نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: گروه بندی بر اساس چند مقدار با دستورات linq

  1. #1

    گروه بندی بر اساس چند مقدار با دستورات linq

    سلام دوستان

    من میخوام اطلاعاتی رو که توی یک لیست ذخیره کردم به دو صورت زیر گروه بندی کنم :

    1- گروه بندی بر اساس چند مقدار با هم مثلا بر اساس نام و فامیل و سال تولد

    این کدی که نوشتم ولی کار نمی کنه

     var f = lst.GroupBy(employee => new { employee.Name, employee.Family, employee.Born.Year }).Select(e => new { key = e.Key, emloy = e });
    foreach (var item in f)
    {
    Console.WriteLine("key={0}", item.key);
    foreach (var item2 in item.emloy)
    {
    Console.WriteLine(item2);
    }

    }


    2- گروه بندی بر اساس چند مقدار پشت سر هم ، مثلا توی این نمونه من یه کلاس کارمند دارم با چندتا فیلد که اطلاعاتم رو توی یک لیست ذخیره کردم ، حالا می خوام گروهبندی رو به این صورت انجام بدم که اول مثلا بر اساس نام گروهبندی کنم بعد بر اساس فامیل و بعد بر اساس سال تولد

    حالا می خوام بدونم اینا رو باید چه جوری بنویسم و اینکه آیا فرقی بین دو موردی که گفتم هست ؟

    پیشاپیش از راهنمایی تون ممنون

  2. #2

    نقل قول: گروه بندی بر اساس چند مقدار با دستورات linq

    دوستان نظری ندارید در این مورد ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 17:04 عصر
  2. چگونه می توان در گرید ویو بر اساس یک فیلد گروه بندی کرد ؟
    نوشته شده توسط mehdi6384 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1390, 17:48 عصر
  3. گروه بندی بر اساس چند فیلد
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 09:10 صبح
  4. گروه بندی بر اساس دو فیلد و خروجی گزارش
    نوشته شده توسط آینار-آینار در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 11:50 صبح
  5. روش محاسبه درصد بر اساس چند متغیر؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 18:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •