نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مخفی کردن ( ENCRYPTION) گروهی روال های بانک اطلاعاتی (STORED PROCEDURE) چگونه؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    Question مخفی کردن ( ENCRYPTION) گروهی روال های بانک اطلاعاتی (STORED PROCEDURE) چگونه؟؟

    سلام دوستان ، وقتتان بخیر
    در حالت عادی با دستور زیر می توانیم بصورت تکی یک روالی را که ایجاد یا ویرایش کردیم را به اصطلاح مخفی یا ENCRYPTION کنیم :

    CREATE/ALTER PROCEDURE Example
    WITH ENCRYPTION
    AS
    // Code
    BEGIN
    END

    حال انجام یه همچین کاری برای چندین روال که قبلاً ساخته شده چگونه باید اقدام کرد یعنی انجام مخفی سازی به صورت گروهی ؟؟

  2. #2

    نقل قول: مخفی کردن ( ENCRYPTION) گروهی روال های بانک اطلاعاتی (STORED PROCEDURE) چگونه؟؟

    روی دیتابیست کلیک راست رو بزن و Start PowerShell رو انتخاب کن دستور زیر رو اونجا وارد کن

    $db = (new-Object Microsoft.SqlServer.Management.Smo.Server("Server Name")).Databases.Item("DataBase Name") 

    Foreach ($sp in $db.StoredProcedures){
    if(!$sp.IsSystemObject){
    if (!$sp.IsEncrypted){
    $sp.TextMode = $false;
    $sp.IsEncrypted = $true;
    $sp.TextMode = $true;
    try{
    $sp.Alter();
    }catch{
    Write-Host "$sp.Name fail to encrypted."
    }
    }
    }
    }


    فقط قسمت نام سرور و نام دیتابیس رو اصلاح کن

    منبع : CodeProject

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid-nic
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    813

    نقل قول: مخفی کردن ( ENCRYPTION) گروهی روال های بانک اطلاعاتی (STORED PROCEDURE) چگونه؟؟

    دوست عزیز ممنون از پاسختون اما من در محیط خود sql می خواهم این کد شما فکر کنم مربوط به ویژوال استودیو باشه ؟!

  4. #4

    نقل قول: مخفی کردن ( ENCRYPTION) گروهی روال های بانک اطلاعاتی (STORED PROCEDURE) چگونه؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط AHTahan مشاهده تاپیک
    روی دیتابیست کلیک راست رو بزن و Start PowerShell رو انتخاب کن دستور زیر رو اونجا وارد کن

    $db = (new-Object Microsoft.SqlServer.Management.Smo.Server("Server Name")).Databases.Item("DataBase Name") 

    Foreach ($sp in $db.StoredProcedures){
    if(!$sp.IsSystemObject){
    if (!$sp.IsEncrypted){
    $sp.TextMode = $false;
    $sp.IsEncrypted = $true;
    $sp.TextMode = $true;
    try{
    $sp.Alter();
    }catch{
    Write-Host "$sp.Name fail to encrypted."
    }
    }
    }
    }


    فقط قسمت نام سرور و نام دیتابیس رو اصلاح کن

    منبع : CodeProject
    این کار چطور برای ویوها انجام میشه؟
    میشه لطف کنید دستورات مربوط به انکریپت کردن ویوها هم بذارید

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن روال های بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Galawij در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 بهمن 1393, 21:30 عصر
  2. پیدا کردن فایل های بانک اطلاعاتی sqlserver
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 18:29 عصر
  3. ساختن فایل های بانک اطلاعاتی در دلفی به چه صورت امکان پذیر است
    نوشته شده توسط aboozar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 07:48 صبح
  4. حذف گروهی رکوردها در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1383, 22:51 عصر
  5. ذخیره کردن فایل word در یک بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Panje Tala در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1383, 09:36 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •