نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

  1. #1

    معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    کتابخانه J2ME Swing
    سلام

    این یک کتابخانه برای ساده تر کردن برنامه نویسی گرافیک j2me است.
    سعی شده این کتابخانه شبیه به Swing در J2SE باشد.
    از سرعت نسبتا مطلوبی برخوردار است.
    کنترل کامل رویدادها. مدیریت خودکار پشتیبانی از صفحات لمسی.
    پشتیبانی از Layout برای تعیین خودکار موقعیت اشیا.
    امکان استفاده از فونت دلخواه :فعلا به صورت توکار از فارسی نویس FBITMAP FONT پشتیبانی میکنه و اگر می خواهید از فارسی نوسی دیگری استفاده کنید فقط کافیست ایترفیس Font را به کمک فارسی نویس خودتون پیاده سازی کنید
    - استفاه نکردن از هیچ تصویری در هسته و در نتیجه داشتن حجم کم
    و…..
    نسخه ۱٫۰ شامل :
    JComponent :

    JLabel
    JButton

    JCheckBox
    JComboBox
    JImage
    JTextField
    JPasswordField
    JProgressBar
    JSeparator
    JSlider
    JHidden
    JContainer :

    JPanel
    Font :

    TahomaFont
    HomaFont
    J2meStandardFont
    Layout :

    VerticalLayout
    GridLayout


    دانلود از لینک زیر:
    http://www.programyar.com/?page_id=5115

    http://www.programyar.com/?page_id=5115


    با سلام خدمت دوستان
    این کتابخانه از این پس به صورت متن باز عرضه می شود
    برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

    http://forum.programyar.com
    http://forum.programyar.com
    آخرین ویرایش به وسیله ProgramYar : شنبه 20 آبان 1391 در 10:20 صبح

  2. #2

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    فوق العادس.
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام
    لطفا اگه نظری برای نسخه ی بعدی و یا مشکلی با کتابخانه دارید همین جا مطرح کنید.

    حد اقل 50 نفر این کتابخونه رو دانلود کردن و هیچ کس نظری نداده و حمایت هم نکرده

    دوستان حمایت پیشکش حد اقل نظر بدین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام دوست عزیز
    ممنون از لطفت
    ان شاء الله تو این ماه مبارک هر چی از خدا میخوای، چهار برابرشو بهت بده...
    من همین چند دقیقه پیش دانلود کردم و کلی لذت بردم از این ابزارهای فوق العاده
    فقط همین اول کاری چندتا مشکل دیدم تو تکست باکست

    یکی اینکه تکست باکست صفحات qwerty رو ساپورت نمیکنه.
    دوم اینکه متنی رو که نوشتی، نمیشه پاک کرد (دکمه backspace روش کار نمیکنه)
    سوم اینکه نمیشه بین متن نوشته شده، چیزی تایپ کرد. یعنی مثلا کرسر نداره که دو تا کاراکتر برگردیم عقب و یه کاراکتر تایپ کنیم و بعد برگردیم سرجامون



    ان شاءالله موفق و موید باشی

  5. #5

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    بهتون خسته نباشید میگم. کار ارزشمندی انجام دادید. ولی هنوز خیلی راه برای کامل کردنش دارید.

    برای ایده گرفتن به این وبلاگ هم سر بزنید:
    http://behnama-j2me.blogfa.com



  6. #6

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    یکی اینکه تکست باکست صفحات qwerty رو ساپورت نمیکنه.
    دوم اینکه متنی رو که نوشتی، نمیشه پاک کرد (دکمه backspace روش کار نمیکنه)
    سوم اینکه نمیشه بین متن نوشته شده، چیزی تایپ کرد. یعنی مثلا کرسر نداره که دو تا کاراکتر برگردیم عقب و یه کاراکتر تایپ کنیم و بعد برگردیم سرجامون
    مشکلات بالا حل شد.
    قابلیت انتخاب زبان نوشتن توسط کاربر هم به تکست فیلد اضافه شد(این زبان ها رو شما تعیین می کنید).
    کلاس Transition هم برای ایجاد جلوه های حرکتی اضافه شد.
    البته هنوز چند مورد دیگه هست که می خوام اضافه کنم بعد نسخه ی بعدی رو ارائه می کنم . یعنی هنوز نسخه ی بعدی ارائه نشده.
    تغییر کلاس FBitMapFont برای استفاده از سایر فونت های این فارسی نویس

    علت اینکه تغییر رنگ متن هم انجام نمیشه به دلیل فارسی نویسش هستش که خوب یا من درست ازش استفاده نمیکنم یا متد setColor اون درست کار نمیکنه.که خوب سعی می کنم تو نسخه های بعدی اگه تونستم حلش کنم
    نظری ؟ پیشنهادی ؟ انتقادی ؟


    از مدیران درخواست می کنم با توجه به اینکه این کتابخانه برای استفاده های غیر تجاری رایگان هستش این تاپیک رو جزو تاپیک های اعلان کنن.

  7. #7

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام
    نسخه ی 1.1 برای دانلود آماده است

    آخرین ویرایش به وسیله ProgramYar : یک شنبه 15 مرداد 1391 در 10:58 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام دوست عزیز
    ممنون از کار ارزشمندت
    فقط دو تا نکته
    یکی اینکه کاشکی رویدادهایی مثل keypressed , pointerpressed , ... رو حذف نمی کردی
    یکی هم اینکه کاشکی jpanel میشد کل صفحه رو نگیره یعنی فرض کن میخوام صفحم یه هدر و فوتر داشته باشه که نمیشه

    یه سوال هم دارم که خصوصی براتون میفرستم

  9. #9

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام رویداد ها حدف نشدند

      final JLabel jl = new JLabel("این یک Label است.");
    jl.setActionListener(new ActionListener() {

    // public void actionPerformed() {
    // jl.setText("actionPerformed");
    // jl.repaint();
    // }
    public void keyPressed(int key) {
    jl.setText(key+"");
    jl.repaint();
    }

    public void pointerPressed(int x, int y) {
    jl.setText(x+" "+ y);
    jl.repaint();
    }


    });

  10. #10

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام
    می تونید فونت ساز فارسی نویسش رو از اینجا دانلود کنید
    البته چون من این فارسی نویس و فونت سازش رو از اینترنت دانلود کردم و اونجا هم چیزی راجع به کپی رایتش ننوشته بود اگه نویسنده ی این فارسی ساز رو رایگان ارائه نکرده لطفا همین جا بگه.

    Font Maker.zip

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    چطور میشه یکی از عناصر رو حذف کرد یا یه عنصر رو بین عناصر دیگه قرار داد؟
    باید دوباره از اول عناصر رو ست کرد؟

  12. #12

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام
    آره باید jpanel رو دوباره new کنید و عناصر رو دوباره ست کنید تو نسخه های بعدی ان شاالله این قابلیت هم اضافه می کنم

    توی jtextfield نسخه ی 1.1 هم یه باگ پیدا کردم که تو بعضی گوشی ها نمیشه از کلید 4 و 6 استفاده کرد کرسر حرکت می کند و باعث میشه فقط کاراکتر اول رو بشه نوشت
    که تو نسخه بعدی حل شده
    JDialog هم اضافه شده تا امشب یا فردا این نسخه رو هم می زارم


    دوستان حمایت یادتون نره!
    حمایت تا این لحظه :0 ریال

  13. #13

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    سلام
    اخیرا یکم سرم شلوغ بود نرسیدم چیزی اضافه کنم
    اصلاح شده ی نسخه ی قبل برای دانلود آماده است
    مشکل jtextfield حل شد


    دوستان امشب برای منم هم دعا کنید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله ProgramYar : سه شنبه 17 مرداد 1391 در 21:37 عصر

  14. #14

    نقل قول: معرفی کتابخانه برای طراحی برنامه های گرافیکی

    با سلام خدمت دوستان
    این کتابخانه از این پس به صورت متن باز عرضه می شود
    برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

    http://forum.programyar.com
    http://forum.programyar.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: معرفی IDE برای توسعه برنامه های JavaScript
    نوشته شده توسط janbozorgi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1391, 23:05 عصر
  2. هاستینگ مجانی برای ساپورت برنامه های Delphi.net
    نوشته شده توسط alimos در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 22:53 عصر
  3. اجرا نشدن برنامه های گرافیکی!!
    نوشته شده توسط navid_R در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 14:32 عصر
  4. آیا غیر از Wine راهی برای اجرای برنامه های ویندوز نیست مثلا
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 تیر 1383, 22:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •