نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با dropdown

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    مشکل با dropdown

    سلام دوستان
    من در صفحه ای از وبم نیاز دارم که dropdown list ی که در صفحه ام دارم و به جدولم بصورت کدنویسی bind شده و مقدار میگیره برام اخرین مقدار را نشان بدهد بصورت پیش فرض .
    دستور زیر را میزنم ولی اخری را نشان نمی دهد . کسی میونه دلیلش رو بگه؟
    dropdownlist 1.selectedindex=dropdownlist1.items.count-1;


    یا چطوری می تونم تعداد سطرها رو از جدول که می گیرم در صفحه نشون بدهم؟ و به dropdown بگم اخرین رکورد یا بیشترین مقدار رو بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: مشکل با dropdown

    میتوانید تعداد را - 1 کنید بعد select index زا برابر با اون کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    نقل قول: مشکل با dropdown

    ممنون
    ولی تعداد را چطوری -1 کنم؟ منظورشما تو دستورsql هست؟ اگر منظورتون اینه نمیدونم چطوری مقدار ی که توسط sql میگیرم را به drop بدم!؟!؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    نقل قول: مشکل با dropdown

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    میتوانید تعداد را - 1 کنید بعد select index زا برابر با اون کنید.

    اما رکوردهای جدولی که dropdown ازش مقادیرش رو میگیره در حال تغییر هست . اینطوری نمیشه متاسفانه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: مشکل با dropdown

    SELECT        ForumName, CategoryID, ForumID
    FROM B_Forums
    ORDER BY CategoryID DESC

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jigily
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    زير سايه حضرت صاحب
    پست
    320

    نقل قول: مشکل با dropdown

    ببینید اگر می خواهید آخرین رکورد جدول را نشان بدهید این کد را دررویداد مثلاً لود صفحه بنویسید
    من یک دستوری می نویسم که این برای وقتی که با لینک linqtosql به دیتابیس وصل شده باشی
    mytable objmytable=new mytable();
    var query=(from q in objmytable.table1
    orderby q.id descending
    select q).take(1);
    drop.datasourc=query;
    drop.databind();

    ولی اگر از روش دیگه ای بخواهی به دیتابیس وصل بشی من نمی دانم اگر هم لینک را نمی دانی بگو تا یک توضیح کمی بدم
    در واقع وقتی داده ها را به صورت نزولی مرتب می کنی با take اولین داده را می گیری که همان آخرین داده ای که در دیتا ثبت شده

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Armenia
    سن
    30
    پست
    122

    نقل قول: مشکل با dropdown

    طبق چیزایی که دستگیرم شد این راه حل به ذهنم رسید!
    ببین ، اگر در sql server خاصیت Identity ستون رو تنظیم کرده باشی و به صورت default رها کرده باشی Seed برابر 1 هست ! ولی در یک DropDown Control اندیس از 0 شروع می شه .
    با این تفاصیر وقتی database به data با شماره 3 برسه dropdown به شماره 2 رسیده !در واقع -1 نباید باشه !

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    نقل قول: مشکل با dropdown

    ممنون با دستور orderby حل شد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با dropdown list
    نوشته شده توسط esm4150 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 09:56 صبح
  2. سوال: مشکل با DropDown در کومبو باکس
    نوشته شده توسط isaac191 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 16:17 عصر
  3. مشکل Div با listbox و dropdown
    نوشته شده توسط mahdi_farhani در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 12:23 عصر
  4. مشکل enableviewstate="false" با dropdown
    نوشته شده توسط marzban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 10:12 صبح
  5. مشکل با Dropdown list
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 07:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •