نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ## پالت رنگ و Corp تصویر در سی شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    Question ## پالت رنگ و Corp تصویر در سی شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام به همه
    چطوری میتونم یه پالت رنگ استاندارد داشته باشم که هر وقت کاربر رو هر رنگی کلیک کرد رنگ فرمم همون بشه؟؟
    و سوال دومم: میخوام به کاربر اجازه بدم قبل از اینکه عکسشو در بانک ثبت کنم بتونه قسمتی ار عکس رو انتخاب کنه مثل عمل Corp در فوتوشاپ. چطور باید این سرویس رو براش فرهم کنم؟؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ## پالت رنگ و Corp تصویر در سی شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط kkkaka مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    چطوری میتونم یه پالت رنگ استاندارد داشته باشم که هر وقت کاربر رو هر رنگی کلیک کرد رنگ فرمم همون بشه؟؟
    سلام
    اگر نمیخواهید از ColorDialog برای انتخاب رنگ استفاده کنید برای لیست کردن رنگها در یک لیست یا کامبو به این تاپیک مراجعه کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?353111-لیست-رنگها

  3. #3

    نقل قول: ## پالت رنگ و Corp تصویر در سی شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط kkkaka مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    چطوری میتونم یه پالت رنگ استاندارد داشته باشم که هر وقت کاربر رو هر رنگی کلیک کرد رنگ فرمم همون بشه؟؟
    و سوال دومم: میخوام به کاربر اجازه بدم قبل از اینکه عکسشو در بانک ثبت کنم بتونه قسمتی ار عکس رو انتخاب کنه مثل عمل Corp در فوتوشاپ. چطور باید این سرویس رو براش فرهم کنم؟؟؟
    سلام دوست من

    1.دوست عزیزم m.safa لطف کردن و گفتن.

    2.Crop کردن بسیار ساده است


    private void button10_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    pictureBox2.Image = cropImage(pictureBox1.Image, new Rectangle(100,500,300,300));
    }

    private static Image cropImage(Image img, Rectangle cropArea)
    {
    Bitmap bmpImage = new Bitmap(img);
    Bitmap bmpCrop = bmpImage.Clone(cropArea, bmpImage.PixelFormat);
    return (Image)(bmpCrop);
    }


    موفق باشی
    بایت بایت

  4. #4

    نقل قول: ## پالت رنگ و Corp تصویر در سی شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟

    مرسی از دوستان خیلی عالی بود...
    و یه سوال دیگه برای اینکه رنگ انتخاب شده توسط کاربر در اجراهای بعدی برنامه هم ثابت بمونه چکار باید انجام بدم ؟
    باید موقع فرم لود رنگ رو از دیتابیس بگیرم؟؟

  5. #5

    نقل قول: ## پالت رنگ و Corp تصویر در سی شارپ ؟؟؟؟؟؟؟؟

    با سلام مجدد

    نه دوست خوبم نیازی به پایگاه داده نیست شما متونین در setting این مقادیرو ذخیره کنین.

    برای اینکار مراحل زیرو انجام بدین.

    1.در پنجره Solution explorer روی نام پروژتون راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب سپس به سربرگ settings برید,نام متغییرتونو بنویسید از کمبوباکس مربوط به قسمت type نوع color رو انتخاب و scope رو برابر یوزر کنید تا قایل ویرایش باشه.

    حالا فقط لازمه داخل برنامه کد نویسی کنیدش.

    من نام متغیرم رو MyColor در نظر گرفتم.


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.BackColor = Properties.Settings.Default.MyColor;

    }

    private void btn_SaveColor_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Properties.Settings.Default.MyColor = Color.Pink ;
    Properties.Settings.Default.Save();
    }


    موفق باشی
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. پالت رنگ با سی شارپ
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 09:54 صبح
  2. پالت رنگ با سی شارپ
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1390, 23:09 عصر
  3. چگونگی مقایسه پیکسل به پیکسل تصویر در سی شارپ
    نوشته شده توسط hemati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 26 خرداد 1386, 19:02 عصر
  4. برنامه ای در مورد پالت رنگ در زبان c
    نوشته شده توسط hani bageri در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 02:36 صبح
  5. بدست آوردن تعداد پیکسلهای یک رنگ مشخص از تصویر بیت مپ
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1383, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •