نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خواندن کلید اصلی از جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    خواندن کلید اصلی از جدول

    سلام دوستان

    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    من دو تا جدول دارم : در جدول 1 چند تا فیلد دارم که یکیش کلید اصلی هست و در جدول 2 کلید اصلی جدول 1 رو به عنوان کلید خارجی دارم...

    میخوام تو جدول 2 درج کنم و برای این کار کلاس در سی شارپ نوشتم اما بر ای یکی از فیلدها که همون کلید جدول 1 هست نیاز دارم که بتونم کلید جدول 1 رو بخونم و در جدول 2 درج کنم نمیدونم چطور میتونم کلید رو از جدولم بخونم ؟؟

    سوال دومم هم اینه که چطور میشه که یه تکست باک فقط جروف بزرگ انگلیسی رو بپذیره>>؟؟ یعنی اکه کاربر حروف رو بصورت کوچیک وارد میکنه اون رو به بزرگ تبدیل کنه و نشون بده؟؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن کلید اصلی از جدول

    سلام
    در مورد سوال اولتون، خب کلید جدول یک با توجه به چه فیلد و معیاری باید از جدول یک خونده بشه؟ اگه مثلا با توجه به فیلد یک و اینکه سطری که مقدار فیلد یکش برابر تکست باکس یک باشه؛کلید اصلی اون سطر درج بشه در اینصورت:
    INSERT INTO TABLE2 VALUES(SELECT FIELD2 FROM TABLE1 WHERE FIELD1=@txtBox1)

    که در دستور بالا FIELD2 همون کلید اصلی جدول یک در نظر گرفته شده و txtBox1@ هم به عنوان پارامتر دستور و مقداریه که با توجه به اون بایستی کلید اصلی از جدول یک انتخاب بشه.
    برای اضافه کردن پارامتر به دستور نیز، این چنین می توان عمل کرد:
    command1.Parameters.Add("@txtBox1",SqlDbType.NVarC  har);
    command1.Parameters["@txtBox1"].Value = textBox1.Text;
    آخرین ویرایش به وسیله arash69 : شنبه 07 مرداد 1391 در 13:03 عصر

  3. #3

    نقل قول: خواندن کلید اصلی از جدول

    و در مورد سوال دومتون هم:
    برای اینکه اگه حروف به صورت کوچیک تایپ شدن، به صورت بزرگ نمایش داده بشن؛ بایستی مقدار پراپرتی CharacterCasing مربوط به تکست باکس مورد نظر رو به Upper تغییر داد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    152

    نقل قول: خواندن کلید اصلی از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط arash69 مشاهده تاپیک
    و در مورد سوال دومتون هم:
    برای اینکه اگه حروف به صورت کوچیک تایپ شدن، به صورت بزرگ نمایش داده بشن؛ بایستی مقدار پراپرتی CharacterCasing مربوط به تکست باکس مورد نظر رو به Upper تغییر داد.
    ممنونم از راهنماییتون اما من از MaskedTextBox استفاده کردم که این پروپرتی رو نداره...برای MaskedTextBox چطور میتونم این کارو انجام بدم؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: خواندن کلید اصلی از جدول

    تو رویداید Change تکست باکس از این کد استفاده کن

    private void textBox3_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox3.Text = textBox3.Text.ToUpper();
    }

  6. #6

    نقل قول: خواندن کلید اصلی از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط raziyehbazargan مشاهده تاپیک
    ممنونم از راهنماییتون اما من از MaskedTextBox استفاده کردم که این پروپرتی رو نداره...برای MaskedTextBox چطور میتونم این کارو انجام بدم؟؟؟
    توی رویداد KeyPress مربوط به MaskedTextBox مورد نظر اگه اینطوری نوشته بشه؛ حروفی که به صورت کوچیک تایپ شدن، به صورت بزرگ نمایش داده میشن.
    private void maskedTextBox2_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar >= (Char)97 && e.KeyChar <= (Char)132)
    {
    e.Handled = true;
    maskedTextBox2.Text += (Char)((int)e.KeyChar - 32);
    }
    else
    {
    e.Handled = true;
    maskedTextBox2.Text += (Char)(int)e.KeyChar;
    }

    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 09:10 صبح
  2. بدست آوردن کلید اصلی یه جدول دیتابیس
    نوشته شده توسط com_engineer_ab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 14:11 عصر
  3. سوال: برداشتن کلید اصلی در جدول
    نوشته شده توسط ghazal4843 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 15:42 عصر
  4. سوال: چطوری کلید اصلی یک جدول رو بدست بیارم
    نوشته شده توسط tabrizp در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1388, 03:06 صبح
  5. سوال: تولید کلید اصلی از جدول دیگه
    نوشته شده توسط abdolwahab در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 مهر 1387, 18:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •