نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه می توانم برای دریافت پیام از طریق وب سرویس عمل کنم

  1. #1

    چگونه می توانم برای دریافت پیام از طریق وب سرویس عمل کنم

    سلام
    من در دریافت پیامک از طریق متد مشکل دارم
    اطلاعات

    برای استفاده در asp
    from= Request.QueryString("from").ToString شماره ارسال کننده پیام
    to= Request.QueryString("to").ToString شماره دریافت کننده پیام
    text= Request.QueryString("text").ToString متن پیام دریافتی


    لطفا طریقه ذخیره کردن این پیامها را راهنمایی کنید


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: چگونه می توانم برای دریافت پیام از طریق وب سرویس عمل کنم

    باسلام:


    مشخص کنید که از چه شرکتی وب سرویس برای ارسال SMS تهیه کردید؟

    قالبا یک متد در وب سرویس مربوطه وظیفه این کار رو بر عهده داره که لیست شماره ها و پیام ها رو به صورت یک آرایه برای شما برمیگردونه.



    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توانم برای دریافت پیام از طریق وب سرویس عمل کنم

    من از این شرکت گرفتم
    http://iran.tc/itc.php

    ادرس وب سرویس
    http://webservice.iran.tc/

    اطلاعات داده شده از شرکت
    توضيحات برای دریافت از طریق وب سرویس می توانید از تابع SMS_GET در مجموعه توابع API استفاده نمائید.که مثل سایر توابع باید در برنامه خود فراخوانی کنید.
    این تابع سه پارامتر username,password,method را دارد. که username همان نام کاربری وب سرویس وpassword همان کلمه عبور وب سرویس است. پارامتر method را باید با یکی از مقادیر 1 یا 2 مقدار دهی نمائید.
    method=1 تعداد پیام های خوانده نشده در پنل را اعلام می کند.
    method=2 متن و شماره موبایل فرستنده 50 پیام خوانده نشده در پنل را در یک آرایه نمایش خواهد داد.
    اگر بنا به دلایلی نتوانید از این تابع برای دریافت استفاده نمائید می توانیدبا استفاده از روش انتقال ترافیک(traffic relay) پیام ها را دریافت نمائید.
    در این روش باید فیلد آدرس پیام های دریافتی در منوی وب سرویس وزیرمنوی تنظیمات دریافت پیام را با یک آدرس که قرار است در آن صفحه کدهای دریافت را بنویسید مقداردهی کنید و همچنین در قطعه کد دریافت سه پارامتر را به صورت زیر مقداردهی کنید:
    برای استفاده در asp
    from= Request.QueryString("from").ToString شماره ارسال کننده پیام
    to= Request.QueryString("to").ToString شماره دریافت کننده پیام
    text= Request.QueryString("text").ToString متن پیام دریافتی
    برای استفاده در php
    $from=$_REQUEST[from]; شماره ارسال کننده پیام
    $to=$_REQUEST[to]; شماره دریافت کننده پیام
    $text=$_REQUEST[text]; متن پیام دریافتی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: چگونه می توانم برای دریافت پیام از طریق وب سرویس عمل کنم

    متد SMS_GET رو فراخوانی کنید و پارامترهای مربوطه هم مقدار دهی کنید اول پارامتر سوم را 1 مقدار دهی کنید و در صورت بیشتر بودن از عدد 0 که به این معنی هست که پیام دریافتی دارید برای دریافت از یک آرایه استفاده کنید و سپس این متد رو با پارامتر سوم با مقدار 2 فراخوانی کنید.



    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: چگونه می توانم برای دریافت پیام از طریق وب سرویس عمل کنم

    صفحه طراحی شده شما می بایست مشابه زیر باشد ) Asp.Net : )
    [
    CSHARP]Partial Class Default
    Inherits System.Web.UI.Page
    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object,ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    Dim receiver As String = Request.QueryString("To")
    Dim receiver As String = Request.QueryString("From")
    Dim receiver As String = Request.QueryString("Message")
    End Sub
    End Class
    [/CSHARP]
    دریافت پیام کوتاه از طریق متد
    جهت دریافت پیام کوتاه می توانید از دو متد RecieveSmsAll و RecieveSmsByTel استفاده کنید ، تفاوت این دو متد
    این است که متد اول تمام پیام های دریافتی یک کاربر را برمی گردانند ولی متد دوم پیام های دریافتی مربوط به یک شماره
    اختصاصی کاربر را بازمی گرداند.
    مقادیر بازگشتی از این دو متد آرایه ای از کلاس ReciveSms است که شامل اطلاعات ذیل است :
    نام خصوصیت
    توضیح
    FromTelNo شماره فرستنده پیام کوتاه
    Message
    متن دریافتی
    Readed این خصوصیت تا زمانی که شما این پیام را دریافت نکرده اید دارای مقدار False و پس از آن دارای مقدار
    True است.
    SmsDate
    تاریخ دریافت پیام است.
    ToTelNo شماره اختصاصی است که پیام برای آن ارسال شده

تاپیک های مشابه

  1. پیام یاهو برای دریافت مسیج
    نوشته شده توسط saeid12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 15 خرداد 1388, 15:48 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 23:51 عصر
  3. چگونه می توانم با دلفی ایمیل دریافت کنم...
    نوشته شده توسط kavehiks در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 07 خرداد 1385, 08:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •