نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم سازگاری سیستم عامل یا هارد دیسک با کدهای برداشتن سریال هارد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    عدم سازگاری سیستم عامل یا هارد دیسک با کدهای برداشتن سریال هارد

    سلام
    من می خوام سریال هارد یا هر چیز یونیک دیگه ای رو بردارم ولی بعد از چند روز گشتن تو اینترنت چیزی که روی همه نسخه های ویندوز(از xp تا 7)(x86 , x64) و همچنین روی همه انواع هارد های اینترنال(sata , ..) کار کنه پیدا نکردم. چندتا کد بود هرکدوم یه مشکلی داشت، یکی روی هرچیزی جز 7 کار می کرد. یکی فقط روی 7 کار می کرد! آخر هم فهمیدم هر دوتاشون روی بعضی از هارد ها null بر می گردونن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    نقل قول: عدم سازگاری سیستم عامل یا هارد دیسک با کدهای برداشتن سریال هارد

    دوست عزیز خب این هایی رو که پیدا کردی با هم تلفیق کن!

    نوع سیستم عامل رو دربیار و بعد نسبت به اون کد مربوطه رو اجرا کن! یکی دو تا IF لازم داری!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mlf_mlv
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    150

    نقل قول: عدم سازگاری سیستم عامل یا هارد دیسک با کدهای برداشتن سریال هارد

    آره این کار رو کردم ولی هر دو الگوریتم با یه سری از هارد ها مشکل دارن و مقدار null بر می گردونن

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: عدم سازگاری سیستم عامل یا هارد دیسک با کدهای برداشتن سریال هارد

    نقل قول نوشته شده توسط mlf_mlv مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام سریال هارد یا هر چیز یونیک دیگه ای رو بردارم ولی بعد از چند روز گشتن تو اینترنت چیزی که روی همه نسخه های ویندوز(از xp تا 7)(x86 , x64) و همچنین روی همه انواع هارد های اینترنال(sata , ..) کار کنه پیدا نکردم. چندتا کد بود هرکدوم یه مشکلی داشت، یکی روی هرچیزی جز 7 کار می کرد. یکی فقط روی 7 کار می کرد! آخر هم فهمیدم هر دوتاشون روی بعضی از هارد ها null بر می گردونن
    سلام
    به این تاپیک مراجعه کنید. فکر میکنم مشکل حل شود.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...e-Class-in-WMI

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 23:35 عصر
  2. تقسیم بندی دیسک ها و کار کردن انها از طریق توابع و سیستم عامل Bios
    نوشته شده توسط Mona M در بخش توسعه‌ی هسته‌ی سیستم عامل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1389, 23:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 18:28 عصر
  4. سوال: عدم سازگاری هارد دیسک های مجازی VirtualBox ؟
    نوشته شده توسط Mehdi Asgari در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 خرداد 1387, 07:43 صبح
  5. بررسی طرح سیستم عامل ملی و سازگاری آن با محیط دات نت
    نوشته شده توسط AMIR_HOSSEIN1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1383, 06:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •