نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گذاشتن صدا بر روی فرم

  1. #1

    گذاشتن صدا بر روی فرم

    سلام دوستان
    یه سوال؟
    چطور میشه توی vb روی یک فرم یک آهنگ گذاشت
    ویا این که رو یه چندین فرم یه آهنگ به طور متناوب پخش بشه
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: گذاشتن صدا بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط vafanezhad مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    یه سوال؟
    چطور میشه توی vb روی یک فرم یک آهنگ گذاشت
    ویا این که رو یه چندین فرم یه آهنگ به طور متناوب پخش بشه
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    سلام به شما دوست عزیز

    با استفاده از سورس زیر میتونی راحت این کارو بکنی

    برای اینکه متناوب آهنگ پخش بشه از کد زیر هم در داخل فرم استفاده کنی خوبه

    یدونه تایمر ایجاد و دو تا لیبل یاهم میتونی از متغییر استفاده کنی من حالا با لیبل نوشتم

    زمان تایمر رو هم روی یک میلی ثانیه تنظیم کن و کدهای زیر دو داخل تایمر بنویس و حالا موزیک به طور متناوب تا بسته شدن برنامه کار میکنه


    Label2.Caption = GetCurrentMultimediaPos(AliasName)
    Label1.Caption = GetTotalTimeByMS(AliasName)

    If GetCurrentMultimediaPos(AliasName) >= GetTotalTimeByMS(AliasName) Then
    StopMP3
    Result = PlayMultimedia(AliasName, 0, 0)
    End If


    امیدوارم موفق و پیروز باشی اگه سوالی راهنمایی چیزی داشتی من در خدمتم . یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: گذاشتن صدا بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط program2vb مشاهده تاپیک
    سلام به شما دوست عزیز

    با استفاده از سورس زیر میتونی راحت این کارو بکنی

    برای اینکه متناوب آهنگ پخش بشه از کد زیر هم در داخل فرم استفاده کنی خوبه

    یدونه تایمر ایجاد و دو تا لیبل یاهم میتونی از متغییر استفاده کنی من حالا با لیبل نوشتم

    زمان تایمر رو هم روی یک میلی ثانیه تنظیم کن و کدهای زیر دو داخل تایمر بنویس و حالا موزیک به طور متناوب تا بسته شدن برنامه کار میکنه


    Label2.Caption = GetCurrentMultimediaPos(AliasName)
    Label1.Caption = GetTotalTimeByMS(AliasName)

    If GetCurrentMultimediaPos(AliasName) >= GetTotalTimeByMS(AliasName) Then
    StopMP3
    Result = PlayMultimedia(AliasName, 0, 0)
    End If


    امیدوارم موفق و پیروز باشی اگه سوالی راهنمایی چیزی داشتی من در خدمتم . یا علی

    سلام داداش دمت گرم
    ولی یه خطا میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: گذاشتن صدا بر روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط vafanezhad مشاهده تاپیک
    سلام داداش دمت گرم
    ولی یه خطا میده

    چه خطایی ؟

    میشه یا برنامه ای که خطا میده برام بفرستی یا هم خطایی که میده ؟

    راستی اون برنامه که اون پایین ضمیمه کردم اول اونو دانلود کن این کد رو اون کار میکنه ها من اونجا یادم رفت این کارو بکنم برا همین خارج از اون اینجا نوشتم خودت اضافه کنی داخل اون سورسی که دادم .......

    موفق و پیروز باشی یا علی

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن صدا بر روی فرم

    من میخوام لیست اهنگهای موجود درنرم افزار اول نشون داده بشه کاربر هرکدومو انتخاب کرد همون پخش بشه . امکان پذیره ؟

  6. #6

    نقل قول: گذاشتن صدا بر روی فرم

    سلام
    فایلی ک گذاشتید music player.zi من دقیقا همون کدها رو وارد پروژه م کردم ولی به اولین تابع وقتی وارد ماژوله میشه ،خطا نوع میده در صورتیکه نوع ها رو همه چک کردم درست وارد شده؟؟لطفا راهنمایی کنید؟؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نحوه گذاشتن صدا بر روی سایت
    نوشته شده توسط sara_1365 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1391, 10:26 صبح
  2. سوال: گذاشتن چند pictureBox روی فرم به صورت آرایه ای
    نوشته شده توسط ghrzarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 09:42 صبح
  3. گذاشتن صدا روی یه دکمه
    نوشته شده توسط nokhodi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 15:36 عصر
  4. گذاشتن امکان راست کلیک بر روی فرم
    نوشته شده توسط mrmohsen در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 17:49 عصر
  5. امکان گذاشتن صدا روی تصویر GIF
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •