نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: سوال : *char و char

  1. #1

    سوال : *char و char

    سلام. وقت بخیر

    سوال : چطور امکان داره این برنامه کوتاه انجام بشه؟




    #include <stdio.h>

    Void main(void){

    Char *a = “hadi”;

    Char b;

    b = a;

    }




    زبان C
    چون نوع متغییر ها با هم فرق میکنه این کار انجام نمیشه
    چیکار باید کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: سوال : *char و char

    b = *a صحیح است

  3. #3

    نقل قول: سوال : *char و char

    b = *a صحیح است
    سلام
    دوست عزیز فکر نکنم این دستور درست باشه چون a آرایه ای از نوع char هست و b فقط یک متغییر.
    (امید وارم درست گفته باشم چون الان سی ندارم)

  4. #4

    نقل قول: سوال : *char و char

    ممنونم از توجهتون

    ولی منظور منم همینه که چطور این امکان داره؟

    که یک آرایه رو به یک متغییر رشته ای تبدیل کنم؟

  5. #5

    نقل قول: سوال : *char و char

    که یک آرایه رو به یک متغییر رشته ای تبدیل کنم؟
    سلام
    من سی زیاد کار نکردم اما فکر کنم شما باید از CString.h استفاده کنید برای کار با رشته ها .

  6. #6

    نقل قول: سوال : *char و char

    نقل قول نوشته شده توسط rangine مشاهده تاپیک
    ممنونم از توجهتون

    ولی منظور منم همینه که چطور این امکان داره؟

    که یک آرایه رو به یک متغییر رشته ای تبدیل کنم؟
    از کلاس string در هدرفایل string از مجموعه کتابخانه‌ی STL استفاده کنید.

    این پیوند رو مطالعه کنید:


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: سوال : *char و char

    شما همون کاری که گفتم را بکن بعد دستور
    printf (&b) را بنویس و ببین که کلمه hadi نوشته میشه یا نه!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: سوال : *char و char

    ضمنا در C خالی که شما نه نوع string داری نه کلاس string راهش اینه که با پوینتر و آرایه ای از char کار کنی.

  9. #9

    نقل قول: سوال : *char و char

    امکان داره برای کار با pointer و char یک مثال بزنید؟؟

    مثلا ریز کردن یک رشته ساده و ریختن اون تو خونه های یک آرایه

    رشته: y=hadi:hoda

    مثلا :

    x= strtok(y,":");

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: سوال : *char و char

    char* X = "String" ;

    char a[6] ;

    a[0] = *X;
    a[1] = *(X + 1);
    a[2] = *(X + 2);
    a[3] = 0;

    char* Y = a; // Y = Str

    char P = *X; // P = S

    char* Z = (X + 3); // Z = ing

  11. #11

    نقل قول: سوال : *char و char

    ممنون از راهنماییتون

    با این اوصاف کار کردن با یک رشته ساده تو زبان c مثل آپولو هوا کردن میمونه!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: سوال : *char و char

    آره از ی سری لحاظ کار با رشته سخته .
    ولی توابع کار با رشته وجود داره که کار رو راحت تر میکنه !

    ی مثال :

    char x[10];
    #include <iostream.h>
    void strtok(char* p , char S)
    {
    int i = 0;
    while(*(p + i) != S)
    {
    x[i] = *(p + i);
    i++;
    }
    }

    int main()
    {
    strtok("Test:Trrrr" , ':');
    cout << x;
    }

  13. #13

    نقل قول: سوال : *char و char

    TARGET عزیز. واقعا ممنونم از وقتی که برای آموزش و راهنمایی امثال من صرف میکنی.

    ابن کد رو میتونی یکم برام توضیح بدی؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: سوال : *char و char

    ی متغیر سراسری تعریف کردم که بعد از جداسازی رشته رو بذارم اونجا
    بعدم تابع که پارامتر اول اشاره گر به رشته پارامتر دوم پارامتری که قراره اونو دید جدا کنه
    تابع از جایی که اشاره گر هست یعنی ابتدای رشته ی بایت ی بایت میره جلو و هموون بایتو داخل آرایه میذاره تا وقتی اون بایت برابر با کاراکتر مورد نظر باشه که پایان بده کار رو

  15. #15

    نقل قول: سوال : *char و char

    مرسی targete عزیز. ممنونم از راهنماییت. کاملا متوجه شدم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: فرق بین char str[] , char * str
    نوشته شده توسط binyaft در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 آبان 1389, 19:51 عصر
  2. تفاوت تبدیل نوع const char* به char*
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1388, 16:49 عصر
  3. سوال در مورد char
    نوشته شده توسط ali.2566 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 03:58 صبح
  4. چطوری char* رو به int تبدیل کنیم (خیلی فوری)
    نوشته شده توسط Bandeye_khoda در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 15:16 عصر
  5. سوال در مورد توابع byte و char
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1383, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •