نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد تردهایی که یک برنامه میتونه ایجاد کنه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    بدست آوردن تعداد تردهایی که یک برنامه میتونه ایجاد کنه

    سلام دوستان.

    من یه سوال داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه.
    من میخوام ببینم توی یه برنامه که با سی شارپ و دات نت 4 نوشتم چه تعداد ترد میتونم ایجاد کنم؟؟
    چون الان برنامم وقتی حدود 5تا ترد ایجاد میکنه هنگ میکنه و دیگه نمیتونه ترد ایجاد کنه!
    البته من از این کد استفاده کردم ولی به نظرم درست نیست!!!
    ThreadPool.GetAvailableThreads(out out1, out out2);

    چرا که مقدار خروجی کد بالا با خروجی کد زیر دقیقا برابره که به نظرم نباید اینطور باشه:
    ThreadPool.GetMaxThreads(out out1, out out2);

    کسی میتونه کمک کنه؟؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fjm11100
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    658

    نقل قول: بدست آوردن تعداد تردهایی که یک برنامه میتونه ایجاد کنه

    منم تست کردم ظاهرا windows بالای 2000 تا ترد در کل پروسس ها هنگ میکنه عجیب

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: بدست آوردن تعداد تردهایی که یک برنامه میتونه ایجاد کنه

    کسی کدی نداره که دقیقا تعداد تردهایی که یک برنامه میتونه ایجاد کنه رو پیدا کنه؟

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن تعداد تردهایی که یک برنامه میتونه ایجاد کنه

    این مقدار وابسته به سخت افزار هست شما مگه میخوای چی کار کنی؟ اگه با 5 ترد سیستم هنگ می کنه علل مختلفی می تونه داشته باشه. شما کدت رو بذار.

    .NET Thread Pool default numbers of threads:
    • 1023 in Framework 4.0 (32-bit environment)
    • 32768 in Framework 4.0 (64-bit environment)
    • 250 per core in Framework 3.5
    • 25 per core in Framework 2.0


تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن تعداد سطر های موجود در یک تیبل
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 08:40 صبح
  2. بدست آوردن تعداد کانکشن ها به یک دیتابیس
    نوشته شده توسط idic1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 14:35 عصر
  3. بدست آوردن تعداد افراد اون لاین در سایت
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 09:48 صبح
  4. بدست آوردن تعداد پیکسلهای یک رنگ مشخص از تصویر بیت مپ
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1383, 13:28 عصر
  5. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •