نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن کوچکترین/بزرگترین عدد از میون اطلاعات گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question بدست آوردن کوچکترین/بزرگترین عدد از میون اطلاعات گرید ویو

    سلام دوستان.کسی میدونه چطوره میشه بزرگترین و کوچکترین عدد رو از میون اطلاعات یک ستون از گرید ویو بدست آورد؟بعد چطوری میشه اطلاعات دیگه از بزرگترین عدد رو که از فیلدهای دیگه ی همون بدست میاد رو بدست آورد؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن کوچکترین/بزرگترین عدد از میون اطلاعات گرید ویو

    بايدdatatable متصل به گريدت رو سورت كني اگر با ASC سورت كني خونه اول ميشه كوچكترين و اگر با DESC سورت كني ميشه بزرگترين:

    datatable.defaultview.sort=("FieldName DESC");
    max=datatable.defailtview.totable().rows[0]["FieldName"].tostring();
    datatable.defaultview.sort=("FieldName ASC");
    min=datatable.defailtview.totable().rows[0]["FieldName"].tostring();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: بدست آوردن کوچکترین/بزرگترین عدد از میون اطلاعات گرید ویو

    برای کار مستقیم روی dataGridView بصورت زیر عمل کن:


    dataGridView1.Sort(dataGridView1.Columns[0],ListSortDirection.Ascending);
    dataGridView1[columnIndex, rowIndex].Value.ToString();

    dataGridView1[0, 0].Value.ToString();//min number
    dataGridView1[0, dataGridView1.Rows.Count - 1].Value.ToString();//max number

    dataGridView1.Rows .....; // other information of Rows
    dataGridView1.Columns.....; // other information of Columns


    درواقع این همون چیزاییه که علی جان فرمودن، ولی این مستقیم روی datagridview کار میکنه و با دیتا تیبل کاری نداره. که اگه به چیزی بایند نشده باشه این طوری جواب میده.

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن جذر یک عدد با فرجه n ام
    نوشته شده توسط adabyas1g17 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 25 اسفند 1397, 16:59 عصر
  2. بدست آوردن مقلوب یک عدد با تابع بازگشتی
    نوشته شده توسط BOB در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 21 بهمن 1392, 12:16 عصر
  3. سوال: نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه
    نوشته شده توسط javad.movassagh در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 07:07 صبح
  4. بدست آوردن MAC Address با داشتن این اطلاعات
    نوشته شده توسط hamedsoft در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 16:32 عصر
  5. برنامه بدست آوردن فاکتوریل یک عدد بزرگ
    نوشته شده توسط سحر در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •