نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: وارد کردن حد اقل سه حرف

  1. #1

    Unhappy وارد کردن حد اقل سه حرف

    سلام
    می خوام یه برنامه بنویسم که کاربر رو به وارد کردن حد اقل سه حرف محدود کنه؟
    خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدید
    کارم خیلی گیره...

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    سلام
    می خوام یه برنامه بنویسم که کاربر رو به وارد کردن حد اقل سه حرف محدود کنه؟
    خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدید
    کارم خیلی گیره...
    این بسیار راحت است شما باید از تولز لاکس یک richtextbox آورده و در form1_load این کدو بنویسید:
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    RichTextBox1.MaxLength = 3

    End Sub

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    سلام
    می خوام یه برنامه بنویسم که کاربر رو به وارد کردن حد اقل سه حرف محدود کنه؟
    خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدید
    کارم خیلی گیره...
    یا اینکه اگه میخوای 3 تا عدد بنویسه فقط اینکاره بکن:
    1-از تولز باکس یک maskettextbox بیار
    2-توی فرم روی maskettextbox کلیک راست کن
    3-بعد روی set masks کلیک کرده
    4-بعد روی <coustume> کلیک کنید
    4- در text box ه mask: بنویسید 000
    (اگر بخواهید زیبا شود اینو بنویسید: 0-0-0 که البته اگه خواستید مقدار این تکس باکس را دریافت کنید باید - را هم بگذارید.)!

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط sahand100 مشاهده تاپیک
    یا اینکه اگه میخوای 3 تا عدد بنویسه فقط اینکاره بکن:
    1-از تولز باکس یک maskettextbox بیار
    2-توی فرم روی maskettextbox کلیک راست کن
    3-بعد روی set masks کلیک کرده
    4-بعد روی <coustume> کلیک کنید
    4- در text box ه mask: بنویسید 000
    (اگر بخواهید زیبا شود اینو بنویسید: 0-0-0 که البته اگه خواستید مقدار این تکس باکس را دریافت کنید باید - را هم بگذارید.)!
    ممنون از کمکتون
    منظورمو بد گفتم
    نمی خوام تعداد کاراکتر محدود شه
    می خوام اگه بعنوان مثال maxlenght =7 باشه حد اقل 3 تاش حرف باشه

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    ممنون از کمکتون
    منظورمو بد گفتم
    نمی خوام تعداد کاراکتر محدود شه
    می خوام اگه بعنوان مثال maxlenght =7 باشه حد اقل 3 تاش حرف باشه
    میشه اینکارو کرد
    برید یک maskettextbox ایجاد کنید و روی set mask کلیک کنید و روی گزینه ی <coustume> کلیک کنید بعد اینطوری توی باکس مت mask: بنویسید:
    000aaaa

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    ممنون از کمکتون
    منظورمو بد گفتم
    نمی خوام تعداد کاراکتر محدود شه
    می خوام اگه بعنوان مثال maxlenght =7 باشه حد اقل 3 تاش حرف باشه
    مشکلتان حل شد؟

  7. #7

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط sahand100 مشاهده تاپیک
    مشکلتان حل شد؟
    ممنون تا حدودی
    بیشتر تو نظرم این بود که حداقل 3کاراکتر از 7 کاراکتر. یعنی 3 یا بیشتر

  8. #8

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    ممنون تا حدودی
    بیشتر تو نظرم این بود که حداقل 3کاراکتر از 7 کاراکتر. یعنی 3 یا بیشتر
    شما با یک کد نویسی ساده می توانید مشکلتان را حل کنید.
    یک richtexbox بیارید
    خصوصیات richtextbox1 =
    {
    maximumlenghth:7
    multiplaction:flase

    بعد روی دکمه ای که انتخاب کرده اید این کد را بنویسید:
       If RichTextBox1.Text.Length < 3 Then
    MessageBox.Show("error")
    Else
    MessageBox.Show("correct")
    End If

    و توی richbox1_textchange اینو بنویس وگرنه بیش از 3 تا نمیشه چاپ کرد!
         RichTextBox1.MaxLength = 7

    اگه مشکلتان حل نشد بازم بگید تا بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #9

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    ممنون از کمکتون
    منظورمو بد گفتم
    نمی خوام تعداد کاراکتر محدود شه
    می خوام اگه بعنوان مثال maxlenght =7 باشه حد اقل 3 تاش حرف باشه
    حل شد مشکل؟

  10. #10

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط sahand100 مشاهده تاپیک
    شما با یک کد نویسی ساده می توانید مشکلتان را حل کنید.
    یک richtexbox بیارید
    خصوصیات richtextbox1 =
    {
    maximumlenghth:7
    multiplaction:flase

    بعد روی دکمه ای که انتخاب کرده اید این کد را بنویسید:
       If RichTextBox1.Text.Length < 3 Then
    MessageBox.Show("error")
    Else
    MessageBox.Show("correct")
    End If

    و توی richbox1_textchange اینو بنویس وگرنه بیش از 3 تا نمیشه چاپ کرد!
         RichTextBox1.MaxLength = 7

    اگه مشکلتان حل نشد بازم بگید تا بگم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا ممنونم

  11. #11

    نقل قول: وارد کردن حد اقل سه حرف

    نقل قول نوشته شده توسط mahan_dawson مشاهده تاپیک
    واقعا ممنونم
    کاری نکردم که

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در وارد کردن حرف "ی"، بجای این حرف "ي" نوشته میشه
    نوشته شده توسط martoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 25 آبان 1389, 01:39 صبح
  2. وارد کردن یک ole در adodc
    نوشته شده توسط محمد حسین شکور در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 01:37 صبح
  3. سوال: خاتمه برنامه با وارد کردن یک حرف
    نوشته شده توسط metalica در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 09:44 صبح
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1388, 19:42 عصر
  5. مشکل در وارد کردن اطلاعاتی مرکب از حرف و عدد
    نوشته شده توسط master13111 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1385, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •