نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    من کدهای زیر را در فایل .aspx.cs نوشتم تا یه سری textbox به تعداد result.lenght بسازم

    for (int i = 0; i < 3 && i < result.Length; i++)
    {

    for (int j = 0; j < 3; j++)
    {
    TextBox txt = new TextBox();
    txt.ID = "txt" + i+"_"+j;
    slice2.Controls.Add(txt);
    }
    Response.Write("<br/>");
    }

    نوع داده ی این ها رو میخوانم از نوع تاریخ فارسی انتخاب کنم. چطوری باید این کار رو کنم؟ این طرز نوشتن بعدا برای استفاده کردن از اطلاعاتش واسم مشکل ایجاد نمی کنه؟
    حتما متوجه شدین که من با گذاشتن شرط از ایجاد textboxهای بیش از 3 تا در هر ستون می خوام جلوگیری کنم ، یعنی اگه 10 تا در هر ردیف خواستم با گذاشتن کلیدی، اونا رو نشون بدم تا ظاهر سایت بد نباشه، برای اینکار تنها راه استفاده از hidden و visible کردنشون هست؟؟ توی صفحه هم یه سری فرم رو هی مخفی می کنم، خواستم ببینم راه دیگه ای نداره؟؟

    یه مورد دیگه ای هم که گیج شدم ، اضافه کردن یه خط بین این textboxها هست. خط آخر به جای اضافه کردن خط خالی بین textbox ها ، میره بالای سایتم و قبل از هدر خط اضافه می کنه. مشکلش چیه؟ راه های دیگه ای رو هم امتحان کردم اما جواب نداد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    سوالم اینقدر نامفهوم بود که کسی نتونست جواب بده؟؟!!

    اگه یه راهنمایی هم کنیم خودم میتونم ادامه ش بدم، اگه هم راهم کلا اشتباهه یه پیشنهاد فقط بگید، واسم کافیه .

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    سلام، تاحالا این مدلی ندیدم کسی کار کنه.
    میشه برگردیم به عقب تر و شما بگید که در کل می خواید چه کاری رو انجام بدید؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    مگه من چیکار کردم؟!!!

    یه مرحله قبل ، کاربر از طریق تقویم روزهایی رو انتخاب می کنه . خب مشخصه که من این تعداد از قبل ندارم، توی مرحله ی بعدی به ازای هر روزی که کاربر انتخاب کرده ، میخوام 3 تا textbox بگذارم. اینجوری که من نوشتم textbox ها رو نشون میده اما نمی دونم که اینها چه جوری داخل صفحه مرتب کنم. حتی یه خط جدید هم بینشون نمی تونم بگذارم.

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    واسه چی میخواید 3تا تکست باکس به ازای هر روز داشته باشید و بعدش قراره چی بشه؟
    اینارو میپرسم چون میخوام ببینم آیا راه ساده تری هم میتونم پیدا کنم واستون یا نه.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nasrin55
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    184

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    برای هر کدوم از روزها کاربر باید تعدادی زمان رو انتخاب کنه. این تعداد زمان های انتخابی هم برای هر روز مثل تعداد روز ها معلوم نیست ، پیش فرضش رو 3 گذاشتم. مثلا می تونه یکی از این تکس باکس ها رو پر کنه و یه فاصله ی زمانی رو بنویسه مثلا 3:00 - 4:30 ، ممکنه بخواد زمان های بیشتری رو هم انتخاب کنه. در مرحله ی بعد میخوام یه الگوریتمی رو روی این زمان ها و تاریخ ها پیاده سازی کنم

  7. #7

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    خوب بهتر نیست که بعد از انتخاب هر روز تو یه دراپ دان تمام ساعت های یک روز رو انتخاب کنه و بعد هم تو یه دراپ دان دیگه ساعت رو انتخاب کنه؟ بعد ثبت رو بزنه تا این انتخاب ذخیره بشه؟
    درست مثل سیستم schaduler توی فیس بوک
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  8. #8

    نقل قول: سوال در مورد ساخت فرم هایی با تعداد نامعلوم عناصر

    ببینید، اونی که تو فیس بوک هست، فقط می تونه یه روز و یه تاریخ برای هر روز انتخاب کنه، من می خوام بتونم چند روز و به ازای هر روز چند تاریخ انتخاب کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد ساخت کنترل ؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 12:42 عصر
  2. سوال در مورد بستن فرم در vb.net
    نوشته شده توسط arashkey در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 21:21 عصر
  3. سوال در مورد ساخت فایل ini
    نوشته شده توسط anf-b در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 03:33 صبح
  4. ---- سوال در مورد ساخت کامپوننت؟--------
    نوشته شده توسط kablayi در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 01:28 صبح
  5. سوال در مورد ساخت Service Application
    نوشته شده توسط meysam558 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 01:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •