نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

  1. #1

    تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

    با سلام
    ایا دیتا گرید ویو تنظیماتی داره که بتوان با ان مقدار اعشار اعداد درون سلولهای ان را تنظیم کرد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

    مثلا عدد اعشاری رو چی کار کنی؟

  3. #3

    نقل قول: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

    اعدادی که من دارم به این ضورت هست 12.467364 من میخوام فقط تادو رقم اعشار در دیتا گرید ویو نشان بده

  4. #4

    نقل قول: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

    کسی میتونه راهنمایی کنه؟

  5. #5

    نقل قول: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

    دوستان منم همین سوالو دارم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تنظیمات دیتا گرید ویو برای حذف اعشار اضافی

    نقل قول نوشته شده توسط mehran6764 مشاهده تاپیک
    دوستان منم همین سوالو دارم
    با سلام
    هم از طریق ویزارد میتونید این کار و انجام بدید هم از طریق کد نویسی که من اینجا کد نویسیش رو قرار میدم

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.Columns["نام ستون"].DefaultCellStyle.Format = " #.00";
    }

    نکتش این هست که باید حتماً ستونتون از نوع اعشاری (Double و..) بشه اگر به بانک وصله هم نوع اون فیلد باید اعشاری باشه
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد پیغام در گرید ویو برای حذف یک فیلد
    نوشته شده توسط f.ka2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 17:57 عصر
  2. سوال: نحوه اضافه کردن و جستجو و حذف تو دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mani_davodi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 18:21 عصر
  3. فونت برای دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط hallaji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 11:46 صبح
  4. اتصال یک دیتا گرید ویو به یک تکسباکس برای ادیت
    نوشته شده توسط Hamed228 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 10:32 صبح
  5. گرد کردن اعداد اعشار در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 08:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •