نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعریف ماتریس با درایه های ماتریس در متلب

  1. #1

    تعریف ماتریس با درایه های ماتریس در متلب

    سلام دوستان
    کسی هست که طریقه تعریف یک ماتریس رو تو متلب بدونه که درایه های اون هم ماتریس باشه و یا نرم افزار دیگه ای به من معرفی کنه که بشه این کارو توش کرد، واسه انجام پروژه مدلسازی بهش نیاز دارم . و اینکه آیا شما نرم افزار مدلساز دو بعدی جهت مدلسازی صف میشناسید؟

  2. #2

    نقل قول: تعریف ماتریس با درایه های ماتریس در متلب

    من هم واریانس ماتریس با درایه های ماتریس میخوام؟

  3. #3

    نقل قول: تعریف ماتریس با درایه های ماتریس در متلب

    سلام
    ماتریس با درایه های ماتریس را می شه با cell درست کرد
    مثلا چهار تا ماتریس داریم هر کدوم با سایزهای 4در4 و 9در9 و 7در7 و 5 در 5 که می خواهیم اونها را داخل یک سلول 2 در 2 بذاریم

    a = rand(4);
    b = rand(9);
    c = rand(7);
    d = rand(5);
    mycell ={};
    mycell{1,1} = a;
    mycell{1,2} = b;
    mycell{2,1} = c;
    mycell{2,2} = d;

  4. #4

    نقل قول: تعریف ماتریس با درایه های ماتریس در متلب

    یک سیگنال EEG که شامل cell به انداره ی30*2 می باشد . این سیگنال ها از 6 کانال با نرخ نمونه برداری 256 hz ضبط شده و شامل 2 کلاس میباشد.و داخل هر آزمایش ماتریسی به ایعاد 256*6 است.و ردیف 2 مانند اول نیز دارای کلاس دوم با 30 ازمایش و داخل هر آرمایش ماتریس 256*6

    1- میانگین و واریانس داده ها ی هر کانال محاسبه شود.

تاپیک های مشابه

  1. آدرس خانه های ماتریس سطری و ستونی
    نوشته شده توسط kivoon در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 19:37 عصر
  2. سوال: مشکل در تعویض قطر‌های ماتریس
    نوشته شده توسط 144liber در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 18:29 عصر
  3. وارد کردن درایه های یک ماتریس با استفاده از keypress
    نوشته شده توسط qqwweerr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 22:59 عصر
  4. سوال: تعریف password برای client های workgroup
    نوشته شده توسط AR nekoo در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 06:03 صبح
  5. دسترسی به درایه های یک ماتریس
    نوشته شده توسط negar_1366 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 09:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •