نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید آواتار solid_snake8
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شرکت مهندسی نرم افزار
    پست
    1

    Post کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    سلام به همگی
    من اخیرا می خواهم که یک واسط برای کنترل و پرینت چاپگرهای حرارتی بنویسم
    اما مشکل اینجاست که این نوع پرینتر ها مثل پرینتر های معمولی نیستند و فقط کاراکتر چاپ می کنن و مثل پرینترهای دیگه قایل دسترس نیستند.

    اگر کسی تا به حال با این نوع از پرینتر ها کار کرده خوشحال میشم کمکم کنه تا شروع به کار کنم
    من حتی نمی دونم برای شروع به کار باید از کجا شروع کنم
    چگونه به پرینتر متصل شم
    و اطلاعات بفرستم
    و رول کاغذ رو کنترل ویا برش بدم

    پیشاپیش از تمامی دوستان به خاطر مطالعه این پرسش سپاسگذارم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    مشکل شما چیه؟

    پرینترهای حرارتی هم مانند بقیه پرینترها هستند و از لحاظ برنانه نویسی و دستورات فرقی با دیگر چاپگرها نیست اختلاف آنها فقط در سخت افزار و نحوه چاپ انهاست که این هم زبط چندانی به این تالار و برنامه نویسی سی شارپ نداره

    پرینتر حرارتی نیاز به شارژ ندارند و کارکرد آنها بیشتر از پرینترهای دیگر است بیشترین کاربرد این نوع پرینتر صدور فیش در صندوق های فروشگاهی و یا چاپ لیبل بارکد است
    برش کاغذ هم جزو تنظیمات خود پرینتر است یعنی در انتهای چاپ کاتر آن کاغذ را برش میدهد

  3. #3

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    با سلام


    من اخیرا یه برنامهبگم برای رستوران نوشتم که باید با پرینتر حرارتی فیش چاپ می کرد. من نحوه ی ساخت همین فیش رو که با پرینتر حرارتی کار میکنه رو شاید یه چیزی دستگیرتون شد.

    اولین نکته اینه که شما باید با یکی از نرم افزارهای ساخت ریپورت کارکنید مثل : cristal report , stimol report من تو برنامم از دوومیش استفاده کردم چون هم اسونتره و امکاناتش هم خوبه.

    مراحل ساخت

    1- اپتدا من فیش رو در سی شارپ با یک datagrid view نمایش میدم .


    2-سپس در stimul report یه ریپورت طراحی کردم( که اگه تو گوگل بنویسید دانلود فیلم اموزش stimul report فیلم های مفیدی رو میتونین پیدا کنین)

    3- نکته :" عرض کاغذ رو 8 سانتی متر تنظیم میکنیم"

    4-بعد از طراحی ریپورت شما باید اول درایور پرینتر رو نصب کنید سپس اونو رو پرینتر پیشفرض defult میزا ریم بعد ریپورتمون رو از سی شارپ فرا خانی کرده به پرینت میفرستیم
    behboodi_r@yahoo

  4. #4

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    این هم عکس ریپورت
    http://upload7.ir/images/83461887833740505016.png

  5. #5

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    دوست عزیز مرسی از توضیحی که دادی منم یه برنامه برا رستوران دارم مینویسم و از کریستال ریپورت استفاده میکنم و عرض رو هم هشت سانت تنظیم کردم.فقط دوتا سوال دارم اگه کمک کنی ممنون میشم :
    1.توی برنامه من نباید با طول کاغذ کاری انجام بدم اخه شنیدم خود فیش پرینتر بعد از تمام شدن مطلب اونو میبره و جز تنظیمات خود دسنگاه هست.این درسته؟
    2.اگه بخوام همزمان به دوتا فیش پرینتر بفرسته باید چیکا کنم؟

  6. #6

    Exclamation نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rezabehboodi0098 مشاهده تاپیک
    با سلام


    من اخیرا یه برنامهبگم برای رستوران نوشتم که باید با پرینتر حرارتی فیش چاپ می کرد. من نحوه ی ساخت همین فیش رو که با پرینتر حرارتی کار میکنه رو شاید یه چیزی دستگیرتون شد.

    اولین نکته اینه که شما باید با یکی از نرم افزارهای ساخت ریپورت کارکنید مثل : cristal report , stimol report من تو برنامم از دوومیش استفاده کردم چون هم اسونتره و امکاناتش هم خوبه.

    مراحل ساخت

    1- اپتدا من فیش رو در سی شارپ با یک datagrid view نمایش میدم .


    2-سپس در stimul report یه ریپورت طراحی کردم( که اگه تو گوگل بنویسید دانلود فیلم اموزش stimul report فیلم های مفیدی رو میتونین پیدا کنین)

    3- نکته :" عرض کاغذ رو 8 سانتی متر تنظیم میکنیم"

    4-بعد از طراحی ریپورت شما باید اول درایور پرینتر رو نصب کنید سپس اونو رو پرینتر پیشفرض defult میزا ریم بعد ریپورتمون رو از سی شارپ فرا خانی کرده به پرینت میفرستیم
    behboodi_r@yahoo
    سلام. لینک پروژه موجود نیست. منم با طراحی چاپ حرارتی مشکل دارم. اگه میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید. با استفاده از rdlc میخوام اینکارو کنم

  7. #7

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    طول پرینت چطور باید تنظیم گردد تا بعد از اتمام برش زده شود؟ ( طول متغییر باشه؟)

  8. #8

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sajad1210 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مرسی از توضیحی که دادی منم یه برنامه برا رستوران دارم مینویسم و از کریستال ریپورت استفاده میکنم و عرض رو هم هشت سانت تنظیم کردم.فقط دوتا سوال دارم اگه کمک کنی ممنون میشم :
    1.توی برنامه من نباید با طول کاغذ کاری انجام بدم اخه شنیدم خود فیش پرینتر بعد از تمام شدن مطلب اونو میبره و جز تنظیمات خود دسنگاه هست.این درسته؟
    2.اگه بخوام همزمان به دوتا فیش پرینتر بفرسته باید چیکا کنم؟
    با سلام
    من هم همین مشکل رو داشتم از کریستال ریپورت استفاده کردم و برای عدم نمایش منوی انتخاب پرینتر از کد زیر استفاده کردم




    CrystalReport1 kitch_rpt = new CrystalReport1();
    kitch_rpt.PrintOptions.PrinterName = KitchenPrinter;
    kitch_rpt.SetDataSource(mytable);


    kitch_rpt.PrintToPrinter(1, false, 1, 1);
    kitch_rpt.PrintToPrinter(1, false, 1, 1);

    kitch_rpt.Close();
    kitch_rpt.Dispose();


    که هر بار دستور PrintToPrinter یک بار فایل را چاپ می کنه

  9. #9

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    شرمنده اگه سوالم اینجا می پرسم
    من که فیش طراحی کردم و با دستور چاپ سمت پریینتر حراتی ارسال می کنم
    وقتی تعداد ارسال میکنم بین هر چاپ برش انجام نمیشه و 3 چاپ پشت سر هم میاد و بعد برش مخواره من مخوام دونه دونه برش بخوره

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    برای چاپ دوباره، یک تابع بنویس و دوبار صداش بزن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار malaki.davud
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    198

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ


    3- نکته :" عرض کاغذ رو 8 سانتی متر تنظیم میکنیم"
    با سلام چطور سایز کاغذ رو 8 سانتی متر قرار بدم؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    چاپگرهای حرارتی معمولا عرض 8 سانتی دارند و نیاز نیست سایز عرض رو 8 سانت انتخاب کنید مهم طول گزارش هست که هرقدر گزارش طولانی در نظر بگیرید چاپ میشه
    در ضمن دوستانی که مشکل با برش کاغذ دارند این پرینترها بعد از پایان گزارش کاغذ رو کات میکنند و اگر سه تا پرینت زده میشه بعد کات میشه مشکلش شما توی ارسال دیتا به سمت پرینتر هست به نظر من شما سه تا صفحه برای چاپ به سمت گزارش و نهایتا چاپگر دارید ارسال میکنید
    در ضمن درایور پرینتر رو هم باید صحیح نصب کنید بعضی اوقات مشکل از نصب ناقص یا اشتباه درایور چاپگر هم هست

  13. #13

    نقل قول: کار با پرینتر حرارتی در سی شارپ

    سلام وقت بخیر.
    من واسه پرینت میخوام از یه نوع پرینتر حرارتی استفاده کنم . مشکل اینجاست که این پرینتر درایور نداره که ویندوز بتونه بشناستش و فقط باید با استفاده از پورت سریال پرینت رو ارسال کرد . ممنون میشم از دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد داره کمکم کنه . نوع پرینتر هم IER 506 هست . تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1390, 23:24 عصر
  2. شروع کار با پرینتر
    نوشته شده توسط iranrose63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:51 عصر
  3. سوال: کار با پرینتر سوزنی
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 16:55 عصر
  4. سوال: مشکل در کار با پرینتر جنیکام 5000
    نوشته شده توسط mrheidari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 12:08 عصر
  5. کار با پرینتر سوزنی در دلفی
    نوشته شده توسط sepelloo در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1385, 21:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •