نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پیدا کردن لینک دانلود از طریق سورس سایت؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    پیدا کردن لینک دانلود از طریق سورس سایت؟

    سلام به همه دوستان و برنامه نویسان گل!
    یه سوال داشتم، من سورس سایت رو از طریق inet به دست اوردم، حالا میخوام تمام لینک های دانلود رو که اینطوری هستن رو بزارم توی یه لیستباکس.
    چطوری میشه اینکارو کرد؟ میخوام تمام لینک ها برن توی لیستباکس
    <div style="float:left;"><a href="DOWNLOAD LINK" rel="nofollow" target="_blank" style="color:green;">Download</a></div> 

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن لینک دانلود از طریف سورس سایت؟

    سلام علیکم
    تابع زیر را در ماژول کد یا فرم قرار بدهید:
    Public Sub SourceLinksGunner(sContents$, CResult As Collection)
    On Error Resume Next
    Dim sHRef$, lQutePos&
    Dim lLPos&
    'Const sLINK$ = "<a href="""
    Const sLINK$ = "href="""
    Set CResult = New Collection
    Do
    lLPos& = InStr(lLPos& + 1, sContents$, sLINK$, vbTextCompare)

    If lLPos& > 0 Then
    lLPos& = lLPos& + Len(sLINK$)
    lQutePos& = InStr(lLPos& + 1, sContents$, """")
    sHRef$ = Mid(sContents$, lLPos&, lQutePos& - lLPos&)
    If sHRef$ > "" Then
    CResult.Add sHRef$
    End If
    End If
    Loop Until lLPos& = 0
    End Sub



    برای مثال:
    Private Sub Command1_Click()
    Dim res As New Collection
    Dim i
    Call SourceLinksGunner(Text1, res)

    List1.Clear
    For i = 1 To res.Count
    List1.AddItem res(i)
    Next 'i
    End Sub


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : یک شنبه 01 مرداد 1391 در 16:43 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    نقل قول: پیدا کردن لینک دانلود از طریف سورس سایت؟

    سلام دوباره خدمت استاد ولژدی
    ممنون از ماژولتون، یه سوال دیگه در همین رابطه داشتم.
    <a rel="external" href="LINK" target="_blank">
    <b> NAME </b>


    اگه تو این سورس من بخوام همه ی LINK ها و NAME هارو پیدا کنم چطوری باید انجام بدم؟
    کلا اگه یه توضیحی بدین یا یه منبعی یا تاپیکی معرفی کنین ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: پیدا کردن لینک دانلود از طریف سورس سایت؟

    سلام علیکم
    اگه تو این سورس من بخوام همه ی LINK ها و NAME هارو پیدا کنم چطوری باید انجام بدم؟
    اگر:
    Const sLINK$ = "<a href="""

    را با:
    Const sLINK$ = "href="""

    جایگزین کنیم احتمالا" مشکل برطرف شود، دوباره کد پست دو را بررسی کنین
    در مورد نام ها، اگه منظورتان متنی هست که در پست 3 نشان دادین، این تنها یک متن paragraph هست که id/nameیی برای آن تعریف نشده و برای جداسازی پاراگراف ها هم میتوانیم ابتدا تگهای p را یافته سپس رشته مابین تگ شروع و پایان p را جدا کنیم

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خابگاه دانشگاه دامغان:|
    پست
    232

    نقل قول: پیدا کردن لینک دانلود از طریف سورس سایت؟

    همچین کدی برای VB.Net هم هست؟
    خیلی لازم دارم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونگی پیدا کردن لینک نظر آخرین پست وبلاگ
    نوشته شده توسط momomomo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 10:46 صبح
  2. سوال: پیدا کردن لینک
    نوشته شده توسط Shadows11 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 07:38 صبح
  3. آموزش: پیدا کردن لینک ها در سایت ها با VB
    نوشته شده توسط alih4cker در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 22:13 عصر
  4. پیدا کردن لینک صفحات
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 20:56 عصر
  5. پیدا کردن لینک صفحات
    نوشته شده توسط raravaice در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 20:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •