نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خاصیت Enabled برای Command Manager های Janus کار نمیکنه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457

    خاصیت Enabled برای Command Manager های Janus کار نمیکنه

    من که نتونستم یه منو یا تولباری رو که با Janus Components ساختم غیرفعال کنم
    چیکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    عجیبه این کد هم کار نمیکنه:
    pnlBookInformation.Visible = False
    pnlBookInformation.Hide()

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    این یکی دیگه باور نکردنیه:
    من هیچ event ای پیدا نکردم که برای close کردن یه panel باشه.
    حتما من دارم اشتباه می کنم
    نمیدونم... خیلی عجیبه...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط vbapr2005
    من که نتونستم یه منو یا تولباری رو که با Janus Components ساختم غیرفعال کنم
    چیکار کنم؟
    سلام
    عزیز جان منو و Toolbae در جانوس با فارسی چندان سازگار نیست (اگه این مشکل در نسخه 3 ویژه VS2005 حل بشه دیگه عالی میشه). بهتون پیشنهاد میکنم سراغ این دو کامپوننت از سری کامپوننتهای جانوس نرید.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    vbapr2005 کامپوننتهای جانوس توی Vs 2005 کار نمیکنند . تو داری کجا ازش استفاده میکنی . ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    نقل قول نوشته شده توسط Hamedm
    سلام
    عزیز جان منو و Toolbae در جانوس با فارسی چندان سازگار نیست (اگه این مشکل در نسخه 3 ویژه VS2005 حل بشه دیگه عالی میشه). بهتون پیشنهاد میکنم سراغ این دو کامپوننت از سری کامپوننتهای جانوس نرید.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان
    آقا حامد عزیز مشکل اینه که من برنامه ام فارسی نیست اصلا یک کلمه فارسی توش نیست نه منو ها نه تولبار نه هیچ چیز دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط habedijoo
    vbapr2005 کامپوننتهای جانوس توی Vs 2005 کار نمیکنند . تو داری کجا ازش استفاده میکنی . ؟
    هدایت عزیز من(برای این پروژه) از ویژوال استودیو دات نت 2003 استفاده می کنم.
    من نتونستم کنترلی که کار Panel های Janus رو انجام بده رو توی ویژوال بیسیک 2005 پیدا کنم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    راستی این هم یه عکس از برنامم(البته فقط ظاهرش رو درست کردم و کد نویسیش خیلی وقت میخواد اون هم با توجه به این که الان آخر ترمه)

    البته شرمندم چون مانیتور ما قدیمیه و رزولوشن بالا تر از 800x600 رو ساپورت نمیکنه. بخاطر همین بقیه ی پنل ها رو نتونستم باز کنم
    اینو هم بگم که من الان که دارم این برنامه رو مینویسم با یه دیتابیس خیلی ساده کار میکنم بخاطر همینه که خیلی از فیلد ها خالی ان
    حالا جواب سوال دومی که پرسیدم چیه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    ببینم واقعا کسی نمیدونه چجوری باید اینا رو invisible یا unabled کرد؟
    این دیگه خدا وکیلی خیلی آسونه یک کلمه اس

    بگید دیگه

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط vbapr2005
    ببینم واقعا کسی نمیدونه چجوری باید اینا رو invisible یا unabled کرد؟
    این دیگه خدا وکیلی خیلی آسونه یک کلمه اس

    بگید دیگه
    سلام

    از خود سایت جانوس بپرس. در اون سایت انجمنهایی برای پاسخ دهی سوالات برنامه نویسان در مورد کامپوننتهای جانوس وجود داره.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

تاپیک های مشابه

  1. مشکل بعد از انتقال سایت Ajax Enabled
    نوشته شده توسط omid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 00:58 صبح
  2. ASP.NET AJAX-Enabled Web Site
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 01:06 صبح
  3. debugging not enabled
    نوشته شده توسط fsima در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 14:06 عصر
  4. فعال یا غیر فعال کردن enabled یه mainmenu
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 15 مرداد 1386, 12:59 عصر
  5. تغییر رنگ کنترل ها در زمان false شدن enabled
    نوشته شده توسط negar84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 14:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •