نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: دریافت سورس یک سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    دریافت سورس یک سایت

    سلام بر همگی . دوستان من می خوام سورس یک سایت رو دریافت کنم . نیاز به سرعت زیاد دارم . اول با inet امتحان کردم که اصلا سورس این سایت رو نگرفت . بعد با rhc و web browser تست کردم که این ها هم سرعتشون خیلی پایین بود یعنی در حد 2-3 دقیقه طول کشید.بعد از تابع URLDownloadToFile هم امتحان کردم که اینم سرعت خوبی نداشت.
    می خواستم ببینم راه دیگه ای هم هست ؟ من میخوام سورس سایت 4shared رو بگیرم.
    ممنون از همگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام.
    با وینسوک امتحان کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام . ممنون به خاطر پاسختون بهنام جان.
    ولی از وینسوک بلد نیستم . اگر میشه راهنمایی کنید.
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام علیکم

    سورس زیر بررسی کنید

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : سه شنبه 03 مرداد 1391 در 13:58 عصر
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    کد HTML:
    Run-time error '40006':
    
    Wrong protocol or connection state for the requested transaction or request

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام.ممنون جناب واژدی
    الان امتحان کردم سرعت دریافتش خوبه ولی کدی که می ده یه جوریه . چیزایی که تو سورس صفحه هست تو اون کد نیست. و چطور میشه تشخیص داد که کل سورس رو خونده یا نه.
    اگه این دو مورد را بررسی کنید ممنون میشم.

  7. #7

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    کدی که می ده یه جوریه
    اگه منظورتون ابتدای سورس هست، بله بالای سورس ، نتیجه بسته ارسالی اضافه میشود (حدودا" 10-12 خط) و تا پیش از سورس صفحه ادامه دارد

    چطور میشه تشخیص داد که کل سورس رو خونده یا نه
    طبیعتا انتهای سورس بایستی به </html> ختم شود که در صورت یافتن این تگ در انتهای سورس میتوانیم اطمینان از دریافت کامل صفحه اطمینان حاصل کنیم (یا رویداد SendComplete)

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام . منظور من اینجوری بود که مطالبی که در صفحه هست رو من در سورس که چستچو می کنم چیزی پیدا نمی کنم.
    با تشکر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    و در /html هم در آخر سورس نیست . فک کنم ناقص سورس رو میگیره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام اگر ممکنه راهنمایی کنید .

  11. #11

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام علیکم

    دوباره سورس پست 4 را بررسی کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    سلام . ممنون خیلی خوبه.
    ولی یه مشکلی که داره اینه وقتی که هنوز کل سورس رو نخونده پیقام completed رو میده.
    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven مشاهده تاپیک
    سلام . ممنون خیلی خوبه.
    ولی یه مشکلی که داره اینه وقتی که هنوز کل سورس رو نخونده پیقام completed رو میده.
    با تشکر
    1- چه سایتی رو میخواهید بخونید؟
    2- شما از کجا میفهمید که هنوز کل سورس رو نخونده؟

  14. #14

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ho3ein.3ven
    ولی یه مشکلی که داره اینه وقتی که هنوز کل سورس رو نخونده پیقام completed رو میده.
    نمیتوان گفت 100% اما در اغلب اوقات صحیح هست چراکه انتهای فایل به تگهای < /html > و < /body > ختم میشود
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    چون بعد از اینکه این پیغام رو میده باز هم سورس اضافه می کنه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    با تشکراز همگی . این تکه کدش رو به صورت زیر تغییر دادم درست شد:
    If LCase(sBuffer) Like "*</body>" & vbCrLf & "</html>*" Then DataCompleted

  17. #17

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    شاید اگر کد را بصورت زیر ویرایش کنیم بهتر باشد چرا که معلوم نیست در همه سورس ها تگ Html بلافاصله پس از Body قرار گرفته باشد یا این دو تگ بدون کاراکتر انتهای خط، پشت سر هم قرار گرفته باشند

     If LCase(sBuffer) Like "*<*/body*>*<*/html*>*" Then DataCompleted     


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله محسن واژدی : چهارشنبه 04 مرداد 1391 در 10:44 صبح
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ho3ein.3ven
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    1,185

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    روی اون سایتی که من می خوام کار کنم اون کار جواب میده .
    اگه میشه در مورد این کدی که الان گذاشتین یکم توضیح بدین.
    ممنون

  19. #19

    نقل قول: دریافت سورس یک سایت

    با عرض پوزش، تگ های body و html توسط وی بولتن حذف شده بودند دلیل اینکه چرا اینطور است ممکن هست بخاطر خاموش بودن تگ های HTML باشد، کد را با کمی تغییرات جایگزین کردم، ستاره های داخل تگها صرفا برای جلوگیری از حذف هستند وگرنه تاثیری در نتیجه نهایی ندارند

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. Inet یا Winsock و دریافت سورس سایت با پ%ر%و%ک% س% ی
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1392, 16:06 عصر
  2. کلاس دریافت سورس سایت
    نوشته شده توسط _behnam_ در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1390, 00:46 صبح
  3. سورس یه سایت با دات نت
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 37
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 00:42 صبح
  4. درخواست رفع مشکلات سورس وب سایت
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1387, 17:26 عصر
  5. این کد را برای دریافت html یک سایت نوشتم ولی در بعضی جاها کارکتر ؟را می بینم چرا؟
    نوشته شده توسط ali reza omid ali در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 08 بهمن 1384, 09:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •