفحه سایت اعمال نمیشن و صفحه با همون استایل قبلی اجرا میشه؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل در تنظیم footer سایت

    چرا بعضی وقتا تغییرایی که توی style sheet می دم توی صفحه سایت اعمال نمیشن و صفحه با همون استایل قبلی اجرا میشه؟؟؟
    با مثال بگی فکر کنم بهتر باشه.
    ببین مثلاً یه نفر یه همچین سوالی یه دفعه پرسیده بود و وقتی پروژه ش رو نگاه کردم دیدم عکسهاشو بد آدرس دهی کرده بود و به همین دلیل عکساش دیده نمیشد.

    نمیدونم درسته سوالای دیگه ای هم توی همین تاپیک بپرسم یا نه
    ببین در تاپیک جدا بپرسی هر سوالی رو بهتره چون اون طوری فکر می کنم افراد بیشتری به تاپیکت سر بزنن و جواب بدن.
    راستی دو تا لینک که به نظرم خیلی خوبن می زارم اینجا امیدوارم به دردت بخورن:
    http://matthewjamestaylor.com/blog/b...rowser-support

    http://www.ezineasp.net/post/Div-3-C...-layout-1.aspx

تاپیک های مشابه

  1. یه مشکل(قابل توجه مسئولین سایت)
    نوشته شده توسط Tirdad در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 20:59 عصر
  2. تنظیم ساعت سایت مطابق با تغییر ساعت رسمی ایران
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1384, 16:55 عصر
  3. مشکل در Query های سایت
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 12:36 عصر
  4. مشکل اجرای php‌ در سایت لیکوس
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1382, 12:47 عصر
  5. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •