نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

  1. #1

    Arrow بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    سلام
    من یه فایل word دارم که می خوام از طریق برنامه اون رو باز کنم و متنهایی رو به انتهاش اضافه کنم.
    ممنون میشم راهنمائی کنید.
    موفق باشید.

  2. #2

    نقل قول: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    دوستان منتظر راهنمائی ام.
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    برای باز کردن فایل Word می تونی از این کد استفاده کنی :

    قبلش Microsoft.Office.Interop.Word رو به Reference هات اضافه کن

    OpenFileDialog Ofd = new OpenFileDialog();
    Ofd.Filter = "Doc File|*.doc|Docx File|*.docx";
    Ofd.CheckFileExists = true;
    Ofd.CheckPathExists = true;
    Ofd.InitialDirectory = @"C:\";
    Ofd.RestoreDirectory = true;

    if (Ofd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    ApplicationClass Word = new ApplicationClass();
    object file = Ofd.FileName;
    object nullobject = System.Reflection.Missing.Value;
    Document docs = Word.Documents.Open
    (ref file, ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject,
    ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject,
    ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject,
    ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject
    );
    docs.ActiveWindow.Selection.WholeStory();
    docs.ActiveWindow.Selection.Copy();
    IDataObject data = Clipboard.GetDataObject();
    richTextBox1.Text = data.GetData(DataFormats.Text).ToString();
    docs.Close(ref nullobject, ref nullobject, ref nullobject);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    این لینکم ببین :

    کد HTML:
    http://www.codeproject.com/Articles/36432/Edit-Microsoft-Word-Document-From-Your-Application

  5. #5

    نقل قول: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    ممنون. این الان داره فایل وورد رو می خونه. بعد اگه بخوام به آخر همین فایل وورد متنی رو اضافه کنم, چجوری میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله مرتضی تقدمی : سه شنبه 27 تیر 1391 در 12:45 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    123

    نقل قول: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    با سلام
    آقای Sirvan-me من با همین کدها فایل ورد رو باز کرده و یک متن خاص رو عوض کرده ام
    ولی هر جا که داخل فایل ورد یک تکست باکس باشه متن داخل اونو نمیتونه بخونه آیا شما نظری در این مورد دارید؟
    آخرین ویرایش به وسیله NaserHadi : دوشنبه 02 مرداد 1391 در 12:38 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    123

    نقل قول: بازکردن فایل word موجود و اضافه کردن متن به انتهای آن

    آیا کسی برای مشکل مطرح شده راه حلی نداره؟

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن متن به خط خاصی از فایل متنی
    نوشته شده توسط niloo17 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1400, 19:46 عصر
  2. اضافه کردن متن به فایل ورد
    نوشته شده توسط manamana در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1390, 19:23 عصر
  3. اضافه کردن متن به انتهای ادیت کنترل (MFC)
    نوشته شده توسط m-taheri در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 00:30 صبح
  4. ویرایش تصاویر و اضافه کردن متن
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 08:30 صبح
  5. اضافه کردن متن به اول فایل؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 03:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •