نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

  1. #1

    مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    دوستان من می خوام اشاره گر موس را عوض کنم و فایل با پسوند cur را در مسیر پروژه قرار می دهم
    وقتی از فایل اشاره گر خود ویندوز استفاده میکنم مشکلی نیست و تغییر می کنه ولی وقتی یه فایل اشاره گر را از اینترنت دانلود می کنم و یا خودم درست می کنم نرم افزار خطا می ده مشکلش چیه؟

    cu.JPG

  2. #2

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    با سلام خدمت شما دوست عزیزم

    برای من کار کرد کدم :


    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Cursor = new Cursor("d:\\Cursor Entry_97.cur");
    }


    به صورت استریمم نوشتم جواب داد اینم کدش :


    FileStream fs=new FileStream("d:\\Cursor Entry_97.cur",FileMode.Open);
    byte[] ar=new byte[fs.Length];
    fs.Read(ar,0,(int)fs.Length);
    fs.Close();
    MemoryStream ms = new MemoryStream(ar, 0, (int)ar.Length);
    this.Cursor = new Cursor(ms);


    در تصویر ارور برنامه شما ارور داده که فرمت کرسر شما valid یا معتبر نیست و فایل ممکنه خراب باشه اونو به حالت استریم بخونید.

    میشه کرسرتونو آپلود کنید تا بهترین کد که کار کنه براتونو بنویسیم؟

    موفق باشین
    بایت بایت
    فعلا

  3. #3

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    بفرما دوست عزیز مثلا من این را ازاینترنت دانلود کردم که با کد شما هم جواب نداد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar h.rar‏ (1,017 بایت, 6 دیدار)

  4. #4

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    دوست عزیز فرمت cur را قبول نمیکنه چه برسه به ico

  5. #5

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    مثل اینکه اونقدر هم ساده نیست

  6. #6

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    با سلام مجدد

    براتون درستش کردم میتونین دانلود و استفاده کنید

    موفق باشید
    بایت بایت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    حالا چه کارش کردین ؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل ساده در تغییر اشاره گر موس

    با سلام مجدد

    نیگا کنید بیشتر کرسرهایی که از اینترنت گرفته میشه چون کار خود مایکروسافت نیست و اصطلاحا مچ برنامه نیست دچار مشکلن,چون مثلا مایکروسافت کرسرها رو 24بیتی و سایز 32*32 نهایت 48*48 میسازه اما بقیه برای وضوع بیشتر کرسرهاشون رو 64*64 و به بالا میسازن پس وقتی شما وارد برنامتون میکنیدش اذیتتون میکنه,من کار خاصی انجام ندادم کرسر شما رو وارد نرم افزار Axialis IconWorkshop کردم و سایزهای اضافی رو پاک و دوباره سیو کردم,یه چیز دیگم هست اینکه شما میتونین .ico هم به کرسر اختصاص بدید.

    امیدوارم قشنگ توضیح داده باشم چون چندتا از دوستان پیام خصوصی دادن کدهاتون و متنهاتون کم و بهینه اما نامفهومه.

    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر رنگ لیبل باقرارگرفتن اشاره گر موس روی ان؟
    نوشته شده توسط ali8331 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 15:02 عصر
  2. تغییر مکان اشاره گر موس و بردن ان به مکانی مشخص
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 00:11 صبح
  3. یه مشکل ساده !!
    نوشته شده توسط sina_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 08:50 صبح
  4. تغییر شکل کرسر(موس)وتوابع api...
    نوشته شده توسط amir58 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1383, 07:06 صبح
  5. یک مشکل ساده با کنترل ADO
    نوشته شده توسط Doctor Sinohe در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 شهریور 1382, 19:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •