نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تبدیل کد C به Assembly

  1. #1

    تبدیل کد C به Assembly

    سلام دوستان;
    برنامه ای هست که چنین کاری رو انجام بده!؟
    یه جایی خوندم که خود کامپایلر چنین قدرتی رو داره!! ولی کدای اسمبلی ای که تولید میکنه خیلی سنگینه!!!
    والا ما سنگینشم ندیدیم !!!!
    !؟!؟!؟!؟!؟
    آخرین ویرایش به وسیله baboozadeh : جمعه 09 دی 1384 در 03:26 صبح

  2. #2
    بسمه تعالی
    با سلام
    بله tcc این کار رو می کنه
    بستگی به دستورات شما داره ولی معمولا هر دستور در c به 3 الی 4 دستور در اسمبلی تبدیل می شه

  3. #3
    Tcc -S test.CPP
    BCC -S Test.Cpp
    You never know what you can do until you try

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amin joon
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Shiraz-Iran
    پست
    93
    با برنامه ی sourcer هم میشه یه فایل exe رو به asm تبدیل کد.
    یعنی میتونی فایلت رو exe کنی و بعد به asm تبدیل کنی...

  5. #5
    مچـــکرم دوستان!
    اگه لینکی برای دانلود دارین، اینجا بذارین خیلی ممنون میشم ;)
    ---
    آخرین ویرایش به وسیله baboozadeh : جمعه 16 دی 1384 در 13:56 عصر

  6. #6

    نقل قول: تبدیل کد C به Assembly

    نقل قول نوشته شده توسط amin joon مشاهده تاپیک
    با برنامه ی sourcer هم میشه یه فایل exe رو به asm تبدیل کد.
    یعنی میتونی فایلت رو exe کنی و بعد به asm تبدیل کنی...
    میشه یه نمونه بذارین

  7. #7

    نقل قول: تبدیل کد C به Assembly



    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    #include <stdlib.h>

    typedef struct
    {
    char name[32];
    int num;
    } student;

    student students[10];


    void input()
    {
    clrscr();
    for (int i=0; i < 10; i++)
    {
    cout<<"PLZ ENTER THE ID:"<<endl;
    cin>>students[i].num;
    cout<<"PLZ ENTER NAME And Family:"<<endl;
    cin>>students[i].name;
    }
    }

    void output()
    {
    for (int i=0; i < 10; i++)
    {
    cout<<"Number: "<<students[i].num<<endl;
    cout<<"Name and Family: "<<students[i].name<<endl;
    cout<<"===================="<<endl;
    }
    }


    int main()
    {
    input();
    output();
    return 0;
    }



    کس می تونه اینو assemlysho بهم بده نتونستم چیزی پیدا کنم
    TCCو dcc هم واسه لینوکسه linuxe
    linux ندارم

  8. #8

    نقل قول: تبدیل کد C به Assembly

    واقعا متاسفم سایت با این بزرگی یک نفر حاضر نیست کمک کنه انفد خود خواهید

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار MoAm36866513
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    Shahrood
    پست
    57

    نقل قول: تبدیل کد C به Assembly

    نقل قول نوشته شده توسط iran_text مشاهده تاپیک
    واقعا متاسفم سایت با این بزرگی یک نفر حاضر نیست کمک کنه انفد خود خواهید
    دوست عزیز اینهمه کانورتور برای کدهای مختلف هست شما چرا خودت رو عذاب میدی برو یکیشو بگیر از اینترنت برات تبدیل میکنه اینطوری که کد بدب یکی بشینخ 2ساعت برات تبدیل کنه که یک مقدار خود خواهی شماست دیگه البته ببخشید ها.

  10. #10

    نقل قول: تبدیل کد C به Assembly

    اوکی چطور این کارو بکنم؟

تاپیک های مشابه

  1. قدردانی از مسئولین سایت و یک پیشنهاد در باره تاپیک Assembly
    نوشته شده توسط Delphi Coder در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 11:07 صبح
  2. استفاده از دایرکتیو Assembly
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آذر 1386, 15:19 عصر
  3. نگهداری اعداد بزرگ در Assembly
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 18:41 عصر
  4. Assembly
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:56 صبح
  5. C++‎ and assembly
    نوشته شده توسط vbprogrammerx در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 17:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •