نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کار با رویداد صفحه کلید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    کار با رویداد صفحه کلید

    سلام . این کد ساده چرا کار نمیکنه . مثلا وقتی کلید a‌ رو از صفحه کلید فشار میدم میخوام تو textbox بنویسه ولی اتفاقی نمی افته .

    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.A Then
    TextBox1.Text = "l is press"
    End If
    End Sub

    یا حتی این کد :


    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown

    If e.KeyValue = 65 Then
    Me.Text = "a"
    End If
    End Sub

    و متاسفانه این هم کار نمیکنه :

    Private Sub Form1_KeyPress(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles MyBase.KeyPress
    If e.KeyChar = "a" Then
    Me.Text = "a press"
    End If
    End Sub

    مشکل چیه ؟ پیشاپیش ممنونم

  2. #2

    نقل قول: کار با رویداد صفحه کلید

    سلام . این کد ساده چرا کار نمیکنه . مثلا وقتی کلید a‌ رو از صفحه کلید فشار میدم میخوام تو textbox بنویسه ولی اتفاقی نمی افته .
    باید توی رویداد خود تکس باکس بنویسی

    Private Sub TextBox1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TextBox1.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.A Then
    TextBox1.Text = "l is press"
    End If
    End Sub



    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.A Then
    TextBox1.Text = "l is press"
    End If
    End Sub


    یا حتی این کد :
    Private Sub TextBox1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles TextBox1.KeyDown
    If e.KeyValue = 65 Then
    Me.Text = "a"
    End If
    End Sub


    باید focus رو فرم باشد
      Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
    If e.KeyValue = 65 Then
    Me.Text = "a"
    End If
    End Sub



    و متاسفانه این هم کار نمیکنه :
        Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.A Then
    Me.Text = "a press"
    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : یک شنبه 15 مرداد 1391 در 23:41 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: کار با رویداد صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط lady64 مشاهده تاپیک
    سلام . این کد ساده چرا کار نمیکنه . مثلا وقتی کلید a‌ رو از صفحه کلید فشار میدم میخوام تو textbox بنویسه ولی اتفاقی نمی افته .

    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.A Then
    TextBox1.Text = "l is press"
    End If
    End Sub

    یا حتی این کد :


    Private Sub Form1_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown

    If e.KeyValue = 65 Then
    Me.Text = "a"
    End If
    End Sub

    و متاسفانه این هم کار نمیکنه :

    Private Sub Form1_KeyPress(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles MyBase.KeyPress
    If e.KeyChar = "a" Then
    Me.Text = "a press"
    End If
    End Sub

    مشکل چیه ؟ پیشاپیش ممنونم
    هیچ کدوم مشکلی ندارن!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merlin425
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    141

    نقل قول: کار با رویداد صفحه کلید

    خاصیت key preview مربوط به فرم رو true کردی
    چک کن اگه نباشه کد های رویدادهای keydown keyup keypress اجرا نمیشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: کار با رویداد صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط merlin425 مشاهده تاپیک
    خاصیت key preview مربوط به فرم رو true کردی
    چک کن اگه نباشه کد های رویدادهای keydown keyup keypress اجرا نمیشه
    مرسی . اینو نمیدونستم . حل شد . خیلی خیلی ممنونم . و یک سوال دیگه . این کد زیر رو باید در چه رویدادی نوشت و چکار میکنه ؟

    If e.KeyValue = 65 Then
    e.Handled = True
    Else
    e.Handled = False

    End If


    و دو سوال هم در مورد رویدادهای موس . این کد تعداد دفعات کلیک رو بررسی میکنه ولی فقط در مورد یک بار کلیک کار میکنه .

    If e.Clicks = 2 Then
    Me.Text = 2
    End If

    هم تو رویداد muse-click نوشتم و هم mouse-up و mouse-down

    و در مورد middle. آیا منظور همون اسکرول موس هست . اگه آره برای من این کد هم کار نمیکنه:

    If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Middle Then
    Me.BackColor = Color.BlanchedAlmond
    End If

    ولی right,left کار میکنن. ممنون از اینکه وقت میزارید
    آخرین ویرایش به وسیله lady64 : دوشنبه 16 مرداد 1391 در 08:41 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار merlin425
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    141

    نقل قول: کار با رویداد صفحه کلید

    سوال 1 : توی رویداد KeyDown اگر A را بزنی Handleel رو true میکنه و به سیستم عامل می فهمونه که رویداد مدیریت شده است موقعی کاربرد داره که مثلآ میخای کلید وارد شده رو null کنی و از بین ببری مثلآ textbox شماره تلفن که باید عدد بگیره اینجا به این شکل می تونی کاراکتر های غیر عددی رو Null کنی و handled رو هم true کنی که بوق نزنه

    سوال 2 : من اینو تو MouseDown نوشتم و با تک کلیک 1 داد با دابل کلیک 2 شاید سرعت دابل کلیکت زیاد سریع نیست

    سوال 3 : بله همون اسکرول موس این رو هم تو MouseDown نوشتم جواب داد البته منظور چرخوندن اسکرول نیستا باید اسکرول رو به پایین فشار بدی مثل کلیک

تاپیک های مشابه

  1. کار با سخت افزار صفحه کلید(آموزشی)
    نوشته شده توسط amin joon در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1387, 13:36 عصر
  2. کار با صفحه کلید
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 آذر 1386, 18:24 عصر
  3. تابع کار با زبان صفحه کلید
    نوشته شده توسط maryam_vb در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 13:05 عصر
  4. فارسی کردن صفحه کلید (همان کار کلیدهای alt+shift)
    نوشته شده توسط yazdan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 13:57 عصر
  5. چند سوال برای کار با صفحه کلید در دلفی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 00:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •